Wkeno

Hvordan miste 25 pounds i to måneder

Du kan miste et gjennomsnitt på 3 pounds per uke i en sunn, oppnåelige måte. Hvis du er overvektig, vil miste enda et par pounds gjøre deg sunnere og bidra til å forebygge diabetes og hjertesykdommer.

Trinn

Hvordan miste 25 pounds i to måneder. Forstå viktigheten av din beslutning om å gå ned i vekt for å leve lenger og føler seg sunnere.
Hvordan miste 25 pounds i to måneder. Forstå viktigheten av din beslutning om å gå ned i vekt for å leve lenger og føler seg sunnere.
 1. 1
  Forstå viktigheten av din beslutning om å gå ned i vekt for å leve lenger og føler seg sunnere. Selv miste noen få pounds vil forbedre hvordan du føler deg mentalt og fysisk. Det er ingen quick-fix, men denne planen vil få deg Shedding pounds raskere enn du tror. Husk å ikke tenke for mye, ellers vil du aldri handle i å miste vekt.
 2. 2
  Se kaloriinntaket. For å gjøre dette på en organisert måte, holde en daglig elektronisk journal over alt du spiser. Der kan du skrive inn dine vekttap mål og eventuelle aktiviteter du gjør. Du kan også holde en notatbok journal of all din informasjon.
 3. 3
  Planlegg å gjøre noe trening - I begynnelsen vil noe komme i gang. Ta turer etter måltider, gjør yoga, prøve noen stretching, bade, eller sykle istedenfor å kjøre for å komme rundt og løpe ærend. Mål å brenne 500 kalorier per dag gjennom trening.
 4. 4
  Spiser ca seks (liten) måltider hver dag. Spise oftere, men færre kalorier, vil øke stoffskiftet og fortsatt redusere inntaket.
 5. 5
  Planlegg å spise 1200-1500 kalorier per dag. Du trenger ikke å gå sulten med denne mengden mat. Det kan hjelpe å tenke i form av å spise 200-250 kalorier per måltid. Selv om dette er ikke mye mat i form av svoret, er det mye i form av spinat. Se for en uke tilbake i 1200-kalori per dag menyer. I denne fasen er det ikke nødvendig å være opptatt av hvor mange karbohydrater eller hvor mye fett du spiser. Bare se på kalorier!
  • Tenk på hvor lite mat kroppen din trenger for å overleve og være sunn. Resten er overflødig, og du trenger ikke det. Over tid vil du innse at du ikke ønsker å spise ekstra mat. Alltid slutte å spise når du er full. Bruk små plater for maten.
 6. 6
  Hold et nyere bilde på kjøleskapet for å minne deg på den vekten du ønsker å tape. prøver ikke å holde sjekke vekten din, så du vil ikke merke en betydelig forskjell, og dette vil slå deg av.
 7. 7
  Helt eliminere chips, godteri og brus, og høyt kalori mat. Velger å spise frukt for snacks og erstatning vann for drikkevarer.
 8. 8
  Innse kaloriinnholdet av dine favoritt mat. Hvis disse matvarene er for høy i kalorier, finne mat du liker som er lavere i kalorier og spise dem i stedet. Nekter å inngå kompromisser.
 9. 9
  Husk å alltid elske deg selv og ikke bryr seg om hva andre mener eller si! Vær deg selv at du ikke trenger å være tynn bare fordi alle andre er! Gjør det fordi du ønsker å gå ned i vekt, ikke fordi folk ler av deg!
 10. 10
  Ta hensyn til de delene av maten du spiser, ikke spise fra en stor tallerken prøve noe mindre.
 11. 11
  Pass på at du veier deg hver uke. Gjør dette på samme tid hver uke, fortrinnsvis om morgenen som din vekt kan endres i løpet av dagen. Husk å ta vekten av klærne i betraktning.
 12. 12
  Hold en journal på maten vane.
 13. 13
  Gjør øvelsen sosial, ta en joggetur med dine venner, eller en sykkeltur med familien.
 14. 14
  Og aldri hopper over frokosten, det er det viktigste måltidet på dagen, og det gir deg energi slik at du kan trene.
 15. 15
  Utøve! Gjør ab treningsøktene minst tre ganger i uken
 16. 16
  Hold deg til et treningsprogram!

Advarsler

 • Ikke noen gang sulte deg selv til å gå ned i vekt - du kan gjøre deg svært syk. Kroppen din trenger mat for å få alle de næringsstoffene som gir deg energi. Også, hvis du hopper over måltider, vil kroppen ta neste del av maten du spiser, og lagre det som fett!
 • Ikke bruk avføringsmidler for å bli kvitt ekstra vekt. Det fungerer ikke, og vil bare gjøre deg syk og / eller forstoppelse.
 • Den beste måten å irritere venner er å hele tiden snakke om kosthold og mat du kan og ikke kan spise. Følg ditt kosthold, ta det opp når det er nødvendig, men ikke dra alle inn i den.