Wkeno

Hvordan komme i form

Mange mennesker ønsker å holde seg i form og forbedre sin helse, men har en vanskelig tid å opprettholde et regime som fungerer for dem. Disse enkle trinnene vil hjelpe deg å starte et treningsprogram som fungerer for deg, og vil gjøre deg i stand til å fortsette, selv når du ikke føler for å gjøre det til gym.

Trinn

Hvordan komme i form. Planlegg dine porsjoner.
Hvordan komme i form. Planlegg dine porsjoner.
 1. 1
  Ikke drikk kalorier: Dette er den viktigste regelen å følge. Prøv å ikke drikke noe som har kalorier, bare drikke vann! En god tommelfingerregel for hvor mye vann du bør drikke er å dele vekten din i to, og at antallet i gram er den anbefalte daglige vanninntaket. Derfor, hvis du veier ca 200 kg., Bør du drikke ca 100 gram. per dag.
 2. 2
  Være naturlig: Det betyr bare spise naturlig mat. Ikke få panikk nå! Naturlige eller naturlig forekommende mat eller mat produkter er de som er minimalt bearbeidet og forbli så nært som mulig til sin helhet, opprinnelige tilstand. Naturlig mat er mye bedre og generelt mer næringsrik enn sine raffinerte kolleger.
 3. 3
  Planlegg dine porsjoner: Hvis du er sulten ikke tilfeldig snack, vil du ende opp med å spise for mye. Ta deg tid til å nøye velge et måltid som vil forlate deg tilfreds og samtidig er ikke stor nok til at du kan overgå ditt synspunkt fylde. Det beste er å spise små porsjoner fem ganger om dagen for å opprettholde et høyt stoffskifte.
 4. 4
  Spise hjemme: Spise ute er stor, men ikke gjør det hele tiden! Selv om dette kan være vanskelig hvis du reiser mye, hvis du går ut for å spise, prøv å feste med de ovennevnte regler.
 5. 5
  Sukker er din fiende: Du har sikkert hørt dette tusen ganger, men det er sant. Hvis du elsker godteri, kaker og søtsaker, bør du gjøre ditt beste for å gi dem opp - i alle fall for en kort tid. Hold deg unna søtsaker, spesielt til du kommer til målet ditt i vekt. Det virkelig kan gjøres!
 6. 6
  Hold deg unna salt mat: Når du spiser salt mat, for eksempel potetgull, du naturligvis bli tørst. Imidlertid er vannet du drikker for å rehydrere deg selv lagret i kroppen som vann vekt (dette er hovedsakelig forårsaket av mat som inneholder mye salt). Hvis du ønsker å miste et par pounds, unngå mat som har mye salt.
 7. 7
  Spis mer magert protein: Den mest ofte oversett makro næringsstoffer, protein, vil hjelpe deg mye for å komme i form. Med den samme mengde kalorier som karbohydrat, protein blir brukt til å bygge og gjenopprette kroppsvev, særlig muskel. Ikke bare vil den ekstra protein øke stoffskiftet (og dermed forbrenne kalorier), vil det også hjelpe deg beseire stølhet etter en god treningsøkt. Sørg for å øke protein med ditt nivå av trening for å unngå gikt eller andre urinsyre relaterte lidelser.
 8. 8
  Sett din vekt målet: Du må sette mål for å lykkes i noe. Sett en vekt mål, men ikke en date mål! Det er ikke viktig hvor raskt du oppnå din vekt, så datoene er ikke viktig. Helse er alltid bedre enn fart!
 9. 9
  Stå opp og gå: Trening er en svært viktig del av å komme i form, men noen ganger kan du gå glipp av en treningsøkt. Selv om dette skjer, kan du plukke noen øvelse, for eksempel push-ups, og gjøre det konsekvent uansett hva forstyrrer resten av treningen planer. Prøv å gjøre 20 push-ups hver morgen før du går inn i dusjen. Gjør det til en del av din daglige rutine. Det kan virke ubetydelig, men etter en tid vil du faktisk se en betydelig endring i din kroppsfasong.
 10. 10
  Begynne å trene: Ta turer, delta i et treningsstudio, jogge, eller ta en dans klasse - uansett hva du foretrekker. Stedet for å gjøre den til din Nyttårsforsett hvert år for å trene mer, gjøre hver mandag en ny sjanse til å komme på rett spor.
 11. 11
  Finn en partner: Studier viser, hvis du har noen andre presser deg og gjør øvelsene med deg, så det kommer til å være lettere å holde seg på sporet.
 12. 12
  Slapp av i helgene: Det er viktig å følge reglene ovenfor. Men er det greit å slappe av i helgene. Dette betyr, gjør tillate deg selv å gå ut til middag og spise litt godteri i helgen. Dette høres kanskje selvmotsigende, men det er the real deal. Hvis du har en craving, gå for det. Når du har en craving for noe som egentlig ikke samsvare med din diett regler - for eksempel pizza, godteri eller stekt kylling - vente til helgen for å ha dem, gjøre dem til din helg behandler. Du kan fortsatt følge reglene, men modifisere dem litt for å passe inn i dine krav. En dag eller to for å spise mer enn du skal faktisk kan gjøre din metabolisme spark i og føre til en netto veie tap. Ikke imidlertid bruke dette som en unnskyldning for å binge spise, eller annet du vil angre alle dine hardt arbeid.

Tips

 • Mens du trener, ikke glem å rehydrere kroppen din. Ikke gå for ofte uten å ta en drink av vann.
 • Hvis du ikke har (eller vil!) Andre folk å trene med, prøve å få en iPod og lytte til pod-kaster mens du trener. Dette gjør treningstid føle seg mindre som "tapt tid" og mer som "produktiv tid", siden du nå lære eller å bli underholdt mens du trener.
 • Forstå hva fett er. Når du spiser noe, det består av mange forskjellige ting (protein, karbohydrater, fett, vitaminer, osv.). Mat som blir målt i kalorier. Den kalorier er enheter av energi, som blir lagret som fett i kroppen din for nødhjelp. Avhengig av genetikk fettet vil bli lagret i visse områder (mest sannsynlig lår, rumpe, mage, armer, osv.).
 • Sett mål. For eksempel: miste en tomme av midjen din, passe inn i en størrelse 8 kjole, osv. Hvis målet er oppfylt, feire ved å gå til middag som en gruppe (ingen barn!), En dag på spa, eller planlegger en handletur sammen. Dette gir deg noe å se frem til.
 • Ikke prøv å trene hver dag i uken. Du bør ha minst 2-3 hviledager. Gi kroppen tid til å hvile! Din hviletid er viktig.
 • Når du trener, ikke glem å strekke først.
 • Vet at "komme i form" betyr ikke å miste vekt, med mindre det er ditt personlige mål. En skikkelig mål for deg kan være generelle egnethet, og for å oppnå det, vil du trene og forbedre ernæring.
 • Finn andre likesinnede mennesker fra arbeid eller samfunnet. Å ha en støttegruppe er en form for "gruppepress". Du vil være mer tilbøyelig til å feste med programmet når du har andre stole på deg til å dukke opp. Bestemme hvor og når du vil møtes for å trene (kan være et treningsstudio, noen hus, etc.).
 • Start en Fitness blogg - Publisering oppdateringer og kartlegge din egen reise kan være en stor motivasjon verktøyet. Dele din historie og få tilhengere kan være et flott hjelpemiddel til å holde målene på sporet.
 • Hvis du trener med en venn, kan det være lurt å gjøre noe sånt trading trening sko. Ved å gjøre denne lille skrittet, vil du tvinge deg selv til å gå på treningsstudio - eller din venn vil være shoeless!

Advarsler

 • Alltid varme opp før du gjør noe trening.
 • Aldri sove rett etter å ha dine måltider.
 • Med noen trening diett, start sakte og bygge opp som du føler du kan. Starter med altfor anstrengende en treningsøkt plan kan føre til såre muskler og utbrenthet.