Wkeno

Hvordan å holde kroppen i form med mat

Vet ikke hva maten du bør spise for å holde kroppen i form? Ikke noe problem! Les denne artikkelen og dine problemer vil bli løst i morgen tidlig... eller det neste minuttet!

Trinn

Hvordan å holde kroppen i form med mat. Ikke hopp over måltider!
Hvordan å holde kroppen i form med mat. Ikke hopp over måltider!
 1. 1
  Spise junk food jk! Karbohydrater er spesielt sunt for deg og holde kroppen i form. Nei, ikke overbelaste plate med jordbær, bananer, mango og druer. Du kan spise en kiwi eller papaya etter frokost eller lunsj og druer eller mango etter middagen. Skriv det ned i tidsplanen: spise litt karbohydrater og være stolt av deg selv.
 2. 2
  Ikke hopp over måltider! Uansett det er frokost, lunsj eller middag, alltid ha dine måltider og ikke hoppe over dem. Kroppen din blir vant til måltider, og du bør følge med. En hoppe av frokost, lunsj eller middag kan du like godt si farvel til å holde kroppen frisk. Fordøyelse systemet vil bli ødelagt.
 3. 3
  Si nei til junk. Unngå å spise din vanlige junk food som naturlig består av: pakker og pakker av potetgull, sukkerholdig mat, coca-cola (musserende drikke) osv. Prøv å spise en bolle med salat i stedet, eller spise reker i stedet for potetgull. Og for himmelens skyld, drikke vann i stedet for cola! Bidra vann og melk du være passform og i stedet, du drikker noe så usunt at det tar bort kaloriene i bein og før senere, vil du ikke være i stand til å bevege seg, fordi ryggmargen vil være for svak.
 4. 4
  Besøk din kostholdsekspert. Alltid nyttig. Han kan knipse fingrene, få noen tabletter for deg og selv få deg en mat tidsplan for å spise og drikke. Følg det veldig forsiktig. Hvis det står spiser mye karbohydrater (som det skal), og unngå å drikke brus: følg den oh så nøye.
 5. 5
  Uansett hvor du går, har en liten pakke av sunn snacks f.eks. en pakke med peanøtter. De er svært nyttig og kan bæres rundt lange reiser. Eller kanskje spise en banan på vei ut. Nei, det vil ikke se halt. Det vil være å hjelpe deg med kroppen din og med fitness din. Ikke unngå dette trinnet.
 6. 6
  Ikke mikse og matche! Når du begynner å spise karbohydrater, prøv å fortsette å spise dem! Du kan ikke ha karbohydrater til frokost og deretter igjen pizza med varm saus til middag. Kom igjen, leve litt! Næringspyramiden er lastet med ting vi trenger å spise og karbohydrater delen er den feiteste. Følg den, spise den, smile. Du vil være glad du gjorde.

Advarsler

 • Ikke kjør / jogge eller ta en løpetur på tredemøllen etter at du har spist. Du kan kaste opp fordi dette er utrolig dårlig for fordøyelsen system.
 • Unngå å spise junk food.
 • Ikke forlat hvis du ikke vil.