Wkeno

Hvordan å miste vekt på sunn måte

Du trenger ikke å sulte deg selv til, faktisk, bør du ikke. Sjekk ut denne artikkelen for noen tips om hvordan kosthold, kontrollere stoffskiftet, og miste retten mengde vekt i en kort periode, på sunn måte.

Trinn

Hvordan å miste vekt på sunn måte. I stedet for de tradisjonelle tre måltider om dagen, spiser bare når du faktisk er sulten, og spiser hva du vil, men prøv å være sunn.
Hvordan å miste vekt på sunn måte. I stedet for de tradisjonelle tre måltider om dagen, spiser bare når du faktisk er sulten, og spiser hva du vil, men prøv å være sunn.
 1. 1
  I stedet for de tradisjonelle tre måltider om dagen, spiser bare når du faktisk er sulten, og spiser hva du vil, men prøv å være sunn. Unngå å spise noe tre timer før du skal sove.
 2. 2
  Unngå å spise / drikke noe koffein forbi 4: 30 på ettermiddagen. Dette vil gjøre det slik av den tiden du går til sengs du er trøtt nok til å gå i dvale.
 3. 3
  Sove minst 7-8 timer hver natt. Dette vil øke stoffskiftet.
 4. 4
  Unngå sjokolade, kake, brownies, potetgull, is, brus eller junk food.
 5. 5
  Aldri sulte deg selv. Den slår seg ned stoffskiftet som er en viktig prosess for å hjelpe deg å miste vekt. Det gjør også at du føler woozy, sliten, og gjør deg mer sulten og din vekt-tap plan uholdbar.
 6. 6
  Unngå brus eller saft som inneholder mye sukker. I stedet prøve 100% juice, te eller vann.
 7. 7
  Spis rikelig med frukt og grønnsaker, spesielt hvis du føler for snacking eller til dessert. Merk at noen planter som liktorn, avocado, banan, kokos, inneholder mye høyere kalorier enn andre. Du trenger ikke å unngå alle de høye kalorier planter, men bare tror ikke du kan spise dem så mye du vil.
 8. 8
  Sikte på å spise "gode karbohydrater" (som har lav glykemisk indeks) slik som brun ris, havre, wholewheat brød og wholewheat pasta. Prøv å ikke ha karbohydrater etter 17:00 som ubrukte karbohydrater vil trolig bli lagret som fett over natten, benektende din morgen sykkelen økt.
 9. 9
  Ikke glem å trene! Når jeg prøver å gå ned i vekt, kan noen mennesker blir så pakket inn i kutte kalorier og porsjonsstørrelser at de glemmer om viktigheten av trening. Hvis det er vanskelig å starte en øvelse rutine, bruke mandag som den dagen en recommit. Ta del i en mandag Mile, melde deg på en treningstime, eller lage en tidsplan for å trene for uken. Sunn mandag er en nasjonal non-profit folkehelsen kampanje som oppfordrer folk til å bruke mandag som dagen for alle ting friske.
 10. 10
  Vurder å bruke "høy intensitet intervalltrening"
 11. 11
  Opprettholde en jevn inntak av protein - Mål for minimum 'din kroppsvekt i pounds' (i gram) av protein - Hvis du ønsker å bygge litt muskler, det dobbelte, og begynner noen vekt trening - Dette vil supercharge stoffskiftet og øke kroppens fettforbrenning evne.
 12. 12
  Gå på cardio trening sykkel i minst 20-30 minutter for hver økt. Dette er fordi kroppen tar tid å tømme sine glykogenlagrene og bytte til en fettforbrenning miljø. Trene for mindre enn 20-30 minutter hjelper ikke stort på å brenne fett.
 13. 13
  Prøv å gjøre kardiovaskulær trening umiddelbart etter å ha våknet opp, som du har hatt noe mat i systemet hele natten, og derfor det første stedet kroppen din vil få energi fra er den fete butikker (ikke musklene fordi du bruker dem) - Bear in tankene at etter sykkelen, vente omtrent 20 minutter og spise en solid frokost, så kroppen din vet at du ikke er sulten (dette vil være skadelig for årsaken).
 14. 14
  Våkn opp på en normal time som 7: 00 eller 08:00 eller 09:00 hvis du presser den. Gå til sengs før midnatt - kroppen din trenger minst åtte timer søvn for å fungere på riktig måte.
 15. 15
  Spis frokost hver morgen. Spise noe i morgen blir stoffskiftet i gang og hindrer deg fra overspising senere på dagen.
 16. 16
  Drikk rikelig med vann, og kutte ned på kullsyreholdige drikker, særlig de med mye sukker. Prøv å ikke drikke noe brus.

Tips

 • Avslutt drikker med sukker. Et glass cola inneholder 8-10 teskjeer sukker. Prøv vann, te, svart kaffe.
 • Husk å ikke spise noe rett før sengetid, fordi hva maten du spiser butikker i kroppen som fett.
 • Prøv å ikke spise etter 08:00. Hvis du blir sulten, spis lav-fruktose frukt eller grønnsaker.
 • Prøv å ikke spise på fast food-restauranter, som maten er full av fett og kalorier. Men hvis du velger fast food, hold deg til sunnere slutten av menyen. De fleste steder legger til en rekke salat og frukt alternativer til sine menyer, men mais i smør og salat med majones (95% olje) er definitivt ikke ditt valg.
 • Hold grønnsaker nær fronten av kjøleskapet. På den måten når du åpner kjøleskapet, ser du grønnsaker først.
 • Gruppepress kan være viktig for noen mennesker. Se etter en venn som også trenger å gå ned i vekt og sette vekt-miste målene sammen.
 • Få hele familien involvert, fordi hvis familien ikke endre sine spise, vil du ha vanskelige tider unngå disse søtsaker og etc
 • Ikke la deg lure av "lavt fett", "mindre sukker", "lite kalorier" etiketten. Les noen forbruker rapporter å forstå hvordan misvisende disse etikettene kunne være.
 • Husk at 1 kilo fett er 3500 kalorier. Imidlertid er en iskrem membran og 2 ss peanøttsmør 500 kalorier.

Advarsler

 • Hvis du endrer alt umiddelbart, skal du begjærer ting og over spise. Gjør dette i en langsom prosess. Husk at du sikter til en permanent endring, ikke en rask løsning.
 • Ikke prøv å slippe vekt raskt. Kroppen din tåler raske vekttap og forsøker å beholde sin lagret fett. Lure kroppen til å miste vekt ved å gjøre det gradvis.
 • Vokt dere for matvarer som selger seg selv som "diett" eller "sunne" valg. Emballasjen vil ofte fortelle deg noen gode nyheter (lite fett!) Og ignorere noen veldig dårlige nyheter (utrolig høyt sukker!). Når du er i tvil, er ingenting bedre enn et eple.
 • Når du trener for første gang, ikke overdriv. Hvis du legger for mye press på deg selv med en gang, risikerer du å brenne ut eller skade deg selv. Du er mye mer sannsynlig å holde seg sunne vaner hvis du arbeider dem i gradvis og jevnt.
 • Ikke sulte deg selv fordi hvis du gjør slik at kroppen blir sliten og vil ikke fungere skikkelig.