Wkeno

Hvordan være sjenert, men ikke ha lav selvfølelse

Lav selvfølelse er normal, masse folk har det. Men, det er ikke noe å være stolt av, det er heller ikke noe du må leve med - eller vil du bare få gikk over, kanskje uten å tenke over det. Vær villig til å forbedre situasjonen, selv om du tror det er bare et tilfelle av intens skyhet. Lav selvfølelse er svært forskjellige, og det er et sted på "mangel på tillit" spekteret, men ikke sjenert. Noen ganger er det bedre å konvertere litt sjenert enn å bo uten selvtillit. Mennesker med lav selvfølelse mangler grunnleggende sosiale ferdigheter fordi de ikke har aktelse å sette seg frem. Enkelt.

Trinn

Hvordan være sjenert, men ikke ha lav selvfølelse. Husk folk få øyekontakt / ansikts kontakt 30-60% av tiden.
Hvordan være sjenert, men ikke ha lav selvfølelse. Husk folk få øyekontakt / ansikts kontakt 30-60% av tiden.
 1. 1
  Husk folk få øyekontakt / ansikts kontakt 30-60% av tiden. Nå, hvis du ikke gjør at mengden av menneskelig kontakt generelt sett noe er galt. Ikke vær for hard mot deg selv, det er ikke slutten på verden. Det er bare folk kanskje tror du er litt arrogant hvis du ikke gjør det.
 2. 2
  Alltid huske på at selvfølelse og selvtillit verdt er det viktigste. Hvis du mangler disse, er det bedre å være sjenert, egentlig, fordi du kan skjule det bedre. Sjenert betyr ikke at du må være en utstøtt, bare lytte mer enn du snakker og dele din intelligens bit for bit.
 3. 3
  Vær stolt av hvem du er. Ikke gi etter for folk som prøver å mobbe deg på noen du er rett og slett ikke. De gjør det fordi de vet de kan. Alle er forskjellige! Se på alle! Vet du om noen to mennesker som er det samme?
 4. 4
  Bli virkelig sterk... for så lenge du kan. Ikke ta oksen fra noen. Så når du tror du er i ferd med å gi etter, gå til rådgiving for å holde deg oppdatert. Du ville være svært overrasket om du fant ut hvor mange mennesker går til rådgivning bare for å holde dem flytende.
 5. 5
  Hvis du finner noen irriterende - Ja de er irriterende, gå etter din første vurdering. Du er deg.
 6. 6
  Tenk på en god unnskyldning for å ikke få øyekontakt, slik som å være opptatt med noe annet mens du snakker. Dette tar en grad av kreativitet... Uansett, er det faktum at det fungerer.

Tips

 • Det sivile til alle, bare ikke la folk gå over deg.

Advarsler

 • Noen mennesker feil sjenanse for uhøflighet eller blir sittende fast opp, så sørg for at du ikke er for stille hele tiden. Når folk snakker til deg, alltid synes interessert (selv om du ikke er), og være høflig til alle.