Wkeno

Slik får fett på armene

Så hardt som det er for noen å gå ned i vekt, er det også vanskelig for noen å få vekt, spesielt i bestemte områder av kroppen sin. Økende vekt på kun bestemte områder er ikke lett. Det tar mye disiplin og spesifikk trening for å finne spesifikke områder av kroppen din. Hvis du er en av dem som trenger å få noen vekt eller fett i armene dine, må du følge en veldig spesifikk treningsprogram og diett plan som vil øke din vekt og muskelmasse.

Trinn

Slik får fett på armene. Spør råd fra legen din før du starter noen vektøkning program.
Slik får fett på armene. Spør råd fra legen din før du starter noen vektøkning program.
 1. 1
  Spør råd fra legen din før du starter noen vektøkning program.
 2. 2
  Forbruke mer kalorier på hvert måltid og for snacks og konsentrere seg om høy-kalori mat som fortsatt er sunt, for eksempel tørket frukt, nøtter, oliven og avokado.
 3. 3
  Spis flere måltider per dag, så som 5 eller 6 i stedet for bare 2 eller 3, men sørge for at størrelsen på hver av de fem eller seks måltider er like stor som hver av de to eller tre måltider.
 4. 4
  Legg høyere kalori ingredienser til oppskriftene dine, for eksempel helmelk for å gjøre kremet suppe eller havregryn, ekstra ost i omeletter og ekstra frø og krutonger i salater. Legg nøtter og andre ingredienser for å legge kalorier til pannekaker og muffins.
 5. 5
  Øke knebøy (hvis du ikke gjør dem, legge dem til rutine) til minst en 0,5 ganger kroppsvekten din og gjøre en repetisjon, mer hvis mulig.
 6. 6
  Øk din døde løft (hvis du ikke gjør dem, legge dem til rutine) til to ganger kroppsvekten din i minst 1 repetisjon.
 7. 7
  Hvil armene (de inneholder små muskler) i stedet for å bruke dem for biceps og triceps trening på dette punktet, musklene øker i ro.
 8. 8
  Spor framgangen din og holde en logg ved å veie deg selv og måle kroppsfett med en feit caliper å måle armene når de er bøyd hver 2. uke.
 9. 9
  Konsentrer deg på å bli sterkere over på dette punktet heller enn stedet få. Armene vil få styrke og masse når andre deler av kroppen din er jobbet.

Avansert

 1. 1
  Tone og øke din muskelmasse med vekttrening for de spesifikke områder, for eksempel armhevinger, triceps øvelser og skulder øvelser.
 2. 2
  Bruk tunge vekter, hvis du kan gjøre seks eller flere repetisjoner med vekten, er det for lyst.
 3. 3
  Konsentrer deg om triceps øvelser mer enn å trene biceps. Triceps utgjør mer muskelmasse i armene enn do biceps.
 4. 4
  Alternative sett med biceps og triceps øvelser for å få på alle sider av armene.

Tips

 • Trening er forskjellig for nybegynnere og viderekomne vektløftere. Nybegynnere må starte med det grunnleggende i økende vekt over alt og ikke pinpointing bare ett eller to områder som dette vil gjøre at du ser ut av balanse. Konsentrer deg om å justere kostholdet ditt for å få vekt først og jobbe alle store muskler, for eksempel bein, før konsentrere seg om mindre muskler som biceps.
 • Hvis du ikke har din egen frie vekter eller universell gym system, kan du bruke din egen vekt som motstand for øvelser eller bruke husholdning objekter som vannfylte plastflasker, vaskemiddel containere og tomme bokser som vekter.

Ting du trenger

 • Utøve område fritt for hindringer
 • Vekter (frie vekter, universell gym eller andre)
 • Loggbok
 • Fett calipers