Wkeno

Hvordan få helsemessige fordeler fra oregano olje

Det er noen vitenskapelig forskning som tyder på anti-inflammatorisk, anti-mikrobielle, anti-sopp og anti-parasittiske egenskaper oregano olje. Selv pålitelige menneskelige forsøk teste effekt av oregano olje i faktisk behandle helsemessige forhold mangler fortsatt har oregano olje betydelig anekdotiske støtte for sine helbredende egenskaper. Følg trinnene nedenfor for å gi deg den beste muligheten for å få helsemessige fordeler fra oregano olje.

Trinn

Hvordan få helsemessige fordeler fra oregano olje. Rådfør deg med en lege eller helsepersonell.
Hvordan få helsemessige fordeler fra oregano olje. Rådfør deg med en lege eller helsepersonell.

Ta oregano olje muntlig

I en liten studie på oregano olje (også kjent som olje av Middelhavet oregano eller Oreganum vulgare - denne oljen er ikke fra matlaging krydder anlegget, som er kjent som Oregano Merian), resulterte oral administrasjon av oljen over seks uker i minking eller forsvinningen av visse stammer av gastrointestinale parasitter og symptomer. Det finnes bevis på at oral administrering av oregano olje kan bidra til å redusere betennelse i tarmen og bekjempe visse parasitter og bakterier som kan forårsake ubehagelige gastrointestinale symptomer.

 1. 1
  Rådfør deg med en lege eller helsepersonell. Oregano olje kosttilskudd er ikke anbefalt for alle. Før du starter en diett av oregano olje til å behandle interne symptomer, bør du oppsøke helsepersonell for å sikre at du ikke har noen kontraindikasjoner (for eksempel graviditet eller anemi) for bruk av olje.
  • En helsearbeider bør også være i stand til å foreslå en anbefalt dose for forsøk på å bruke oregano olje som en naturlig behandling for uansett tilstand du prøver å ta opp.
  • Noen oregano olje doser må kombineres med jern piller eller andre oljer eller væsker for å fortynne konsentrasjonen eller korrigere for visse effekter rett eller konsekvent bruk av oregano olje kan forårsake.
 2. 2
  Velg en olje emulsjon. For varigheten av behandlingen, bør 600 mg av emulgert olje i kapselform per dag være den maksimale dosen er nødvendig (for kortvarig behandling) for å lindre intestinal symptomer og redusere betennelser.
  • Mindre doser på 100 til 150 mg per dag i kapselform bør være tilstrekkelig for mindre alvorlige symptomer eller problemer, som for eksempel gjær ubalanser, generell betennelse, bihuleproblemer, og mageproblemer.
 3. 3
  Ta olje daglig inntil symptomene forsvinner. Oregano olje må tas konsekvent å bygge opp effekten og redusere symptomer. Ikke hopp over doser for å gi deg den beste muligheten til å dra nytte av de helbredende egenskapene oregano olje. Doser kan spres utover dagen.
 4. 4
  Drikk oljen blandet med saft, vann eller melk. Fordi oregano olje kan være svært intense og med farlig i sin ufortynnet form, ta kapsel kosttilskudd eller bland ufortynnet dråper med et lite glass juice, vann eller melk før du drikker.
  • Oregano olje (3-6 dråper) blandet med juice kan angivelig hjelpe en sår hals, forkjølelse, eller sinus tilstand.
  • Når du kjøper et supplement, se etter en konsentrasjon av carvacrol på 70% eller høyere.

Påfør oregano olje som en aktuell salve

De samme anti-sopp, anti-inflammatoriske egenskaper oregano olje som gjør det nyttig for gastrointestinale og respiratoriske problemer gjør det attraktivt som en aktuell salve for lignende problemer. Fortynnet olje kan brukes direkte på huden for å bidra til å helbrede soppinfeksjoner, klør, irritert tannkjøtt, og andre hudirritasjoner.

 1. 1
  Følg instruksjonene på flasker oregano olje. Avhengig av konsentrasjonen av oregano olje dråpe flaske du har kjøpt, kan det hende du trenger å blande oljen med ulike mengder av andre oljer før du påfører den på huden.
 2. 2
  Bland oregano olje med olivenolje eller kokos olje. Hvis du har full styrke oregano olje, bland en dråpe oregano olje med en enkelt teskje av en mild, mat-grade olje som olivenolje eller kokos olje.
  • Hvis du trenger nok olje til å dekke et større hudområde, opprettholde en dråpe oregano og 1 ts andre olje ratio for hele blandingen.
 3. 3
  Begynn med en hudpleie regime med én søknad per dag. Hvis infeksjon eller problemet vedvarer og viser bare mild forbedring, opp programmet (av fortynnet oregano olje) til to eller tre ganger per dag.
  • Hvis det ikke er noen bedring etter to uker, eller hvis symptomene forverres, slutte å bruke olje og oppsøke helsepersonell. Naturen i huden problemet kan ikke være i stand til å bli behandlet effektivt ved oregano olje.

Unn oregano olje som en medisin

Akkurat som alle andre medisinsk behandling, kan oregano olje har farlige bivirkninger, og kan også føre til allergiske reaksjoner hos enkelte personer. Det er ikke ment for å behandle alvorlig sykdom eller alvorlige symptomer med mindre under veiledning av helsepersonell eller apotek. Hvis du merker en negativ reaksjon på kosttilskudd eller aktuelle programmer, slutte å bruke olje og konsulter lege.

 1. 1
  Vær oppmerksom på mulige allergier. Fordi oregano er fra samme familie av planter som mynte, timian, basilikum og salvie, kan personer med allergi mot noen av disse urter oppleve en lignende reaksjon på oregano.
  • Hvis du har en følsomhet for ethvert medlem av denne familien av planter, gå forsiktig med oregano olje, og starter med en enkelt dose av svært lav konsentrasjon før du vet hvordan kroppen vil reagere.
 2. 2
  Ikke bruk oregano olje for langvarig behandling. Fordi oregano olje kan forstyrre jern absorpsjon og kan påvirke blodgjennomstrømningen, bør oregano olje bare brukes til kortsiktig behandling av målrettede forhold.
  • Oregano olje er ikke en anbefalt daglig tilskudd, selv for personer som lider av kronisk tarmbetennelse eller langsiktige gastrointestinale problemer, med mindre det har blitt foreskrevet av helsepersonell.
 3. 3
  Slutte å bruke umiddelbart og søke medisinsk hjelp for visse reaksjoner. Dersom bruk av oregano olje leder brekninger, utslett, hevelse, irritasjon eller pustevansker, bør du oppsøke helsepersonell. Selv naturlige oljer har betydelige medisinske egenskaper og kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner når det gis feil eller enkeltpersoner med en intoleranse for anleggets forbindelser.

Tips

 • Flere dråper olje kan også plasseres på en teskje sukker og tas oralt to eller tre ganger hver dag for å behandle generelle symptomer på betennelse eller infeksjon.
 • Prøv gurgle med fortynnet oregano olje for å lette en sår hals eller bihulebetennelse. Bland to eller tre dråper olje i appelsinjuice eller varmt vann og gurgle flere ganger, morgen og kveld, for å lindre betennelser og bekjempe infeksjoner.

Advarsler

 • Kosttilskudd som oregano olje er ikke regulert av mat og medisin renhet etater. Omhyggelig velge et supplement fra en pålitelig selskap og leverandør og lagre supplement i henhold til instruksjonene på flasken.
 • Ikke overskrid den daglige doser anbefalt på oregano olje emballasje, da dette kan få alvorlige helsemessige konsekvenser.