Wkeno

Hvordan å komme over en pinlig øyeblikk

Oh no! Du bare droppet lunsj skuffen foran alle og gjorde et stort rot! Du gikk rundt for en dag med skjørtet ditt gjemt i dine underbukser! Visste du våt selv ved et uhell? Hvordan får du over det? Enkelt - bare følg disse trinnene og si farvel til rødmende og sommerfugl fylt magene!

Trinn

Hvordan å komme over en pinlig øyeblikk. Le, le, og le litt mer.
Hvordan å komme over en pinlig øyeblikk. Le, le, og le litt mer.
 1. 1
  Ta dype åndedrag. Etter øyeblikket har skjedd, ta noen dype åndedrag og roe deg ned. Dette vil hjelpe deg å unngå å si eller gjøre noe annet som kan legge til i forlegenhet faktor. Ta et minutt til å roe ned, og deretter gå videre.
 2. 2
  Le, le, og le litt mer. Den enkleste måten å komme over et pinlig øyeblikk er å bare le av deg selv. På denne måten er det lettere for andre å le med deg i stedet for mot deg. Hvis du nærmer deg denne pinlige øyeblikk med humor, vil det vise seg bedre i det lange løp. Selvfølgelig, bare le av deg hodet hvis det er hensiktsmessig på det tidspunktet.
 3. 3
  Gjør det morsomt. Dette går hånd i hånd med latter. Hvis du nærmer deg situasjonen med godt humør, vil det bli mindre pinlig og mer som en liten spøk. For eksempel, hvis du faller av stolen, sier noe sånt som "Jeg gjør alle mine egne stunts!"
 4. 4
  Ta det opp. Når en pinlig øyeblikk skjer, er det best bare å akseptere det som om du vet det skjedd hvis hensiktsmessig. Du kan ikke gå tilbake i tid, så hva er poenget med å være i total fornektelse. Innrømme for deg selv at du hadde et pinlig øyeblikk, men at det er greit.
 5. 5
  Ikke gjør et opptog av deg selv. Den verste tingen å gjøre når en pinlig øyeblikk skjer er å gjøre en stor scene om det. Når en pinlig øyeblikk skjer, aldri få defensive, skrike, rope, løpe vekk på randen av tårer, eller flat-out gråte i offentligheten. Jo større en scene du gjør ut av øyeblikket, jo mer vil det bli gravert inn i folks sinn. Hvis din reaksjon er mild, folk er mer sannsynlig å glemme at noe har skjedd.
 6. 6
  Gjøre noe for å distrahere deg selv. Etter den pinlige øyeblikk som har skjedd, gjøre noe for å få tankene bort fra det, som å lese, spille dine favoritt sport, se på TV, høre på musikk, osv. Dette bare hindrer deg fra å fokusere på pinlige øyeblikk 24/7, og stedet gir hjernen din noe å gjøre.
 7. 7
  Alle har pinlige øyeblikk! Så ikke tenke negativt om deg selv liker at du er en klovn eller en kløne. Tenk glade tanker. (Aldri ta det opp for å trekke oppmerksomhet til det)
 8. 8
  Lære av det! Ok, så du har vært flau, men ta det som en lærepenge og lære av det. Visste du snubler og faller foran knuse din? Unngå iført høye hæler. Visste du besvimer når du gir en tale? Forskning hvordan å roe nervene før du gir en presentasjon. Det er nesten alltid en lærdom som kan læres fra pinlige øyeblikk, så lære det nå slik at du ikke blir flau igjen!
 9. 9
  Gå videre. Til slutt, gå videre. Når du flytter på og glemme din pinlige øyeblikk, alle andre vil også.

Tips

 • Tiden leger alle sår!
 • Husk at pinlige øyeblikk skje med alle, du er ikke alene her!
 • Ikke gå glipp av skogen for treet! Hvis du bare hadde et pinlig øyeblikk, husk at andre vil ikke huske det øyeblikket så mye som du tror de vil, de kan ikke engang huske det i det hele tatt hvis det ikke var så ille, så la det gå. Ikke la det ødelegge dagen din!
 • Uansett hva: ikke dvele for mye på det. Hvis du tenker på det så bør du styre din oppmerksomhet torward noe annet. Hvis du bor på den så det blir mer pinlig.
 • Være lykkelig!
 • Ofte vil du huske det på grunn av hvor pinlig og traumatiserende hendelsen var, men andre vil mest sannsynlig glemme det ganske raskt (overraskende) mens du fortsetter å stress over det. Så slappe av, glemme det og lære!
 • Spør foreldrene dine om hjelp hvis du vil.
 • Hvis noen bevisst prøver å ringe oppmerksomhet til feil din, late som du ikke vet hva de snakker om.
 • I alltid fraværende neste dag noe sånt skjer, vanligvis ingen husker.
 • Hvis og når du tenker på i øyeblikket bare husk hvordan andre rundt deg handlet, hvis du har fulgt trinnene her ville de sannsynligvis handle som om det var så big deal. Så det var ikke!

Advarsler

 • Ikke fake latter. Ikke le så mye at du begynner falsk latter. Hvis det er fake, vil folk tro du er rar. Hvis du ikke har noe imot folk tenker at du er rar, ler bort!