Wkeno

Hvordan å kle for cheerleading tryouts

Det er den store dagen, cheerleading tryouts! Vil du klatre til toppen av pyramiden eller være på nederste rad? Ditt utseende er det første inntrykket av den første inntrykk, så gjør det en god en!

Trinn

Hvordan å kle for cheerleading tryouts. Begynn med en varm dusj, for å roe musklene dine og du våkner.
Hvordan å kle for cheerleading tryouts. Begynn med en varm dusj, for å roe musklene dine og du våkner.
 1. 1
  Begynn med en varm dusj, for å roe musklene dine og du våkner. Og selvfølgelig, sørg for at du er squeaky ren. Vær sikker på at du er avslappet og uthvilt etter dusjen.
 2. 2
  Føn håret og trekke den tilbake i en hestehale, pin tilbake noen bortkommen hår, slik at de er ute av ansiktet ditt. Bruk hårspray for å holde håret fra å falle ned, men ikke bruk for mye-du ikke vil at håret til å ha det "crunchy" utseende. Bruk et bånd i håret for ekstra effekt. Det kan hjelpe å ha noen bind den for deg, ellers kan det komme ugjort.
 3. 3
  Bruk din skole farger slik at trenerne vet at du er tro mot din skole.
 4. 4
  Bruk en ren skjorte som er patriotisk til skolen din. Du bør ha rene shorts. Det kan være lurt å bruke spandex under shortsen for å unngå å vise undertøyet ditt når stretching, hopping, eller trekke en hæl strekning, Scorpion, eller skala.
 5. 5
  Slitasje hvite sokker og rene hvite hurrarop sko på føttene. Hvis du ikke har hurrarop sko, trenere anbefaler iført sko som er flat på bunnen og ikke blir tykk.
 6. 6
  Ikke overdriv sminken vurderer du vil svette det av. Din vanlige foundation og lipgloss vil bli bra. Ditt smil vil virkelig skinne med lipgloss.
 7. 7
  Sett på deodorant eller antiperspirant!
 8. 8
  Hopp smykker (øredobber og alt) og neglelakk (med mindre du bruker klart grunnleggende glans neglelakk).
 9. 9
  Bruk noe som er behagelig, og noe du kan bevege seg lett i Ikke bære en tung frakk eller en genser;. Du vil svette (mye)!

Tips

 • Mens du prøver ut, alltid smile. Dette vil vise treneren din at du er entusiastisk og har lagånd!
 • Hopp over lange ermer og bukser, prøv å bære noe som du vil være kul i.
 • Pass på at klærne er komfortable, men fortsatt ser ren og skarp.
 • Bruk en bue i håret som samsvarer med lagets farger!
 • Ikke kast bort penger på splitter nye, dyre hurrarop sko rett før tryouts. Hvis du ikke gjør i troppen, vil du være ulykkelig at du kastet bort pengene dine. I stedet finne billige hurrarop sko på eBay eller bare bruke dine gamle sko. Hvis du gjør i troppen, vil de fortelle deg hvilke sko å kjøpe.
 • Ta alltid med ekstra bobby pins (hvis du er jente), slik at du kan fikse et hår nødsituasjon. Det er også godt å ha en kam eller børste med deg. Ikke bare vil dette spare deg fra forlegenhet i tilfelle en nødsituasjon, men det kan hjelpe deg å få venner hvis noen andre trenger å bruke den.
 • Sørg for at du fukte kroppen og lepper.

Advarsler

 • Ikke kle på ting som gjør at du ser stygg eller at du føler at du har ingen tillit