Wkeno

Hvordan man skal håndtere forlegenhet

Lær å le av deg selv og du vil bli mye lykkeligere.

Trinn

Hvordan man skal håndtere forlegenhet. La den av og le av det.
Hvordan man skal håndtere forlegenhet. La den av og le av det.
 1. 1
  La den av og le av det. Det første du bør gjøre hvis du er flau foran andre mennesker er å vise til andre at det var en spøk. Stat til andre at det aldri har skjedd til deg at du er plaget over det. Bare le høyt og si "Det er morsomt!". Folk vil erkjenne at du ikke tar det på alvor, og de vil definitivt slutte å gjøre det fordi du ikke reagerte på den måten de vil at du skal - de vil at du skal lide. Men minst du klarer å "handle" som om du ikke var lidelse. Nå avhenger dette virkelig på hva du er flau om.
 2. 2
  Tenk om problemet ditt nøye. Når du går tilbake til din komfortsone - rommet ditt - bare ta et øyeblikk å tenke hvordan gjorde at hendelsen skjedde. Er du alltid uforsiktig? Vurdere måter på hvordan å løse problemet.
 3. 3
  Forbedre din bevissthet. Prøv å være mer oppmerksomme på hva som skjer rundt deg hvis du alltid er uforsiktig. Bare husk ikke bli opprørt over det, folk som ler av deg vil trolig gjort noe lignende eller vil gjøre senere, bare le med dem på det tidspunktet og ikke ta det opp eller de vil huske hendelsen for en lengre tidsrom. Stay Cool nyte resten av dagen ikke la det forstyrre.

Tips

 • Ikke glem at det er heller ikke slutten på verden, hva noensinne situasjonen som forårsaker forlegenhet har vært og gått, den beste tingen å føle en følelse av økt selvbevissthet at du ikke vil gjenta handlingene dermed fører opp til forlegenhet.
 • Ikke over tror pinlige øyeblikk og hendelser. Den andre personen har mest sannsynlig glemt det, så det er ingen vits i at du tenker pinlige øyeblikk.
 • Folk har jobbet med forlegenhet før, og så vil du være i stand til å håndtere det også, så lenge du har tro på deg selv og kan forstå hvordan man skal håndtere forlegenhet din.
 • Omtrent 99% av tiden, ting er ikke så ille som du tror. For eksempel, hvis din lille bror fortalte daten din at du fortsatt sove med en utstoppa dyr - Daten din kan gjøre det så bra, og så det ikke kan være så pinlig.
 • Prøv ikke å kjefte på folk uten grunn, for de tror du er gal, og du kan bli flau.
 • Ikke vær flau over trivielle ting. Ting som virker oh-så-viktig nå, oh no, har den jenta den samme toppen som deg, vil være helt glemt når du er eldre.

Advarsler

 • Hvis du sier ting som virkelig betyr, kan du få vondt og bli flau. Det er når du gjør dine egne avgjørelser.
 • Ikke fortsett å ignorere folk når de har sluttet å erte deg, slik at du ikke blir flau av å ignorere person uten grunn.
 • Forlegenhet kan føre en person til å rødme! Dette kan ødelegge "ikke bryr seg" utseende. Ta et dypt åndedrag, og prøver å kjøle seg ned - og du kan sjekke ut noen av de Relaterte Google-artikler for mer hjelp til å rødme.