Wkeno

Hvordan å gjøre det gjennom dagen når du er syk

Har en forkjølelse eller kanskje en hoste men kan bare ikke ta den ekstra tiden fra klassen eller på jobb? Forhåpentligvis denne artikkelen vil hjelpe deg å komme gjennom disse dagene da du bare ikke vet hvordan du skal gjøre det.

Trinn

Hvordan å gjøre det gjennom dagen når du er syk. Før du drar ut til klasse eller skole eller arbeid i morgen ta en dampende varm dusj (eller bad).
Hvordan å gjøre det gjennom dagen når du er syk. Før du drar ut til klasse eller skole eller arbeid i morgen ta en dampende varm dusj (eller bad).
 1. 1
  Før du drar ut til klasse eller skole eller arbeid i morgen ta en dampende varm dusj (eller bad). Forhåpentligvis vil dette hjelpe løsne opp noen slim eller slim du kan ha fast i lungene eller bihuler. Du kan selv prøve å bruke Vic Vapor dusj tabletter eller et lignende produkt.
 2. 2
  Få deg noen dayquil eller ikke døsig hostemedisin i små flasker å bære med deg hele dagen. Dette vil hjelpe til med disse fryktelig kaldt symptomer du har, og det vil ikke sette deg rett til å sove (forhåpentligvis).
 3. 3
  Forskning andre medisiner. Hvis du er syk på grunn av bihulebetennelse eller en influensa av noe slag prøve å bruke noe annet enn dayquil eller Robitussin. Sudafed gjør underverker for bihuleproblemer som hodepine og øreverk. For influensalignende symptomer (feber, oppkast osv.) prøver å drikke noe som vil bosette magen. Alka-Seltzer kan hjelpe mye med en urolig mage. Pleier du å drikke kaffe om morgenen? I stedet for vanlig kopp kaffe prøve litt peppermynte te i stedet, dette hjelper berolige magen.
 4. 4
  Prøv å ta paracetamol. For feber, som er så vanlig med de fleste sykdommer spesielt infeksjoner og virus, prøve å ta en Paracet eller to med et kaldt glass vann før du drar ut for dagen. Dette bør bidra til å senke feber og holde ned til et minimum, slik at du kan fungere resten av dagen uten å føle varme og kalde med få minutters mellomrom.
 5. 5
  Ta litt sår hals medisin. Sår hals? Dette kan lett fast. Grab en boks med Cepacol hals smokker. Disse gjør underverker for halsen, de nummen og kjølig din verkende, brennende, kløe hals. De er tilgjengelig i tre smaker; Cherry Honey Lemon og Citrus. (Jeg personlig anbefaler kirsebær.) Du kan også prøve sitrus te, som Tangerine med en liberal mengde honning i den. De naturlige ingrediensene i honning vil bidra til å berolige din hals.
 6. 6
  Hvis du ikke allerede har gått til legen gjøre en avtale slik at du kan få den behandlingen er nødvendig for å komme over deg sykdom og videre med livet ditt. Ikke behandle deg sykdom med ikke over disk medisiner vil bare forlenge og forverre problemet gjør ting vanskeligere på slutten.
 7. 7
  Prøv å bære noen te med deg i vesken, vet jeg at de fleste skole og / eller arbeidsplasser er det lett å få varmt vann enten i bygningen eller på bensinstasjon nedover gaten. Også prøve å bære Kleenex med deg og eventuelle andre hjelpemidler du kanskje ønsker som hoste drops osv.
 8. 8
  Prøv å ta det så enkelt som du muligens kan. I stedet for å ta den vanlige spasertur ved lunsjtid eller gå utenfor for å spise eller prate med venner bo i og spise i et rolig sted og tilbringe resten av pausene sted stress gratis og rolig som biblioteket, datarommet eller du kontoret når alle ellers er ute. Dette vil bidra til å holde stressnivået nede og gi deg litt sårt tiltrengt tid til å komme fra dager tidligere hendelser. I klassen eller på jobben hvis du trenger å stoppe for et øyeblikk fordi du føler deg svak så og deretter gjenoppta du oppgave. De rundt deg, inkludert professorer og arbeidsgivere vil mer enn sannsynlig forstår du er syk og setter pris på all innsats du er villig til å sette mot dine daglige oppgaver tross for den dårlige tilstanden.
 9. 9
  Kle tilsvarende. Hvis det er helle snø eller regn utenfor så kle for været. Sørg for å ha masse lag, ermer, et skjerf, en lue, hansker og sko som vil holde deg tørr. Utsette deg selv for elementene for mye vil bare forverre problemet. Hvis du lider av høysnue eller bihuleproblemer grunn av allergi mest vanlige i varmere sesongen prøve seg en lett zip opp eller langermet skjorte. Noe sånt, vil selv om det er skjær å beskytte deg mot allergener flyter rundt utenfor. Også prøve å holde seg inne unna allergener så mye du kan.
 10. 10
  Til slutt hvis du har ta-hjem-arbeid ta det med ro mens du arbeider med den. Snarere enn å sitte ved skrivebordet og gjør arbeid prøve ligge i sengen med din bærbare eller bøker og gjør ditt arbeid eller studier sånn. Dette vil hjelpe slappe kroppen din og få deg klar for en etterlengtet natt med god søvn. Prøv å ikke bekymre deg for de små oppgavene du vanligvis ville gjøre ved ankomst hjem (oppvasken, støvsuging etc kan vente hvis du er syk).
 11. 11
  Spis godt. Prøv å spise en middag, lunsj og frokost som vil bidra til å forynge din kropp. Sunne supper med masse vitaminer og proteiner vil hjelpe, men husk ikke gå ut og lage et stort måltid. Du er syk, så du trenger til å bruke så lite energi som mulig. Noe raskt og sunt vil hjelpe. Og sørg for å alltid drikke mye vann.
 12. 12
  Til slutt, når dagen er ferdig resten. Dette er det viktigste, gå til sengs så tidlig som mulig. Kroppen din trenger all den søvnen den kan få, de timene du tilbringer sover er de avgjørende timene kroppen bruker til å reparere seg selv og skape energi. Prøv å ta noen form for NyQuil eller Tylenol PM for kaldt og influensa symptomer Tylenol PM vil hjelpe med smerter og plager. Dette vil bidra til å holde symptomene i sjakk og hjelpe deg å sovne raskt.

Tips

 • Det er alltid en god idé å ha over skranke medisiner og forsyninger klar når det trengs. Ingen liker å måtte kjøre til butikken i svette med rotete hår til å plukke opp den flasken med kaldt medisin.
 • Når du er syk må du kontrollere at det du har er ikke svært smittsomt (ex: strep hals) og treffe tiltak for å hindre noen rundt deg fra muligens å bli syk. Ofte vaske hendene eller bruke rensemiddel, dekker munnen med Kleenex når du hoster eller nyser, og holde avstand fra andre. Ingen deling drinker, mat, kosmetikk etc.
 • Ta godt vare på deg selv. Hvis du føler en forkjølelse eller annen sykdom kommer på ta forebyggende tiltak for å hjelpe deg kroppen bekjempe den av før det blir alvorlig.
 • Se deg lege. Pass på at hvis du er syk du se familien din lege så snart som mulig, eller om det er en reell krise gå til din lokale sykehus akuttmottaket eller din lokale øyeblikkelig hjelp. De kan hjelpe i situasjoner der legehjelp er nødvendig raskt.
 • Hvis du er syk til magen forsøk på å spy / bæsj så mye som mulig ut av systemet. Ikke tving det. Så rett og slett ikke spise / drikke noe mer.
 • Hvis du tar Tylenol (acetaminophen), Les ingredienslisten på andre medisiner. De kan også ha paracetamol i dem og for mye er skadelig.

Advarsler

 • Hvis du er veldig syk, gå se en lege. (Hvis du har høy feber spesielt, kan du dø eller få hjerneskade fra en langvarig feber 104 eller høyere)
 • Over skranke medisiner ikke kurere noen plager, sykdommer eller annen sykdom. Den eneste som kan riktig behandle og kurere sykdom er du lege. Vennligst sørg for å se din lege hvis du er i det hele tatt syk eller føler dårlig. Tilsynelatende normale symptomer kan være de av en mer alvorlig tilstand.
 • Hvis du er klar over allergi mot noen av de ovennevnte elementene IKKE BRUK DEM. Denne listen over tiltak er ment som en generell retningslinje for å hjelpe deg med å håndtere plagsomme symptomene ikke forverres enhver tilstand ved hjelp av ting du vet vil skade deg.
 • Til slutt, er dette ment å være en guide for vanlige sykdommer som forkjølelse, ikke influensa osv. Hvis du lider av en mer alvorlig sykdom vennligst ikke prøve å gjøre det gjennom dagen. Dette kan sette deg selv eller andre i fare. Ikke ta alvorlig sykdom lett. Hvis du ikke klarer å fungere ordentlig søke legehjelp og ikke prøve å late som ingenting er galt.
 • Over bruken av forkjølelse, influensa og andre medisiner kan føre til alvorlig sykdom eller død. Pass på at du ikke bruker for mange over disk medisiner på en gang og bruke dem som anbefalt. Oppbevar dem utilgjengelig for barn og kjæledyr, og hvis du har mistanke om overdose, allergisk reaksjon eller annen alvorlig tilstand eller bivirkning kontakt Giftinformasjonen eller ring 911 for legehjelp.