Wkeno

Hvordan være sikker

Mange mennesker ønsker å vite svaret på dette spørsmålet: Hvordan kan jeg føle seg trygge? Mens det er ikke enkelt, det er oppnåelig. Innse at det er vanlig å føle seg utrygg, men at det er oppnåelige måter å forbedre din selvtillit og å være en glad, utadvendt person.

Trinn

Hvordan være sikker. Aldri la andre rettferdiggjøre din eksistens.
Hvordan være sikker. Aldri la andre rettferdiggjøre din eksistens.
 1. 1
  Aldri la andre rettferdiggjøre din eksistens. Vær sterk. Bare du kan være hvem du er, så vær deg selv og nyte det. Fråtse i realiteten at alle er forskjellige, også deg.
 2. 2
  Live for øyeblikket. Hvis du er pinefull over fortiden eller hvor du er på vei, er du dømt til et liv av å leve et annet sted. Bringe deg tilbake til her og nå. Være til stede. Nyt uansett hva du gjør, selv om det er kjedelig, mondene, eller ubehagelig. Det er alltid noe verdt å bli funnet i aktivitet for å forankre deg.
 3. 3
  Fortell deg selv at du er en trygg, sikker person. I å fortelle deg selv, vil du lykkes i å overbevise deg selv. Utrygghet er en sinnstilstand forsterkes av ordet. Hvis noen forteller deg hva du er, avviser denne dommen, fordi det er vanligvis dem som reflekterer deres "usikkerhet" på deg!
 4. 4
  Ikke bli så oppslukt i din "usikkerhet" som du ikke skjønner når noen er å være slem eller slemme mot deg. Hvis noen ikke liker deg og gjør at du føler deg såret, (som vil og ikke skjer 24/7 for alle), innser at det er deres problem, ikke ditt. Den "vondt" at du opplever er et ønsket resultat av deres, ikke en automatisk reaksjon å holde. Lær å skyve til side de daglige unkindnesses og erstatte dem med rasjonelle tanker i stedet for magefølelse. Prøv det: "Det er deres sak, ikke min personlighet".
 5. 5
  Endre hva du ikke liker med deg selv i stedet for bolig på dine feil. Sammen med å endre perspektiv, finne ut hva du ønsker å oppnå mer av og gjøre det! En person som konsekvent sier de ikke kan, kan ikke. Får ikke sånn i første omgang, handle nå heller enn å sture hele tiden.
 6. 6
  Tenk utad, men ikke glem deg selv. Du må være i fred med deg selv før du kan være i fred med verden rundt deg, må du elske deg selv før du kan elske andre, må du gi til deg selv før du kan gi til andre. Din usikkerhet er ikke minimal, de definerer hvordan du samhandler med andre, så det er viktig å fikse selv før du fikse noe annet.
 7. 7
  Minn deg selv på at ingen kjenner deg bedre enn deg! Og som det på den måten, slutte å bekymre deg at "ingen vil noensinne virkelig forstår deg". Det er krype-faktor tenkning og vil føre deg inn i en blindgate av selvmedlidenhet hele livet ditt. Si det slik: Er du villig til å sette i arbeid for å virkelig kjenne noen andre innsiden ut slik du vil at noen skal vite at du innsiden ut? Starter følelsen skumle gjør det ikke? Holde noen ting for deg selv, alltid. Folk vil vite mer enn nok om du får tid.
 8. 8
  Tenke fremover og ta de rette beslutningene mot en lysere fremtid. Du kan ikke endre hvem du var, bare som du vil bli.
 9. 9
  Bestem deg for hvor du ønsker å være i 10 års tid og gjøre det skje. For eksempel, om du ønsker å leve i det store huset nær byen? Plan, spare penger, og ikke la noen fortelle deg at du ikke kan gjøre det. Hvis du ikke har en plan, vil du være lett overtalt av andres kart.
 10. 10
  Husk at alle er plaget av usikkerhet, noen bare velger å ikke dvele ved dem. Være en av de folk som ikke bor Det betyr ikke ditt sinne, frustrasjon og smerte går bort, men det betyr ikke at du takle disse følelsene langt mer konstruktivt og ikke la dem spise deg opp og stoppe deg fra å gjøre ting i livet.
 11. 11
  Se på folk når de snakker til deg, og når du ønsker deres oppmerksomhet. Hvis noen sier "Hei" til deg, hilser dem tilbake. Hvis du ikke besvarer dem, vil du føle rare og de vil synes det samme. Du er der, kan du ikke late som du ikke er, så vær kommunikative på best mulig måte.

Tips

 • Selv om det føles som hele verden er mot deg, vær god mot deg selv. Husk at «dette skal passere."
 • Hvis du føler at livet er for mye å håndtere noen ganger, ikke flaske det opp - lufte den. Enten på papir, til en venn, eller en utdannet rådgiver, bare la det ut.
 • Smil - Du er ikke skade deg selv ved å være hyggelig.
 • Ikke la usikkerhet ta over livet ditt, fordi de ikke er der! Har du noen gang sett en utrygghet?
 • Husk, vi er bygd opp av våre feil så vel som våre gode poeng.
 • Hvis du er en tenåring: skjønner de fleste tenåringer føler følelsesmessig og / eller fysisk usikker på noen scene, det er en turbulent og skiftende tid.
 • Holde minner deg selv "jeg er i kontroll" når du føler deg usikker eller paranoid. På bussen, i bilen, på jobben eller i klassen, selv ser på TV - terpe det til deg selv til det klikker.
 • Ikke engasjere seg i seksuelle sammenhenger som kan påvirke selvtilliten, når du gjør noe sånt som at det etterlater en følelsesmessig arr som du ikke kan riste.
 • Hvis du er en student, være på skolen hver dag. Læring er nødvendig, og skolen er en av de få tingene du har kontroll over i livet ditt.
 • Få nok søvn.

Advarsler

 • Vær hyggelig mot folk, selv om du tror at de ikke liker deg. Kanskje de bare er usikker, men hvis de er vedvarende uhøflig, slutte å kommunisere med dem på noe mer enn en overfladisk høflig nivå. Aldri gi detaljer slik at de ikke kan henge noe av dine kommentarer.
 • Sjekk ut "hvordan å være deg selv hele tiden"
 • Hvis din usikkerhet føles overveldende, og du føler at du ikke kan håndtere det, det er ingen skam i å spørre om hjelp.
 • Ikke alltid tenke negativt om deg selv, holde hodet høyt hevet og alltid fortelle deg de positive ting om deg selv bare ikke forveksle det med å være stor ledet fordi du kan komme ut som å være innbilsk.