Wkeno

Hvordan sette opp en 12 bly ekg

En 12-avlednings EKG er en viktig del av en stresstest. En stresstest, maksimal anstrengelse test, er utført i et forskningsfelt på en tredemølle. EKG-er koblet til en datamaskin, og 10 elektrodene er plassert i bestemte områder på konkurrent. Trinnene som følger, vil hjelpe deg i å plassere elektrodene om emnet i de angitte områdene. Vær oppmerksom på at navnene på hver av de fører er standard.

Viktig terminologi: interkostalrom: Mellomrommet mellom to ribber på den samme side av kroppen.

Trinn

Hvordan sette opp en 12 bly ekg. Du nødvendig å fjerne noen hår fra fag midten av brystet linje (ca. 1 cm på hver side av nippelen linje).
Hvordan sette opp en 12 bly ekg. Du nødvendig å fjerne noen hår fra fag midten av brystet linje (ca. 1 cm på hver side av nippelen linje).
 1. 1
  Du nødvendig å fjerne noen hår fra fag midten av brystet linje (ca. 1 cm på hver side av nippelen linje).
 2. 2
  Stå, vendt motivet og ham mot deg, har faget heve sin venstre arm, og plassere den på din høyre skulder. Det bør være en liten innrykk i huden, rett ved siden av skulderleddet og under kragebeinet. Bruk en tørr slette markør, plassere en prikk i denne innrykk. Dette vil være stedet for den venstre armen Lead.
 3. 3
  Fullføre trinn 2, med fagets høyre arm.
 4. 4
  Finn fagets to hip bein. Ved hjelp av markøren, plassere en prikk like over toppen av hoftebenet, på samme nivå som navlen. Fylles på begge sider av navlen. Disse to punktene vil være Leg Leads.
 5. 5
  Finn krageben på motivets høyre side. Plasser to fingre, like under kragebenet, og like over øvre ribbe i første interkostalrom.
 6. 6
  Lag din vei ned emnet bryst telle interkostalrom mellomrom. Når du kommer til fjerde plass, STOP. (Du bør være i ferd med å bunnen av brystbenet)
 7. 7
  Ved hjelp av markør, plassere en prikk i fjerde interkostalrom, der du stoppet, bare til side av brystbenet. Dette er bly V1.
 8. 8
  På samme nivå som v1, på motsatt side av brystbenet, plassere et annet punkt i det fjerde interkostalrom av fagets venstre side. Dette vil bli ledet V2.
 9. 9
  Gjenværende på venstre side av brystet, telle ned en mer interkostalrom. Plasser din venstre pekefinger her.
 10. 10
  Finne motivet venstre krageben, og omtrentlig midt i det.
 11. 11
  Flytt venstre pekefinger, som er i interkostalrom, slik at det er i tråd med midten av fagets venstre krageben. Ved hjelp av markør din, plasserer du en prikk på dette nettstedet. Dette er bly V4.
 12. 12
  Finn de to prikkene på venstre side av brystet (fører v2 og v4). På en diagonal linje, plassere en prikk i midten av disse to prikker. Hvis dette prikken er på toppen av et ribbein, flytte dot ned, like under den. Dette er Lead V3.
 13. 13
  Har faget stativ, slik at deres venstre side vender mot deg. La dem heve, sin venstre arm rett ut, og over hodet.
 14. 14
  Finn midtlinjen av armen pit. Bor på denne midtlinjen, plassere en prikk på samme nivå som bly V4, på denne midtlinjen. Dette er Lead V6.
 15. 15
  Finn prikkene for fører v4 og v6. Plasser en mer punkt, på samme nivå som disse to, i midten av dem. Dette er Lead V5.
 16. 16
  Ved hjelp av en mildt slipende gel som trolig vil bli gitt, plassere en liten mengde på hver av de ti punktene som du nettopp har gjort.
 17. 17
  Ved hjelp av en fuktig klut, fjerne gelen fra hver av de ti steder. Håndkle tørke hvert av områdene etterpå.
 18. 18
  Plassere en elektrode på hver av de ti, nå rengjøre, områder.
 19. 19
  Avhengig av datamaskinen, koble hver av elektrodene til datamaskinen via den medfølgende ledningene. Sørg for å plassere den rette ledningen til den spesifikke området som det er utpekt til.
 20. 20
  Har emne utføre stresstest på tredemølle.

Tips

 • Når du fjerner mildt slipende gel, bør området på huden ser litt rosa i fargen.