Wkeno

Hvordan å kaste en baseball

Her er en omfattende trinn-for-steg guide til mekanikken som går inn riktig pitching en baseball. Merk: Alle retninger er for en høyrehendt pitcher. Hvis du er en lefty, følger du samme fremgangsmåte, men speile hver handling.

Trinn

Hvordan å kaste en baseball. Lag et lite skritt med venstre fot til venstre.
Hvordan å kaste en baseball. Lag et lite skritt med venstre fot til venstre.
 1. 1
  Komme i posisjon.
  • Wind-up posisjon: Plasser begge føttene skulder bredde hverandre stående rett oppå haugen med tærne dingler av fronten, og vender mot fangeren din, tærne pekte mot ham med hælene på gummi. Hold hanske foran brystet, med albuene hviler på begge sider av overkroppen din.
  • Stretch stilling: Plasser føttene slik at de står overfor tredje hvis du kaster høyrehendt eller første hvis du kaster venstrehendt. Strekningen er en raskere måte å kaste, og du kan opprettholde mer balanse, noe som resulterer i mer kontroll. Høyre foten bør plasseres mot gummi, med den andre foten 1-2 inches i front. Dette vil gjøre deg i stand til å få en full rotasjon med hoftene, noe som vil gjøre deg kaste hardere.
 2. 2
  Velg ditt grep. Det er mange forskjellige måter å gripe ballen (vist nedenfor). Hold ballen inne hansken din mens du gjør dette, og ikke begynne bevegelse til du har et behagelig grep.
  • Fire-søm rask ball - Disse plasser er de raskeste i baseball, i snitt rundt 95 mph. Spre fingrene litt med tips så vidt over lissene av ballen.
  • To-søm rask ball - Denne banen vil være litt tregere og mindre nøyaktige enn de fire-søm, men også kurver som den når røren, noe som gjør det vanskeligere å treffe. Å holde, grep ballen langs sømmene med pekefingeren og langfingeren.
  • Changeup - Denne banen beveger seg i luften ganske mye. Sett tommelen og pekefingeren i en sirkel, og deretter bruke de andre tre fingre for å sentrere baseball.
  • Curveball - Dette er det motsatte av en rask ball. Ta tak i ballen med den midterste og pekefingeren på den andre siden.
  • - En glideren virker som en rask ball til siste sekund, når det bøyer seg til siden. Grip med indeksen og midtre fingrene over sømmen på sitt bredeste punkt.
  • - Denne banen vil fremstå som en rask ball, men vil falle som det nærmer røren, noe som gjør det vanskelig å treffe. Du trenger store hender til å kaste denne banen effektivt. Hold ballen som om du ville gjort for to-søm rask ball. Roter ballen mot deg selv, slik at fingrene langs hesteskoen søm. Spre fingrene på utsiden av sømmene og plassere tommelen rett under ballen.
  • Forkball - Denne ballen er nesten umulig å treffe når kastet godt. Jam ballen mellom pekefingeren og langfingeren.
  • Knuckleball - Denne ballen vil vrikke når den beveger seg mot batter. Grave neglene inn i midten av ballen sømmer.
 3. 3
  Lag et lite skritt med venstre fot til venstre. Skifte vekten til din venstre fot, slik at du kan løfte høyre fot og plassere den ved siden av gummi (eller pivot høyre fot inn i denne posisjonen, avhengig av hva som er mer behagelig), slik at høyre side av høyre fot er å trykke mot jordhaug.
 4. 4
  Løft venstre ben til det punktet hvor låret blir parallelt med bakken eller høyere. Kroppen skal ha begynt å bevege seg med høyre fot i forrige trinn, og på slutten av dette trinnet kroppen din skal vende tredje base i stedet for hjemme plate.
 5. 5
  Gjøre to ting samtidig:
  • Brekke armene i en nedadgående semi-sirkulær bevegelse. Front arm bør holde lukket og din foran albuen bør være på et behagelig vinkel (45-90 grader). Din kaste arm skal treffe det som kalles en "sweet spot", som er det punktet hvor du kaster armen er på sitt laveste punkt under bevegelse ditt. Normalt er det på det punktet der armen er nesten vinkelrett på bakken, med en liten bøy i albuen. Sørg for at kroppen din forblir overfor tredje base gjennom dette trinnet, og at du treffer sweet spot før du fortsetter til neste trinn.
  • Senk benet så nær bakken uten å røre den, og deretter skride utover. Å senke ben, bøy høyre kne inntil venstre ben er nær bakken uten å berøre bakken. Ikke skride utover til du har senket din venstre ben helt eller du vil miste betydelig makt. Fremre benet bør ha en avrundet "ned og ut" sweep hjemover. Som du gjør dette, kan du begynne å øke kaster armen ut av sweet spot slik at det er parallelt med bakken, uten at albuen å slippe mot hoften.
 6. 6
  Lande foran foten på en lukket vinkel. Med andre ord, hvis landing foten peker på platen er et 90 graders vinkel, lande foten peker på en 75 graders vinkel. Dette vil få kroppen inn i en maktposisjon. Din maktposisjon er posisjonen der bena er trukket helt ut med hoftene og armene fortsatt stengt, klar til å kaste armen mot platen.
 7. 7
  Ut av maktposisjon, dytte bort med ryggen foten, og trekker frem med fremre foten ved å dreie fra at 75 graders vinkel inn i en 90 graders vinkel. Sørg for at du gjør dette pivot før du svinger åpne overkroppen og trekk venstre arm mot første base. Bevegelig tidlig kan du generere strøm med hoftene, og skape mer av en pisk handling for din høyre arm. Den vanligste feilen mugger gjøre er å åpne armene før hoftene, som fjerner kraften genereres fra sine ben, forårsaker mugger å ha mindre hastighet, og øke belastningen brukes på armene. Din kaste albuen bør være på linje med dine skuldre (horisontalt selvfølgelig) gjennom dette trinnet.
 8. 8
  Utvid pitching arm så langt du kan, og la ballen glir av håndleddet. Ikke knipse håndleddet da dette kan forårsake skade. Håndleddet bør ikke styre ballen, men heller ballen guider håndleddet.
 9. 9
  Følge gjennom. Utvidet armen så langt du kan og la ryggen beinet for å løfte opp fra videre fremdriften, og plassere den på haugen for å komme i en Fielding posisjon.

Tips

 • Alltid holde hodet fokusert på målet ditt.
 • Kast ballen, har ikke som mål. Hvis du konsentrerer deg for mye om å kaste streik, kan det lett komme i veien for dine muskel minne, som kan gjøre deg kaste flere baller enn streik.
 • For å lindre sårhet, mugger gjøre et par ting etter spill:
  • Legge på is rundt armen og brystet til å bremse ned oppbygging av melkesyre (opphoping av melkesyre årsaker sårhet).
  • Løp i 30 minutter etter at du pitch. Dette vil få blodet sirkulerer og hjelpe presse ut melkesyre som kan dannes i armen.
 • Din skritt mot hjemmet plate er et avgjørende element som må mestres for å lykkes. Det bør ikke være for kort, men ikke så langt heller. Eksperimenter med strak arm din ved å utvide så langt du kan, og deretter se om du kan heise kroppen din fra den posisjonen. Grensen hvor du kan gjøre dette bør være det punktet hvor du skride.
 • Starte sakte. Under bevegelse, er det fordelaktig å være klar over håndleddet. Når du beveger armen fra sweet spot, bør håndleddet trekkes tilbake, nikke ballen i hånden. Så, som du slipper ballen, bør ballen glir ut av håndleddet ditt, etterbehandling med håndleddet fullt bøyd.
  • Merk: for mye flection under utgivelse kan forårsake alvorlige skader hvis det gjøres feil. Rådfør deg med din coach for å finne det riktige nivået av håndleddet engasjement.
 • For å være mest effektive, prøve og opprettholde et konsekvent kaster vinkel for alle plasser. Noen mugger kaste mer overhand kaste en kurve ball eller dip til sidearm mens kaste en glidebryter. Selv om dette kan gi deg bedre kontroll eller kommando eller banen, kan det lett tipse røren i hvilken tonehøyde du kaster. Å ha en konsekvent arm vinkel holder røren gjette.
 • Mange mugger lage en liten grøft foran gummi før de tonehøyde. Dette tillater dem å ha en komfortabel hull å plassere sin fot mot gummien, men noen anser det som en dårlig praksis.
 • I løpet av spillet, mugger i mellom omganger ofte bryte opp armene for å holde sin arm varm og i stand til varig kraft hver tonehøyde.
 • Noen mugger liker å gjøre en rask hop etter deres bakbenet følger gjennom for å komme inn i en Fielding posisjon, ved å dytte bort med sin foran foten. Eksperimenter for å se hva som fungerer best for deg.
 • En annen populær feil er å dyppe albuen når du pitch. Sørg for at du går fra "plukke ballen av bordet" rett til å bringe armen parallelt med bakken i skulderhøyde, med resten av armen fra albuen ned på enten en 90 ("over-the-top"), 45 (tre fjerdedeler), eller 0 (sidearm) graders vinkel med armen din. Hvis du dyppe albuen, vil du ikke få noen pisking handling fra hoftene, og vil miste nesten all din makt.

Advarsler

 • Ikke styrte. Når armen begynner å føle deg sliten ikke prøv å kaste gjennom den. En sliten arm kan bli en skadet arm svært raskt.
 • Når varmer opp til banen, enten tidlig i en sesong eller under et spill, så ved å gradvis øke arm hastighet. Må du ikke begynne bullpen økt kaste hardest, siden armen har til å varme opp før å kunne tåle kraft når du kaster din hardest.
 • Når kaster disse plasser, sørg for at du er under riktige tilsyn. Hvis du kaster en pitch feil, eller kaste kontinuerlig med en stor feil, kan det resultere i en karriere som slutter skade.

Ting du trenger

 • baseball
 • hanske
 • jordhaug / gummi
 • target / home plate
 • partner for å fange din imot (i en avstand på 60 fot 6 inches på Major League nivå eller 46 fot for Little League)
 • tilbake stoppe for noen wild plasser at catcher ikke kan komme til