Wkeno

Hvordan å overvinne begjær

Føler ikke klarer å motstå trangen til å begjære noen eller etter noen? Overvinne begjær er et personlig valg å gjøre, det er ikke noe som kan bli påtvunget deg eller at du bare kan slå av. Snarere må du jobbe på et resultat som distraherer erstatter, eller myker dine begjærlige tanker. Her er noen tilnærminger som kan fungere for deg.

Trinn

Hvordan å overvinne begjær. Vurdere hva begjær får deg over som og elsker.
Hvordan å overvinne begjær. Vurdere hva begjær får deg over som og elsker.
 1. 1
  Vurdere hva begjær får deg over som og elsker. Begjær er en flyktig følelse, en som ønsker å være fornøyd umiddelbart uten en tanke for fremtiden. Liking og kjærlig en person er lengre sikt forestillinger, at du må ta engasjement og respekt for den personen du er interessert i. Vil du tilbringe mesteparten av tiden din gjør flyktige, grunne relasjoner med flotte mennesker, eller ønsker du å ta tid til å bli kjent med den andre personen bedre og få kontakt med dem genuint? Valget er ditt.
 2. 2
  Ha respekt for deg selv. Hvis du tillater lyst til å være sjåføren i dine daglige relasjoner med andre, er du ikke kobler helt med deg selv. Du er slik at dine kroppslige ønsker å finne ut hvem du er og hvordan du oppfører deg, heller enn å la ditt sinn og personlighet å gjøre noe av tenkning.
 3. 3
  Bruk mindre tid på å se på bilder som fremmer begjær. Pornografi, TV-programmer som forteller om menn og kvinner som bare seksuelt attraktive for hverandre, romaner fylt med grafiske romanser, etc., er alle måter å øke en følelse at lysten er en normal måte å forholde seg når det i virkeligheten er det bare en liten del av livet som må temmes.
 4. 4
  Vie deg til en ekte lidenskap. Finn det du elsker å gjøre og kaste din lyst til det i stedet. Bli en bedrift person, en healer, en guru, en politiker, uansett driver deg og viderekoble vellystige energier i å skape gode meldinger og energier for å skape og spre din lidenskap i stedet.
 5. 5
  Forankre deg selv ved å henge rundt med ekte mennesker og ikke starlets og bimbos. Ekte mennesker er like vakker, bare de ikke føler behov for å tiltrekke seg blikk og flaunt det fordi de allerede er komfortabel i sin egen hud.
 6. 6
  Avslutt flørter med alle. Flørte med en person du er virkelig opptatt av å gjøre en bedre, lengre sikt forbindelse med er greit, men ikke la dette bli en vane med alle og enhver. Flørting er ikke en metode for daglig kommunikasjon - det kan skremme noen potensielt gode venner, ansatte, kunder, etc. med en gang - Tenk på det!
 7. 7
  Vend deg til din tro. Hvis du følger en tro, vil det være rikelig med veiledning til å trekke på for å overvinne begjærlige tanker. Finne relevante tekster og bruke disse til livet ditt på en jevnlig basis. Snakk med en prest eller rådgiver i religion hvis du trenger flere råd og støtte.

Tips

 • Lær forsinket tilfredstillelse, begjær er det motsatte. En person som er i stand til å mestre forsinket tilfredstillelse vil oppleve fordeler i alle områder av livet, inkludert økonomisk, følelsesmessig, karriere-messig, etc., så vel som i kjærlighet.