Wkeno

Hvordan føler seg mer sikker

Utrygghet er en av de viktigste sakene i mellommenneskelige relasjoner. Hva er verre er at det kan føre til en torturert og selvdestruktive eksistens. Her er noen råd om hvordan å gå videre når den eneste som hindrer deg er deg.

Trinn

Hvordan føler seg mer sikker. Når du har funnet nøkkelen, se nøye hva som ligger bak denne døren.
Hvordan føler seg mer sikker. Når du har funnet nøkkelen, se nøye hva som ligger bak denne døren.
 1. 1
  Finn din maktbase. Filosofen Freidrich Nietzsche foreslo at alle har en vilje til makt. Selv om mange ikke er enig med sine ideer på andre områder, var dette sant. Vi har alle noe som gjør oss tryggere og mer sikker og kraftig. Ifølge Abraham Maslow, som foreslo et hierarki av behov, trygghet og sikkerhet er de andre mest grunnleggende behov. Så finne ut hva som gjør at du føler deg kraftig, og det er nøkkelen til å låse opp sikre deg. Gjør dette med den mest brutale ærlighet du kan mønstre med deg selv.
 2. 2
  Når du har funnet nøkkelen, se nøye hva som ligger bak denne døren. Hvis du føler deg mer kraftig når du er i kontroll, så merk at. Hvis det gjør at du føler deg kraft til å øke noen andre som er kraftig, merk at også. Det kan være kjærlighet eller kunnskap, eller hva.
 3. 3
  Gå gjennom den døra, og ser i speilet: Hva er dine tendenser? Hva atferd utfører du når du føler at din maktbase er truet? For eksempel, hvis din maktbase er i å være godt tenkt på, hva gjør du når noen tenker stygt om deg? Snakke bak ryggen deres? Forvandles til en pushover å prøve å ta dem? Bestem deg for hevn? Trekke seg? Begynne å fornærme deg selv?
 4. 4
  Hvis du vanligvis utfører negative eller selvtillit å slå atferd å føle seg tryggere, da du lager en selv sabotere mekanisme. Du kan føle deg tryggere på kort sikt, men du har med negativitet tilbake til deg selv på lang sikt. Planene vil slå tilbake fordi du vil føle deg enda mer truet av andres reaksjoner, og din egen samvittighet (som din indre forelder) som forteller deg at du blir dårlig.
 5. 5
  Tenk positive ting du kan gjøre for å forbedre din maktbase. I tilfelle av populariteten søkende for eksempel, kan de lære å respektere forskjeller i oppfatning og nå ut til andre, selv om de er uenige uten å være en pushover og kapitulasjon til alles luner. Folk liker mennesker som respekterer seg selv og andre, selv om de ikke sier så.
 6. 6
  Hvis du ikke kan tenke på noe positivt at du kan gjøre for å forbedre din maktbase, mener at kanskje der du baserer din makt er ikke et bra sted. Som et eksempel, noen som baserer sin makt i sin skjønnhet eller blir oppfattet av andre som vakker, bør finne noe annet. Slikt er relativ og midlertidig, og for skjøre et fundament å stå opp til fast gransking. Det er et lett mål for folk som er negative.
 7. 7
  Hvis du finner deg selv trenger å skifte din maktbase, skift den til noe helt stabil, som integritet, styrke eller fremme eller støtte til noe positivt. Det vil alltid være behov for mennesker som hjelper andre mennesker. Menneskeheten ville ikke overleve uten den. Akkurat som et begravelsesbyrå, den oppdrager, lederen, eller en kombinasjon av begge, har alltid noe å gjøre.
 8. 8
  Når du prøver ut nye power baser, gjør noe med det. Oppføre seg på måter som vil drivstoff din makt.
 9. 9
  Som du rack opp prestasjoner i hva arena du baserer din makt, vil dine følelser av trygghet stige til du blir nesten urokkelig av hva livet bringer deg.
 10. 10
  Husk at du noen ganger bli motløs. Det kan være fristende å gå tilbake til den gamle maktbase, på grunn av at djevelen vet du er bedre enn djevelen du ikke tendensen. Hvis du faller, bare plukke deg opp, gjøre hva endrer det du må, og holde fremover.

Tips

 • Sett mål basert på den nye maktbase. Det hjelper å skifte atferd når du faktisk kommer i en bestemt retning med det. Når tiden kommer at du vil spørre deg selv hva er poenget med alt dette, vil du ha et svar.
 • Få deg rundt positive mennesker. Downers som alltid forteller deg hva som er galt med deg er ikke å være veldig gode venner. Fortell vennene dine at hvis de ønsker å være rundt deg, må de være mindre fordømmende. Så se hvilke som blir værende.

Advarsler

 • Ikke vær så redd for å miste noen mer enn du er for å miste deg selv. Hvis du ikke har en selv, så er du i utgangspunktet å være en parasitt på andres personlighet. Omsider folk kommer til å mislike dette, og behandle deg dårlig, noe som ikke hjelper du føler deg mer sikker. Vær deg selv, men bare forsterke hva som gjør at du føler deg godt om deg selv.:)
 • IKKE hovere!! Uansett hvor mange andre mennesker er skadefryd om hvor vakre de er... ikke følge i deres fotspor. (Bare husk... ekte skjønnhet kommer innenfra. Noen kan være vakker på utsiden, men kan være stygg på innsiden.)