Wkeno

Hvordan gå hjortejakt

Jakt hjort kan være en unik opplevelse. Men det er ikke så enkelt som det høres ut. Det er mange faktorer du må vurdere før du reise inn i skogen. De viktigste er statlige lover på jakt hjort.

Trinn

Hvordan gå hjortejakt. Gå til din lokale avdeling av miljøvern (DEC) kontor / avdeling for naturressurser (DNR) eller deres hjemmeside.
Hvordan gå hjortejakt. Gå til din lokale avdeling av miljøvern (DEC) kontor / avdeling for naturressurser (DNR) eller deres hjemmeside.
 1. 1
  Gå til din lokale avdeling av miljøvern (DEC) kontor / avdeling for naturressurser (DNR) eller deres hjemmeside. De vil gi deg all informasjon om tillatelsen (e) du trenger for å begynne å jakte.
 2. 2
  Husk, har hver stat forskjellige lover på å eie skytevåpen. Gå til din lokale politimyndigheter kontor og spør. Gjøre akkurat hva som kreves av deg for å få et skytevåpen. Ikke lure rundt - følge loven! Hvis du ikke kan håndtere et skytevåpen for juridisk eller medisinsk årsak (er), bør du vurdere bue jakt som er like spennende som å jakte med et skytevåpen... Når du forstår hvilken tillatelse (e) du trenger, gjelder tilsvarende.
 3. 3
  Inviter en venn eller et familiemedlem. Jakt er morsommere med en gruppe av ansvarlige og pålitelige venner og familiemedlemmer. Hvis du jakter alene er det et par ting du må gjøre annerledes for sikkerhetsmessige grunner. Alltid ta et fullt oppladet mobiltelefon. Fortelle noen at du kommer til jakt og tiden du har tenkt å komme tilbake og holde deg til din retur tid. Ha noen sjekke om du bare å sørge for at du returnerte trygt, hvis du ikke har førstehånds kjennskap til jaktområde kan være lurt å bære en gps eller gjøre noen undersøkelser av området slik som å kjøpe et topografisk kart over området og studere det, husker at lokalt landemerke eller streame kunne gjøre det liten forskjell om du skulle bli tapt.
 4. 4
  Pass på at du har riktig utstyr.
  • Jaktstøvler: Kjøp et par Gore-Tex, 800-gram Thinsulate-Ultra Isolasjon, Cordura Nylon. Gore-Tex gjør støvlene dine vanntett, den 800 gram Thinsulate vil holde føttene varme, og Cordura Nylon er lite vedlikehold i forhold til skinn.
  • Hot seat: Dette vil holde bakre varm mens du sitter i skogen. Få et tykt skum hot seat. Sy en løkke rundt åtte inches lang, fest den til din hot seat og klemme det til løkken på baksiden av buksa. Bruk hot seat bare hvis været er veldig kaldt, eller regner eller snør... Noen jegere bare liker å sitte på noe mykt og varmt.... Forresten, kan du stå på en varm plass hvis det er ekstremt kaldt.

 5. 5
  Håndterer kjøtt i feltet er et håndverk, og ikke noe som lett kan læres fra skriftlige retninger. Flertallet av jegere lære av deres mentor (e), og det er den foretrukne metode for mange grunner. Prøv å finne en erfaren jakt partner. Ikke bare er relativt utrygt å jakte alene, gjør en jakt partner for et langt og sunt vennskap og de kan hjelpe til med oppgaver som dette.
 6. 6
  Pass på at du kjenner alle de lokale jakt lover og regler som gjelder for spillet du er på jakt, for eksempel mengden av oransje som må brukes, hvilke typer skytevåpen som kan brukes, og grensen for dyr som kan høstes.
 7. 7
  Få en god klatring treet stå og bevege seg rundt, ikke alltid jakte på samme sted. Scout forskjellige steder før og under jakta, som hjort endre sine vaner med endringer i vær og menneskelig påvirkning i deres miljø.
 8. 8
  Se etter tegn i skogen. Skraper, gnir, og spillet stier er tegn på hjort frequenting et bestemt område. Hunt i skytebane fra skiltene.
 9. 9
  Prøv å bruke "hjort samtaler", kan en doe i brunst og en bukk grynt kan være effektive der du jakter. I noen områder rallende gevir er gode.
 10. 10
  Agn område eller plante en mat tomt hvis du har privat land tilgjengelig for å jakte på. Husker de fleste stater vil ikke la deg jakten innenfor 300 meter av agn så stoppe lokkemat uken før du jakte.
 11. 11
  Bruk dekke duft å skjule din lukt når du jakter. Hjort har utrolig ivrig sanser, inkludert syn, hørsel, og en følelse av lukt.
 12. 12
  Vær nøye med å få en ren, trygg bildet når hjort leveres i rekke. Plasser skudd rett bak forfoten, 6 inches opp fra brystet. Ingen bør ønske å "krøpling", eller vikles en hjort bare for å ha det renne av og lide i lang tid før det endelig dør. Hvis dette skjer, finner hjort ved å følge blodspor og drepe det humant.
 13. 13
  Sjekk din hjort, etter bildet ditt. Alltid sette et skudd i hjort hvis mulig hvis det ikke ned. Du må kanskje følge ham et stykke hvis han ikke slippe i hans spor, og du kan se en annen hjort kommer innenfor rekkevidde.
 14. 14
  Få god kamuflasje, en god lommelykt, en retriever tau til å heise opp våpenet ditt, og gode støvler.
 15. 15
  Ring venn til å hjelpe dra hjort ut av skogen med deg.
 16. 16
  Vent på den "riktige" hjort før du skyter. Hvis du er trofé jakt, ikke skyt den første hjort ser du, vente på den store pengene å komme ut.
 17. 17
  Finn et godt sted å være så hjort ikke kan se deg.

Tips

 • Dersom hjort prøver å angripe deg, løpe. De er større enn deg. Hjort er veldig sterke dyr, sterkere enn deg. Et møte som dette kan være din siste.
 • Snakk med folk på lokale sportsbutikker om fangstmetoder og steder i ditt område.
 • Loop det eller mist det! Hvis noen av dine hansker, trenger hatter, hode dekker, hot seat (andre løse plagg) ikke har en loop, har man sydd på av en skredder, lokale rengjøringsmidler eller enda bedre et familiemedlem. Lyse oransje eller gule sløyfer, omtrent en tomme brede og tre inches lang er det beste valget. Deretter kjøpe noen 0,99 cent klemmer fra Home Depot. Klem plagg til dine ledd av buksa slik at du ikke mister noen av dine dyrt utstyr.
 • To-veis radioer kan være svært viktig under jakt. Ved hjelp av disse, vil du være i stand til å holde kontakt med andre jegere til alle tider... Når du skyter / bag en hjort, vil du være i stand til å ringe de andre jegere for å få hjelp. Du vil også være i stand til å gå videre. Hvis du ser en bil fra skogen / vei eller på en annen jeger som trenger hjelp, kan du ringe dine jakt partnere for å hjelpe. Jegere elsker å høre og diskutere et levende møte med en hjort eller, enda bedre, med en bjørn! Ringe venner og beskrive situasjonen i detalj. Det vil pumpe alle opp! Det kan også hjelpe deg å få tankene bort det kalde været som du chatte med vennene dine. Den beste TWR er de som kan dekke opp til en 12-kilometer rekkevidde og har 5 watt strøm.
 • Prøv jakt i statsgrunn. Hver stat har parker som har hjort sesonger. Jakt er hardere på disse statlige landområder, men det kan bli mye billigere.

Advarsler

 • Pass på å kjøpe jaktkort og ta en jegere utdanning kurset.
 • Du kan aldri jakte i en park. Du kan jakte i et National Forest. Vær helt sikker på at du vet forskjellen.
 • Håndter skytevåpen trygt. Hold fingeren på avtrekkeren før du er klar til å ta en sjanse. Gjør dette til en vane.
 • Alltid behandle skytevåpen som om de er lastet. Alltid peke tuppen av fatet vekk fra folk, og være klar over din skytevåpen linje av ild til alle tider... Alltid holde sikkerheten på før du er klar til å skyte på målet ditt.
 • Les (fra perm til perm) din statens Jakt & Fangst forordning Guide - det er gratis og vil være svært nyttig.
 • Vær forsiktig klatring opp og ned trærne.
 • Aldri utro på privat eiendom, skaffe grunneiers skriftlige tillatelse før jakt.
 • Hvis du skyter, men ikke slippe hjort og hjort går av, ikke jage den eller gi bort din posisjon. Mang en hjort vil trave noen meter for å dekke så stille blø ut. Men, kan en hjort som er jaget kjøre for miles.