Wkeno

Hvordan få et timeglass figur

Noen gang drømt om å ha det vakre, veldreide kropp? Noensinne avbildet deg som et timeglass jente? Vel, ser ikke lenger! Er dette artikkelen for deg!

Trinn

Hvordan få et timeglass figur. Arbeidet med trimming ned midjen din.
Hvordan få et timeglass figur. Arbeidet med trimming ned midjen din.
 1. 1
  Se på kostholdet. Spise og opprettholde et sunt kosthold er avgjørende hvis du ønsker en sunn kropp innvendig og utvendig. Om lag en tredjedel av kostholdet ditt bør bestå av protein, bør en tredel være stivelse og karbohydrater og andre tredje bør være frukt og grønnsaker. Hvis du har en søt tann, erstatning sjokolade, kjeks, kaker, etc. med frukt eller grønnsaker. Hvis du er vegetarianer, kan du likevel få proteiner og jern med mat som egg, nøtter og korn. Unngå mat med mye mettet fett. Problemet med de fleste er at de ser på hvor mange kalorier de forbruker, noe som er bra, men ikke bra nok. Du må sjekke sukker og fett også, fordi noe søtt kunne ha 70 kalorier eller så i det, men de fleste av produktet kan være sukker, fett eller mettet fett. Så, alltid sjekke etikettene og sukker-og fettinnhold. Men vær forsiktig, ikke overdriv dine dietter. Du kan utvikle en spiseforstyrrelse.
 2. 2
  Utøve. Trene er viktig for å holde seg i form, holde seg i form og ser strålende. Spise riktig mat er bare halve kampen når det kommer til en flott kropp, trenger du riktig trening også. Trene for et timeglass figur inkluderer sykling, jogging og ulike andre strekninger og øvelser. Knebøy er bra for toning din boms, er cardio bra for magen og Pilates er bra for din generelle kroppens muskler, bidrar til å tone og styrke. Men unngå Pilates kjerne arbeid da dette kan redusere din timeglass figur.
 3. 3
  Få bryster. Det er et par måter å oppnå en stor byste uten kirurgi, piller eller dyre kremer. Det er visse matvarer å spise som produserer brystet veksthormon Østrogen og disse matvarene er ting som kylling, sesamfrø, ulike frukter og grønnsaker. Det er også en spesiell massasje teknikk som plastiske kirurger har vært gjemt bort for en stund. Plasser håndflatene eller leiligheter av fingrene på brystet ditt, kan gjerne unngå brystvortene som disse være følsom etter noen forsøk, og sirkelen ditt bryst klokken. Ikke gå for fort og ikke trykker for hardt som brystene dine kan bli super sensitive. Hver tur skal vare rundt 2-3 sekunder, og du bør være rimelig fast, men ikke hardt. Gjør dette i ca seks uker, og du vil se en forskjell, øker din byste av ca 1-2 cup størrelser! Det har vært en bok utgitt kalt "Boost Your Bust" som har hjulpet kvinner over hele verden øke bryststørrelse som koster rundt 30-40 dollar / pund.
 4. 4
  Arbeidet med trimming ned midjen din. Trimming midjen ned alt kommer ned til din diett og mosjon. Gjør noen cardio 2-3 ganger i uken og deretter noen toning øvelser. Din midje bør være rundt 9-10 inches mindre i omkrets enn bysten og hoftene.
 5. 5
  Få hoftene. Dette er den harde delen! Å ha store hofter, er det opp til genetikk. Du vanligvis arve din mors / bestemors hoftene. Hvis din mor har brede hofter, betyr ikke nødvendigvis at du vil ha brede hofter, men en større mulighet enn å ha mindre hofter. Se på kvinnene i familien din og se om de har brede hofter / små hofter / middels hofter, osv. For å ha fullstendig timeglass figur, bør hoftene være i tråd med bysten din med omtrent samme omkrets i inches.
 6. 6
  Gjør hva du kan for å få boms. Det er visse øvelser som bidrar til å gi deg en tonet, kurvet boms.
  • Knebøy - Gjør rundt 5 sett med 9 reps. Begynn med 2 sett med 6 reps på den første uken. På den andre uken gjør 3 sett med 7 reps. På den tredje uken har fire sett med åtte reps og deretter på den fjerde uken gjøre 5 sett med 9 reps og bære på trening, men med pauser annenhver uke eller så.
  • Hip slag - Følg reglene i knebøy. Husk å begynne langsomt!
 7. 7
  Carry on! Vær tålmodig og resultatene vil vise. Etter ca tre måneder, se hvordan du gjør. Steg foran speilet og se! Hvis det ikke har fungert for deg ennå, kan det ta litt lenger tid.
 8. 8
  Ta målene. Hvis du ikke er sikker på hvordan du ser ut i speilet, så sjekk dine mål. Det finnes ulike målinger å gjøre. Først av alt, måle den bredeste delen av brystene i inches. Så din midje som er like over magen-knappen i inches. Deretter måle hoftene som er like over skambenet, eller den bredeste delen. Hvis din byste og hofter er ganske det samme med rundt 0-1 inches forskjell i omkrets og med en midje som er 8-9-10 inches mindre, har du oppnådd din timeglass form!

Tips

 • Opprettholde din diett, øvelser og teknikker for å holde den nydelige figur.
 • Har tillit! Selv om du ikke vise seg å ha en komplett timeglass figur, ikke bli skuffet, er du så nær det som du kan få!
 • Bruk klær som fremhever din nye figur. Gå for v-hals og Halter topper. Pencil skjørt er stor også, og kjæresten nakke kjoler er også veldig smigrende.

Advarsler

 • Konsultere legen din før du prøver ut noen av disse treningsøktene hvis du har hatt en tidligere skade.
 • Ikke prøv noe drastisk som et korsett eller operasjon som dette er veldig usunt og kan se veldig, veldig falsk.
 • Dette virker kanskje ikke for alle, men det vil sikkert hjelpe deg på best mulig måte.
 • Når du får din nye timeglass figur, ikke skryte om det for mye og ikke vise frem deg selv for mye heller, gjør imidlertid ikke være for beskjeden. Iført de riktige klærne som flatere din figur er best for deg.