Wkeno

Hvordan å imponere en jente med et skateboard

For at dette skal fungere må du minst være i stand til på et bord og å montere og demontere skateboard på forskjellige måter.

Trinn

Hvordan å imponere en jente med et skateboard. Sørg for at du vet hva du gjør først - Ikke prøv å trekke noe ut når du ikke engang vet hva du gjør.
Hvordan å imponere en jente med et skateboard. Sørg for at du vet hva du gjør først - Ikke prøv å trekke noe ut når du ikke engang vet hva du gjør.
 1. 1
  Sørg for at du vet hva du gjør først - Ikke prøv å trekke noe ut når du ikke engang vet hva du gjør.
 2. 2
  Hvis du bare kan, finne en høy eller veldig skrå hylle, og det.
 3. 3
  Hvis du kan, eller prøve å gjøre en av dem, men sørg for at du kan lande dem godt, og hver gang du prøver dem.
 4. 4
  Hvis du kan gjøre bedre triks enn det som en varial enn å gjøre det foran henne.
 5. 5
  En annen måte å være imponerende er å ha stil, når du hoppe på eller av styret.
 6. 6
  Først lære å kjøre på i forumet ditt ved å holde nesen og dra halen på bakken som du kjører, så bare la nesen slipp og hoppe i luften og lande på brettet. Caveman finger snu og stikke den, vil være sikker på å imponere. dette vil se mye mer stilig da et enkelt trykk på.
 7. 7
  Få av: Det mest elegante stige er å bremse ned til en behagelig hastighet deretter med fremre foten, gå av foran styret og med ryggen foten, skritt på nesen gjør brettet pop up (som i a). fange styret som det blir vertikal bak deg og fortsette å gå med en sprade.
 8. 8
  Hvis du kan gjøre en håndstående på skateboard. Gjør ett!
 9. 9
  Prøv å gjøre noen prangende "old school" manøvrer som involverer hendene, jeg. E triks som vanligvis ikke har navn
 10. 10
  Handle som om du ikke prøver å imponere noen, og at du gjør dette tilfeldig.
 11. 11
  Lande triksene! Hvis du ikke tror det er en god sannsynlighet for at du kan lande den, ikke prøv det. Det spiller ingen rolle om det er en bryter big spin-flip tail-grab over et ti trapper, hvis du ikke lande den, trenger du ikke ser veldig bra ut til enhver jente.
 12. 12
  Se på jenta og peker på henne mens du gjør triks, sørg for at du kan lande trikset! når kunsten er gjort gå bort til henne og flørte med henne eller spørre henne hva hun tenkte på det. ikke rotet opp.

Tips

 • Pass på at du praktiserer slike ting før du vise henne, eller du vil falle eller rote opp.
 • Ikke smellkyss ballene dine på skinner eller la styret smellkyss du i nøtter. Du vil bare flau selv og du vil være i smerte. men hvis det skjer, kan du ha flaks og jenta vil ønske å kysse deg å gjøre det føles bedre.
 • Grunnleggende triks imponere jenter spesielt sliper og også slippe i.
 • Husk å ikke gå ut bare for å imponere damene - gå ut for moro skøyter, følelsen av styret og nyte det du gjør!
 • Ikke ha noen av disse klebrig Female Body Inspector skjorter. Som ikke vil fungere.
 • Noen ganger musikk i bakgrunnen gjør egentlig poenget. Du kan prøve AC / DC, Slayer, GWAR, Metallica (pre svart), Van Halen, 40 Crush, Black Flag... eller andre. Lytt til musikk som får deg pumpet å skate.
 • Øv triksene i gresset først, så det vil ikke skade så ille når du faller.
 • Ikke gjør et triks du kan gjøre. Hvis du kan skyve den ikke prøver å tre flip hvis du ikke kan tre flip. Ikke vær en show off og hold deg til hva du kan gjøre selv om det eneste du kan gjøre er Ollie.

Advarsler

 • Pass på at jenta er ikke en bedre skater så du! Hvis hun er, be henne om å øve med deg. Hun vil bli smigret og imponert over din ærlighet.
 • Som en jente, jeg vet at det er vanskelig å ta en fyr på alvor eller plukke en ut av en stor gruppe mennesker. Det er enda vanskeligere å ta deg seriøst hvis du holde utkikk bort for å se om vi ser på. Ja, vi ser selv om det kanskje ikke ser ut som det, ser vi på hver bevegelse. Hvis du ser en bestemt jente, spør henne selv, IKKE få vennene dine til å gå opp til henne-det er ikke en god titt.
 • Hvis du ikke gjør en landing ikke freak out være rolig og kjølig
 • Pass også på at jenta du prøver å imponere er i skating.
 • Etter at du viser henne et par triks prøve å få henne til å prøve skateboarding (det er den eneste måten du kan komme i nærheten av henne uten at hun punching deg)
 • Vær forsiktig! Øvelse gjør mester, hvis du kommer til å falle, vil det skade.
 • Også med de dismounts vil du se ut som en klønete hodet hvis du ikke kan ta brettet riktig så trene alene.

Ting du trenger