Wkeno

Hvordan å miste vekt på mindre enn 7 dager

Å miste vekt er vanskelig. For de fleste tar det tid. På toppen av det, kan noen former for slanking være usunn i beste fall, og mot sin hensikt i verste fall. Men det er fortsatt håp. Hvis du er seriøs om å miste vekt og ønsker å se en umiddelbar forskjell i kroppen på mindre enn 7 dager, følg disse nyttige tips.

Trinn

Hvordan å miste vekt på mindre enn 7 dager. Danne en diett som minimerer stivelse, sukker og animalsk fett.
Hvordan å miste vekt på mindre enn 7 dager. Danne en diett som minimerer stivelse, sukker og animalsk fett.

Del én: kosthold

 1. 1
  Danne en diett som minimerer stivelse, sukker og animalsk fett. Stivelse, sukker og fett er alle velsmakende, men ikke akkurat de beste diett mat. Bad stivelse og sukker å holde seg unna inkluderer: potetgull, pommes frites, hvitt brød, kaker, brus, godteri og kaker. Disse vil alle holde deg fra å realisere dine vekttap mål.
 2. 2
  Danne en diett som er rik på grønnsaker, fiber og magre proteiner. Alle disse matvarene er mindre utsatt for å bli omdannet til fett, og kommer pakket med sunne vitaminer, mineraler og antioksidanter. Prøv å innlemme følgende matvarer i kostholdet ditt:
  • Bladgrønnsaker som spinat, grønnkål, sennep greener.
  • Eggehviter, soyaprodukter, og skinn fjærfe bryster.
  • Frukt inneholder lite sukker, for eksempel rabarbra, bringebær og bjørnebær.
  • Fisk og skalldyr.
  • Nonfat melkeprodukter, som for eksempel fettfri yoghurt.
 3. 3
  Drikk vann i stedet for sukkerholdige drikker. Mange leger anbefaler at menn får 13 kopper vann per dag, noe som funker til 3 liter, mens kvinner er anbefalt å drikke ni kopper per dag, ca 2,2 liter. Vann vil hjelpe immunforsvaret ditt opphold sunt, holde huden din ser bra ut, og gir deg mer varig energi til å gjøre de tingene du trenger å gjøre i løpet av dagen.
  • Du har sannsynligvis allerede vet dette, men brus, juice og andre sukkerholdige drikker er ikke veien å gå hvis du ønsker å felle pounds ut av rammen. Sukker, som nevnt ovenfor, er enkle karbohydrater, et overskudd som vil føre til mer kalorier. Reach for et glass vann i stedet! Du vil se forskjellen.
  • (Usøtet) grønn te er en annen god erstatning for sukkerholdig drikke. Grønn te inneholder en god mengde antioksidanter, noe som betyr at det hjelper kroppen å bekjempe frie radikaler, som forbedrer tegn på aldring hos mennesker.
 4. 4
  Bruk slanking tips for å danne gode vaner. Vi jukse nå og da, og det er fint. Men vi kan gjøre det vanskeligere for oss selv å jukse i første omgang, noe som gir oss et insentiv til å følge vårt kosthold mer strengt og flittig.
  • Få fristende mat ut av hjemmet ditt. Hvis du vanligvis handler, spør mannen din til å gjøre det shopping i stedet, og instruere ham til å kjøpe mat bare nevnt på en liste. Hvis du er yngre, spør foreldrene mat å kjøpe problemet mat som chips, iskrem og godteri. Det er vanskeligere å spise dårlig mat hvis det er aldri noen rundt.
  • Ikke beite fra kjøleskapet. Beite fra kjøleskapet er dårlig fordi det er lett å miste oversikten over hvor mye du spiser. I stedet, del ut hvor mye mat du skal spise på en tallerken, sette seg ned ved middagsbordet, og hold deg til denne rutinen. Det vil hjelpe.
  • Ikke spis fordi du ikke har noe bedre å gjøre. Mennesker kan være morsomme skapninger. Ofte gjør vi ting uten å tenke hvorfor vi gjør dem, og spising er en av de tingene. Hold deg opptatt og engasjert, slik at du ikke begynner å spise ut av kjedsomhet.
 5. 5
  Hold en food journal. Skriv ned alt du spiser og være grundig om det. Du er mindre sannsynlig å spytte hvis du har å forholde seg skylden for å skrive det ned i dagboken din etterpå. Og hvis du holde orden på kostholdet ditt og en uke går spesielt godt, kan du prøve å kopiere kostholdet ditt for å oppnå de samme resultatene.
  • Legg også merke i dagboken din hvordan du føler deg når du spiste maten. Var du deprimert, glad, sint, eller optimistisk? Fokusere på dine følelser samt matvarer kan selv bidra cue deg inn i mønstre av emosjonell spising, hvis det er noen.
 6. 6
  Spis på forhåndsbestemt tid, aldri hoppe over måltider, og aldri spise sent på kvelden. Det er viktig å ikke hoppe over måltider når du er slanking. Hoppe over måltider er en oppskrift for overspising når den tid kommer for en kalori boost. Prøv å spise mindre porsjoner i løpet av dagen, på samme tid hver dag.
  • Det er et ordtak der ute som går: ". Spis frokost som en konge, lunsj som en prins og middag som en fattigmann" Vel, det er sant. En god frokost vil hjelpe deg jumpstart stoffskiftet, holde det gående hele dagen, og forsiktig trappe ned som natten kommer. Å spise rett før sove er en dårlig idé fordi kroppen ofte ikke forbrenne alle kaloriene, istedenfor å konvertere dem til fett.

Del to: trening

 1. 1
  Strekk før du trener. Det er viktig å få musklene løs før du treffer bakken kjører. Vær forberedt på å strekke i 5 til 10 minutter - sakte og effektivt - før du trener. Stretching vil holde deg fra å bli skadet, alle vet at du ikke kan trene når du er skadet.
  • I stedet for tradisjonelle stretching, varme opp musklene ved å etterligne den treningen du vil begynne å gjøre. Hvis du kommer til å bli trykket på tredemølle, for eksempel prøve jogging i stedet for noen få minutter. Hvis du er gong å være svømming, prøv å pumpe armene og føttene før du tar et par langsomme praksis runder i bassenget.
 2. 2
  Under warm-up rutine, prøve å bryte en svette. Enten du varmer opp rutine er å løfte vekter, stretching, eller gjøre noe lys cardio, er det viktig å sette tonen for treningen i begynnelsen ved å bryte en svette. Tenk på det på denne måten: å svette betyr at du anstrenge deg mer, noe som betyr at du brenner mer kalorier. Jo flere kalorier forbrenner du, jo mer vekt du vil miste. Det er en god ting.
 3. 3
  Hold svette gjennom hele treningen. Nå som du har satt tonen under warm-up, holde intensiteten trappet opp. Å miste vekt kommer til å kreve en time med moderat trening per dag. Hvis dette høres ut som mye, prøv å tenke på det i biter. Ikke bekymre deg for dagene fremover, bare tenke på den dagen du prøver å komme gjennom.
 4. 4
  Gjør ett time cardio en dag, jobber på et moderat tempo minst. Kardiovaskulær trening betyr bare gjør øvelsen som får pulsen opp og holder den der i hele øvelsen. Cardio er viktig for vekttap. Du kan ikke forvente å gå ned i vekt hvis du ikke kommer til å gjøre cardio. Noen gode cardio øvelser inkluderer:
  • Den elliptiske. Den elliptiske er det morsomt ute, stasjonær maskin som du kan kjøre eller jogge på, det har armlenene som beveger seg når du går / jogge. En £ 130 individ gjør en moderat intensitet trening på elliptiske trener kan forvente å forbrenne rundt 670 kalorier per time.
  • En spinningtime. Spinning er der du sitte på en stasjonær sykkel med en instruktør for en time. Spinningtimer er butt-sparke, men definitivt verdt det. Fordelen her er at du forbrenner mye kalorier: en £ 140 person kan forvente å forbrenne rundt 850 kalorier per time med svært sprek spinning. På nedsiden, kan spinne være ganske monotont og du må presse deg selv for maksimale resultater.
  • Svømming. Gjøre noen runder ved hjelp av freestyle bevegelse. Lær hvordan du gjør en slik at du slipper å stoppe når du kommer til slutten av runden. Svømming er en utmerket full-body trening. Brenne ca 500 kalorier gjør en moderat freestyle trening for en time, og enda mer med en sprek trening.
 5. 5
  Utfylle din cardio med styrketrening. Styrketrening kan være alt fra yoga og pilates til motstand eller vekttrening. Det er opp til deg. Bør imidlertid være forberedt på å passe inn i minst to timer etter trening i en uke, hvis ikke fire.
  • For å tone kroppen med vekter, hold deg til lav vekt tone> og høye repetisjoner. Når du plukker opp en vekt, velg en som er behagelig, en som du kan bruke til å utføre en bestemt øvelse dyktig mer enn 10 eller 12 ganger. Med vekttrening, prøv 10 repetisjoner av en øvelse, vent et minutt, gjør ytterligere 10 repetisjoner. Gjenta. Gjør denne rutinen minst tre ganger.
  • Blande opp rutine. Prøv forskjellige øvelser som bygger styrke i ulike muskelgrupper. Prøv lunges og knebøy, men også arm øvelser så vel; blande den opp med øvelser som styrker din. Holde styrketrening mangfoldig vil bidra til å akselerere muskel utvikling og kaloriforbrenningen.
 6. 6
  Intervalltrening. Intervalltrening er korte støt med høy intensitet trening etterfulgt av lengre intervaller på mellow trening, gjenta hele. Intervalltrening tillater folk å miste mer vekt fordi jo mer du gjør det, jo lettere blir det. I stedet for å jobbe ut nær toppen for hele timen, du bare bruker 15 minutter på toppen og 45 minutter med moderat / lav intensitet.
 7. 7
  Delta i et idrettslag eller egenutført liga. Et idrettslag er en fin måte å forbrenne kalorier samtidig ha det gøy. Vi har alle vært til gym og hadde en monoton, litt kjedelig trening. Sports setter litt konkurransedyktig brann i ligningen, du ofte glemmer at du trener, og føler absolutt tappet etterpå. Her er noen idretter som du kan vurdere å prøve:
  • Spille full domstol basketball vil brenne en forbløffende 800 kalorier på gjennomsnittet (£ 160) person.
  • Spille konkurransedyktig fotball vil brenne en meget respektabel 740 kalorier i gjennomsnitt (£ 160) person.
  • Rulleskøyter kan brenne ca 675 kalorier for den gjennomsnittlige (£ 160) person, mens ishockey kan brenne ca 575. Så bli en berg-eller is-hockey league, pronto!
 8. 8
  Tempoet selv. Igjen, spesielt når du trener, ikke forvent å være topp hund på totem pole helt fra begynnelsen. Det tar ekspert trenere år å mestre visse teknikker, og det vil ta tid å holde vekten av. Den gode nyheten er at hvis du tempoet selv mens du trener, du er mindre sannsynlig å føle utbrent og mer motivert for å fullføre din diett på maks intensitet. Det er et godt tegn for kalori-brenning.
  • Hvis du ikke kan gjøre noe annet, gå. Turgåing er en god øvelse for de som ikke kan få seg til å gjøre annet trening på grunn av tid, planlegging, eller andre forpliktelser. Selv om du bare gå 30 minutter per dag, er det bedre enn å ha gjort noe i det hele tatt.

Del tre: generelle tips

 1. 1
  Brenne mer kalorier enn du tar inn som mat. Dette er faktisk den mest effektive måten å tenke på vekttap. Å miste en kilo i vekt på en dag, må du forbrenne 3500 flere kalorier enn du tar inn som mat. Nå, du brenne kalorier gjøre dagligdagse ting som å gå rundt, plukke opp ting, og selv blinker, så ikke gå ut dit forventer å sulte deg selv. Som du vil lære om kort tid, sultne selv er en oppskrift på katastrofe! Med litt hjelp, kan du begynne å brenne 600, 800, eller til og med 1000 kalorier mer enn du tar inn hver dag.
 2. 2
  Sultne selv vil gjøre deg opp i vekt, ikke miste det. Dette er en vanlig feil, og det er faktisk usunn samt mot sin hensikt. Folk tror få at kalorier lagres som fett når kroppen ikke bruker dem, dette er sant. De da grunnen til at kaloriene kommer fra mat, og dette er også sant. Deres siste logikken er at hvis de sulte seg, får de færre kalorier, og hvis de får færre kalorier, vil det være mindre fett for å lagre. Dette er usant. Hvorfor?
  • Når en person sulter han / henne selv, innser kroppen det blir mindre mat, forårsaker sin metabolisme å bremse ned for å spare energi. Når dette skjer, begynner kroppen å spise sin forsyning til musklene, i utgangspunktet, forbruker lean vev i stedet for fettreservene. Den gjør dette fordi de ønsker å forberede seg på en lang vinter uten mat.
  • Den virkelig uheldige ting er at hvis du klarer å gå ned i vekt ved å sulte deg selv, det er virkelig vanskelig for kroppen å holde seg slank når du begynner å spise igjen. Kroppen er så deplenished at den lagrer all maten som fett, fordi muskler tar en stund å vokse.
 3. 3
  Noen raske vekttap diett bør også være ledsaget av øvelsen. Sannheten er at hvis du ønsker å miste raskt, kommer du ikke til å gjøre det bare ved å spise riktig. Du vil gå ned i vekt, men det vil ta tid. Bedre å par din slanking diett med en øvelse diett utviklet for å hjelpe deg å forbrenne kalorier. Dette vil hjelpe deg å se raskere resultater.
 4. 4
  Stress kan føre til vektøkning. Kanskje du har gledet meg til å passe inn i den kjolen i flere måneder, bare for å innse at du har fått noen pounds og passform er bare ikke der. Du begynner å få panikk. Du blir stressa. Prøv å ikke. Stress kan føre til problem å få enda verre!
  • Når kroppen er under stress, utgitt den adrenalin - fight or flight hormon. Men kroppen din frigjør også kortisol, et annet hormon. Når adrenalinet slites av, noe som skjer raskt, er alt som er igjen av kortisol. Kortisol får oss til å ønske å spise, fordi vi har brukt dyrebar energi ved hjelp av vår adrenalin for å potensielt redde livet vårt. Det er vår måte å fylle vårt system.
  • Andre ganger blir spise mekanisme som hjelper bekjempe stress. Noensinne grep for at iskrem etter at du har kjæreste slo opp med deg? Vi har alle vært der. Det er en måte - en usunn en - for oss å avlaste vår stress. Det føles betryggende.
 5. 5
  Resultatene vil ta tid. Hvis målet ditt er å miste 2 pounds i 7 dager, det er nok gjennomførbart. Hvis målet ditt er å gå ned 7 pounds i 7 dager, er det ikke til å skje. På toppen av det, det er ikke sunt. Være rimelig om hva dine mål er, slik at du ikke får ned på deg selv når du ikke klarer å møte dem.
  • Altfor mange mennesker forvente umiddelbare resultater, og deretter bli motløs når de ikke er i stand til å se dem. Vel, livet er ikke rettferdig, og det er aldri lett, er det? Med en rekke ting i livet, men spesielt vekt-tap, langsom og jevn vinner løpet.

Tips

 • Drikk rikelig med vann.
 • Spis rikelig med grønnsaker til hvert måltid.
 • Ikke sulte deg selv, kan det gjøre ting mye verre.
 • Bygge opp din utholdenhet til å trene minst en time om dagen, spesielt hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt.
 • Ikke over-gjøre øvelsen på den første dagen / s til det punktet av utmattelse. Det vil de-motivere deg, og kan også skade musklene dine.
 • Ikke bare slutte å spise, du kanskje raskere, men det tar lang tid å gjenopprette din helse og utholdenhet, og du vil bare få all vekten tilbake til slutt.
 • Før du kjøper noe mat, se etter karbohydrater, kalorier og sukker i ingrediensene. Det er lurt å kutte ned på alle tre.
 • Spis fiberrik mat, de fylle deg opp.
 • Spis alltid minst 3 frukter og grønnsaker 5 om dagen.
 • Hvis du finner ut at trening ikke er din ting, fordi det er kjedelig, ta en morsom skritt klasse med høy musikk og en god instruktør. Jeg anbefaler Zumba to ganger i uken, som alternerer med en blanding av kondisjonstrening og styrketrening. Dette slår ting opp litt slik at du ikke blir så lei!
 • Start med en daglig 30 minutters rimelig rask gange, gå et par skritt av gangen rundt huset hjelper ikke!

Advarsler

 • Ikke bli sint hvis du ikke mister vekt på frekvensen du ønsket. Bare holde ut, og du vil lykkes.
 • Ikke sulte deg selv! Det kan skade deg. Det er enda verre enn å være overvektig. Det kan også føre til at du får mer vekt.
 • Hvis du ikke endre spise-og mosjonsvaner permanent, vil du bare få alt tilbake.

Relaterte wiki hows