Wkeno

Hvordan å gå på krykker

Lyst til å bli kvitt den irriterende armhulen brenne når du er på krykker? Look no further! Denne guiden vil vise deg hvordan du enkelt gå på krykker uten burn!

Trinn

Hvordan å gå på krykker. Posisjon krykker for å få riktig høyde.
Hvordan å gå på krykker. Posisjon krykker for å få riktig høyde.
 1. 1
  Posisjon krykker for å få riktig høyde. Du bør ha om en hånd bredde mellom armhulen og toppen av krykke når krykkene er i normal posisjon med andre ord ikke presset til sidene eller en unødvendig avstand fra kroppen din.
 2. 2
  Hånden stykke bør være omtrent på linje med midjen din. Du kan endre dette stykket ved å fjerne vingemutteren og skyve bolten ut av hullet. Skyv hånden bar til riktig sted, sett bolten, og fest mutteren.
 3. 3
  Legg dem med den øverste delen i henhold armhulen din, ikke på det!
 4. 4
  Lean på den gode (uskadde) fot / ben.
 5. 5
  Plasser krykker litt mer enn skulderbredde foran deg slik at du får plass gjennom dem.
 6. 6
  Lene seg på krykkene og hoppe frem landing på god fot.
 7. 7
  Når du lener: ikke lene seg på armhulene! Det kan virke enklere, men det vil gjøre vondt, og kunne utvikle en smertefull utslett! I stedet lene seg på hendene, bruke armhulene bare for å holde krykkene oppreist. Du kan sette sokker eller et sammenrullet håndkle på armhulen pad for å hindre et utslett.
 8. 8
  Juster krykker, slik at når du står oppreist med hendene på sidene håndtakene sitter like under håndflatene og arm vakter er omtrent en tomme eller tre centimeter over albuen.
 9. 9
  Når han går, bør du plassere krykke føtter i tråd med dårlig fot og ca skulderbredde fra hverandre. Som din skade begynner å helbrede du vil føle deg mer komfortabel å ta større skritt, men krykkene bør aldri være mye lenger frem enn den dårlige foten på tærne, ellers vil du mest sannsynlig bli tatt ut av balanse og øke muligheten for å falle.
 10. 10
  Prøv å unngå å ta tak i håndtakene for hardt. Det kan føre til en krampe i fingrene og øke nummenhet i hendene. For å unngå kramper, prøv å holde fingrene cupped så krykkene 'drop "inn i fingrene når du forlater bakken. Dette vil avlaste presset på håndflatene og la deg gå lenger med mye mindre ubehag.
 11. 11
  Trapper kan være smertefullt. Trikset er å ikke bruke armene, men din gode ben. Stå vendt mot trappen, og uansett hvilken side rekkverket / rekkverk er på, sette den krykken i motsatt side. Du skal nå ha en hånd fri (eller på rekkverk) og en hånd med en krykke for å ta vekt og en annen krykke gjør ingenting.
 12. 12
  Løft god etappe opp til det første skrittet og bruke at beinet til å flytte resten av kroppen din opp. Nå gjentar det til du kommer til toppen av trappen. Din god etappe skal gjøre mesteparten av løft, og armene skal brukes bare for støtte og balanse. Kommer ned trapper, bør du sette din dårlige bein og krykke på trinnet ned, og deretter bruke god etappe for å flytte kroppsvekten din ned.
 13. 13
  Hvis du blir forvirret om hvilken vei det går, er det god etappe alltid høyest på trappene, som det alltid tar belastningen med å flytte kroppsvekten.

Tips

 • Mindre trinn vil gjøre deg mindre sliten, men du vil gå tregere.
 • Når du sitter, plasserer krykker på armen pads og ikke de tips. Krykker er sannsynlig å velte når den plasseres på tips, og dette kan være litt av en distraksjon hvis du sitter i et klasserom
 • Låse armene slik at du holder vekten med dine bein, ikke dine muskler. Det er mindre slitsomt på den måten.
 • Gå sakte!
 • Vurdere alternativer til krykker. Hvis skaden er under kneet, kan du ha et mye enklere valg. Gjør et søk på "kneet scooter" eller "ortopedisk scooter" se eksterne lenker. Disse enhetene fungerer som en scooter med en polstret sted å hvile kneet av den skadde benet, slik at du kan dytte bort scooter-stil med god etappe. De vil ikke fungere for alle beinskader, men hvis du tror man kan være aktuelle for deg, snakk med legen din og spørre på medisinsk utleie steder.
 • I referanse til trinn 2: Husk at hoftene eller hoftekammen av bekkenet ditt, ikke midjen din.

Advarsler

 • Hvis du går for fort, kan du falle og skade deg selv
 • Ta veldig små skritt i glatte eller fet områder (fast-food ledd) som dine krykker kan gli ut fra under deg.