Wkeno

Hvordan å komme over vondt i magen

Magesmerter er aldri gøy og de alltid synes å komme på et dårlig tidspunkt. Heldigvis, de vanligvis ikke er alvorlige og kan avhjelpes med litt egenomsorg. Når magen gjør vondt, er det vanligvis fordi kroppen kan bruke noen tending til. Her er noen enkle tips for å starte prosessen.

Trinn

Hvordan å komme over vondt i magen. Slutte å spise og drikke.
Hvordan å komme over vondt i magen. Slutte å spise og drikke.

Del én: raske reparasjoner

 1. 1
  Slutte å spise og drikke. Gi magen et fullstendig brudd mot væsker og faste stoffer med en gang. Hvis du virkelig trenger å spise, gå med små porsjoner av ikke-sure matvarer som kjeks, grønnsaker eller frukt.
 2. 2
  Ta en over-the-counter syrenøytraliserende. Ta en syrenøytraliserende å nøytralisere surheten i magen hvis du føler magen verke er relatert til dårlig eller du opplever halsbrann.
  • Tums og Milk av Magnesia (Magnesium hydroksid) er de vanligste merkene, men du kan finne andre merkenavn med lignende ingredienser på stoffet butikken.
 3. 3
  Ta simethicone. Hvis du føler deg oppblåst, er stimethicone en over-the-counter anti-oppblåsthet middel som skal hjelpe tømme ut overflødig gass.
  • For å finne ut om gassen er ditt problem, kan du prøve å massere magen og lytte etter gurgling lyder. Høre dem? Du har sannsynligvis litt overflødig gass der inne. Simethicone kan bidra til å tømme den ut.
 4. 4
  Ta bsmuth subsalicylate. Dette fungerer som en antidiarrheal, så hvis du har driver dette er hva du bør ta. Pepto-Bismol er den vanligste merket, men du kan finne andre merkenavn med lignende ingredienser som selges over-the-counter på stoffet butikken.
 5. 5
  Gå på toalettet. Det kan virke umulig, men noen ganger alt vondt i magen ber om er en god, solid avføring.
 6. 6
  Ta en varm dusj eller badekar. Hviler kroppen, varmer opp organer og beroligende sinnet kan alle bidra med vondt i magen. Noen ganger magesmerter kommer som en reaksjon på en stressende dag.
 7. 7
  Ligg på ryggen. Liggende lar resten av kroppen din ta en pause slik at den bedre kan håndtere magen.
 8. 8
  Sett en varm komprimere på magen. Hvis du ikke har en varmepute, våte en vaskeklut med varmt vann og deretter plassere den på magen. Holde den der så lenge som nødvendig.
 9. 9
  Massere magen. Sakte press med to fingre i en sirkulær bevegelse langs nedre og øvre del av magen.
 10. 10
  Prøv å. Hvis du er i stand til, kan du prøve å ta en lur. I de fleste tilfeller vil mageknip bli borte når du våkner. Hvis du ikke kan sovne, prøv å hvile på ryggen for å la magen strekke ut.

Del to: hjem rettsmidler

 1. 1
  Spis yoghurt. Yoghurt er en stor linje av forsvar mot mageproblemer. Den er full av sunne probiotika som beroliger. I en studie ved University of Manchester, så kvinner med irritabel tarm-syndrom en nedgang i oppblåsthet med 78 prosent når de forbrukes yoghurt daglig.
 2. 2
  Spis probiotika og fermentert mat. Probiotika kommer i mange former og har blitt rapportert å seriøst redusere magetrøbbel. Kombucha, yoghurt, kefir og melkesyregjæret grønnsaker er alle gode kilder til probiotika.
 3. 3
  Drikk en natron løsning. Bland en 8 oz. glass av drikkevann med to spiseskjeer natron.
 4. 4
  Bruk urte eller plante rettsmidler. Et par forskjellige urter er spesielt effektiv på å redusere magesmerter. Prøv disse:
  • Gjør kanel te. Forsiktig koke to kopper vann og to kanelstenger sammen i 15-20 minutter. Fjern kanelstenger og hell i et glass. Legg en spiseskje honning for sødme.
  • Gjør peppermynte te. Noen mennesker foretrekker peppermynte te å kanel te. Begge vil bidra til å roe magen og hjelpe deg å slappe av.
  • Gjør karve te. Forsiktig koke to kopper vann og to ts av karve sammen i 15-20 minutter. Sil væsken i glasset, tilsett en spiseskje honning for sødme. Eller, forbruker karve olje. Karve olje er ofte brukt for fordøyelses plager, inkludert mage og tarm kramper.
  • Konsumere fennikel. Noen gang lurt på hvorfor indisk mat bruker så mye fennikel frø? De arbeider for å kvitte seg med gass og hjelp fordøyelsesbesvær. Prøv å spise en skje med fennikel frø eller foreta en fennikel frø te.
  • Konsumere ingefær. Opprørt magene kan dra nytte av ingefær, som brukes som en måte for å behandle kvalme og avlaste dårlig. Spise den rå, lage en te eller kjøpe ingefær kapsler.
 5. 5
  Gjør et eple cider eddik og honning eliksir. En gammel folk oppskrift med mye moderne ros. Det virker kanskje ikke for alle, men hvis du føler for det, gi det en sjanse - det kan være akkurat det magen trenger. Prøv å blande en spiseskje honning og en spiseskje av eple cider eddik i et glass vann. Drikk opp!
 6. 6
  Spis en porsjon papaya, granateple eller ananas. Enzymene i disse fruktene er tatt muntlig i århundrer for å lindre magesmerter. Men ikke over gjør det. De samme frukt i store mengder er kjent for å forårsake magesmerter.
 7. 7
  Drikk vann med kullsyre. Kullsyreholdige drikker kan arbeide for å bosette magen ved å få oss til å rape, lindrende oss av ekstra gass.

Tips

 • Slapp helt av. Magesmerter kan ofte være et resultat av stress, angst eller depresjon. Gjør ting som forsettlig de-stress deg. Meditere, lytte til beroligende musikk, eller strekke i levende lys.
 • Prompe hver gang du kan, til tross for det kan være støyende og stinkende, det er en utrolig utgivelse for magen. Hint: tenk at ingen fjert betyr at det holder inne...
 • Ta hensyn til kosthold. Usunt kosthold er en stor årsak til mageproblemer. Spise usunn eller elendige matvarer kan ofte resultere i langvarig mage problemer. Prøv å innlemme frisk frukt og grønnsaker, fermentert mat, meieriprodukter og hele korn inn i dine daglige måltider.
 • Sakte ned når du spiser. Spise for fort kan ofte forårsake mage uro. Prøv å legge ned gaffelen mellom hver bit eller ta en slurk vann.
 • Cook med ingefær, peppermynte og fennikel seed.These er på toppen av listen over gut-happy-urter. Prøv å innlemme dem i dine måltider.
 • Cook med Cayenne. En studie gjort ved NYU fant at personer som forbrukes 2,5 g av cayenne daglig opplevd reduksjon i magen opprørt etter tre uker.
 • Spis hyppige, men lette måltider. Spise små porsjoner fem eller seks ganger om dagen fremgår av ernæringseksperter for å være den beste måten å spise. Det er lettere på tarmsystem, og kan forhindre mageproblemer.
 • . Stretching ikke bare slapper av kroppen din. Det fører også til økt sirkulasjon i fordøyelseskanalen og generelt fører til glatte operasjoner der nede.

Advarsler

 • Hvis magen verke skyldes halsbrann eller sure oppstøt unngå å ligge ned som magen syre kunne reise opp spiserøret.
 • Blindtarmbetennelse er en real thing. Vær oppmerksom på disse symptomene:
  • Blindtarmbetennelse er forbundet med en helt bestemt type smerte. Det begynner vanligvis med en murrende smerte nær toppen av magen (naval område) og blir skarpere når den beveger seg til nedre del av magen.
  • tap av appetitt.
  • oppkast eller kvalme kort tid etter at smertene begynner.
  • Feber
  • Hevelse i magen
  • manglende evne til å passere gass
  • Hvis du tror du kan ha noen av disse symptomene, bør du kontakte legen din umiddelbart. Blindtarmbetennelse er betennelse i vedlegg og typisk reaksjon er å fjerne tillegget kirurgisk. Ikke bekymre deg om, fungerer kroppen helt fint uten en - det er fortsatt et mysterium hvorfor vi er født med dem.
 • Se en lege hvis du opplever smerte:
  • som er uutholdelig, skarp eller brenning
  • som er verre enn du noen gang har opplevd før
  • som blir verre hver dag
  • brå