Wkeno

Hvordan spille streetball

Street ball er annerledes enn organisert basketball, så du må endre spillestil. Hvis du vil at folk skal vite navnet ditt som en basketball legenden, alltid praksis. Fokusere mer på dine svake punkter, slik at du blir godt avrundet i alle aspekter av spillet.

Trinn

Hvordan spille streetball. Observer motstanderens spillestil.
Hvordan spille streetball. Observer motstanderens spillestil.
 1. 1
  Observer motstanderens spillestil. Fokuser mindre på deg selv og mer på andre mennesker slik at du kan komme i flyten i spillet og finne ut hva som fungerer best mot det.
 2. 2
  Endre stil. Det kunne kaste forsvarer av, og du trenger en annen spillestil å vinne. Hvis han er en ganske defensiv typen spiller, som ikke liker å gi opp bilder, må du lære å gå av raske skudd, eller lære noen triks. Hvis han er en spiller som liker å komme i nærheten av å skyte, holde øynene på ballen, og holde seg mellom ham og nettet på alle kostnader. Hvis han er mer av en Tracy McGrady, som bare liker å score, så du må være på tå hev, fordi han skal sparke dem av hver sjanse han får.
 3. 3
  Ikke jage etter ballen. Hvis du alltid gå for stjeler, vil du snart være ute av pusten. Du har fortsatt å spille litt godt forsvar, men du bør være mer opptatt av å ikke la ham få av deg enn å få ballen fra ham.
 4. 4
  Ta alt på strak arm. Hvis du ikke vinner, er det ikke slutten på verden. Dette er tiden da du fikk til å lære ekte street ball beveger seg.
 5. 5
  Lær å skyte hvis du liker å dunke mye. I street ball, kan du være i stand til å komme i noen gode dunks men motstanderen skal vokter bøyle tett. Hvis han er bekymret vokter bøyle, vil han ikke være bekymret for at du tar et skudd fra tre punkt linje. Når han finner ut at du kan skyte og dunk, vil han måtte holde seg tett på deg som er når du putter noen trekk på ham for å sette ham i hans sted. Han vil snart være ute av pusten og forsvaret vil være enkelt fordi han kommer til å kaste opp en bønn fordi han vil være for sliten til å gjøre noen reell skade på banen.

Tips

 • Street ball kan få grov. Noen ganger er det best slik. Alltid forberede seg til å være elbowed, kneed, banket utenfor banen, eller har din skjorte trakk fullt over ansiktet ditt. Enhver knifing er en stygg likevel.
 • Sørg for at du kan ta et treff før du går inn på denne domstolen. Fordi hvis du gråte over hver lille hump og blåmerke, vil de finne ut at de kan presse deg rundt og deretter begynne å trykke deg etter ballen.
 • Den beste delen av street ball brenner folk! Lær noen trekk. Det er en av de to måtene du tjene respekt der ute. Den andre måten er å gjøre utrolig skudd, noe som ikke skjer ofte. Street sport handler om stolthet... bygningen din, og ødelegge den andre fyren er, det er spille enten eller skal spilles. Aldri nøl med å prøve noe, mange ganger, trekk fungerer når du ikke tror de vil.
 • Holde seg i form. Treningsøkt, gjør crunches, og prøver å permittere kyllingen på fester. Hvis du gjør alle disse tingene, vil du utspiller motstanderen din og være i stand til å spille bedre med mer energi. Dette vil øke din utholdenhet og bygge opp selvtilliten din når du står overfor en motstander fordi du vet at du kan spille lenger på banen. Selv om han er en bedre spiller enn deg, har du fortsatt kunne slå ham. Han kan være i stand til å krysse deg ut eller dunk på deg, men han vil bli lei fortere enn du vil, og da har du fordelen av å score på ham og stoppe ham fra å score.