Wkeno

Hvordan å praktisere avholdenhet

Seksualitet har vært mer enn vektlagt i dagens samfunn. TV, radio, internett, bøker, magasiner og alt rundt er skrikende "buksene nede! Rist hva moren din ga deg!" Her er noen ideer for å hjelpe deg ignorere støy og holde buksene opp i dette pants-ned verden.

Trinn

Hvordan å praktisere avholdenhet. Velg dine venner med omhu.
Hvordan å praktisere avholdenhet. Velg dine venner med omhu.
 1. 1
  Holde fokus. Se det store bildet av livet ditt. Ikke fortell deg selv at du lever bare for dagen, men samtidig ta det dag for dag. Planlegge livet, har drømmer og sette mål. Disse målene vil være din motivasjon. Fokus på din fremtid. Tar tilfeldig sex risiko kan du avviker fra det planlagte målet. Holde fokus.
 2. 2
  Velg dine venner med omhu. Pass alltid på at du er rundt folk som deler de samme verdiene som du gjør. Det vil bare bremse deg ned hvis du henge rundt folk som er engasjerende i ting du prøver å unngå. Hvis du kommer til å date, gjør det i en gruppe, og dette vil beskytte deg mot unødvendig press og ideer for å få fysisk. Gruppepress er svært reell. Uten å tenke over det, folk rundt oss påvirker de valgene vi gjør.
 3. 3
  Minn deg selv på fordelene du har. Å ha sex kan utsette deg for mye risiko som du ellers ikke ville ha møtt. Du ønsker ikke å være en tenåring dropper ut av skolen og ha en baby, eller med en kjønnssykdom. Noen tenåringer også oppleve intens anger som kan ført til depresjon og øke risikoen for selvmord. Sex har fysiske, psykiske, emosjonelle og sosiale implikasjoner. Det er over 25 STD-tallet i dag, og mange av dem har symptomer som ikke viser hele tiden. Du vet ikke hvem som har hva. Ved å praktisere avholdenhet, er du ikke i fare for knapt noen av disse!
 4. 4
  Ikke la deg friste. Komme inn i situasjoner der du kan bare gå en "litt" lenger kan føre til for mye. Det avhenger av din uavhengige og kombinert viljestyrke og evne til å motstå, men en generell god regel er å ikke være alene i lengre perioder av gangen, eller har en angitt tid når du må være hjemme slik at du ikke kan omkjøring.
 5. 5
  Vær stolt. Elsk din renhet! Noen ser renhet som en vakker ting, og mange bøker vil fortelle deg det. Lese bøker som forgude renhet og verdsette det, som Les Miserables.
 6. 6
  Være sunn. Husk at selv om du ikke har med andre, menn fortsatt trenger å frigjøre sæd gang på en stund på grunn av oppbygging. Tenk om du valgte å slutte å gå på toalettet, vil det være massevis av backup, og det vil komme ut på et tidspunkt enten du liker det eller ikke. Hvis du ikke slipper den, vil du ha nattlige utslipp (våte drømmer). Husk at selv om avholdenhet er et helt akseptabelt og klok beslutning for noen til å gjøre, du fortsatt trenger å være klar over at hvis sædcellene ikke er utgitt, vil nattlige utslippene skjer omtrent en gang i måneden. Ikke bli skremt, det er helt normalt å ha våte drømmer. Ingenting mer må gjøres.
 7. 7
  Har grunner. Årsakene er svært viktig, men det faktum at du ikke ønsker å ha sex bør være nok for partneren din. Ønsker å spare deg selv for ekteskapet og farer som for eksempel graviditet og kjønnssykdommer er to svært vanlige årsaker til ikke å ville ha sex. Ikke bare si "fordi jeg sa det", da dette kan være lett dekonstruert av en partner som vil ha deg.
 8. 8
  Hvis partneren din kan respektere dine ønsker, kan forholdet fortsette. Men hvis partneren din ikke respekterer dine ønsker, kan det være best å finne en ny partner som gjør. (Og du vil finne en, ikke bekymre deg).

Tips

 • Kommunikasjon er nr. 1 i et forhold. Før du kommer inn på soverommet, bør partneren din vet om du er klar til å ha sex.
 • Avholdenhet er den eneste form for prevensjon som er 100% effektiv.
 • Tenk på Avholdenhet som å være lojal til din fremtidige ektefelle spare deg for ekteskapet er en vakker ting. Hvis du var avholdende til ekteskap, vil det gjøre ekteskapet mer spesiell og din ektefelle mer tillitsfullt.
 • Vettet. Vet nøyaktig hva du vil og hva du IKKE ønsker. Pass på at du vet hvordan du skal kommunisere disse ønskene. Alkohol eller andre stoffer kan sky dine dommer.
 • Avholdenhet ringer eller armbånd kan tjene som en påminnelse hele dagen av det du trenger for å holde fokus på målet ditt.
 • Hvis vennene dine prøver å undergrave din beslutning, revurdere verdien disse vennene har i livet ditt. Deretter revurdere dine egne ideer. Er de gode?
 • Vit at du er verdt det. Minn deg selv at du er en lys og vakker menneske, og du kan gjøre dette.
 • Husk, er du beskytte og ivareta noe som er uerstattelig. Når det er borte, er den borte. Å gi etter for fristelsen kan føre til anger og stygge minner senere i livet når du innser hva du ga bort.
 • Du trenger ikke å ha sex med partneren din. Tross alt, hvis alt de bryr seg om er sex, vil forholdet svært sannsynlig aldri fungere.
 • Kontrollere hva du la i øynene. Flykte fra boligen på noe som kan bygge opp din sexlyst. Igjen dette går tilbake til å ha mål og tenke langsiktig, også. Men du er nødt til å si nei til noen tanker og eye candy hvis du ønsker å holde deg fokusert på fremtiden (og nåtid) du virkelig ønsker.
 • Vær sterk i besluttsomhet. Ikke la noe snu deg rundt.
 • Hvis du trenger å finne en venn til å være en ansvarlighet partner, gjør det. Avholdenhet er ikke alltid lett og ha noen der for støtte kan være en real life saver.
 • Hjertet ikke ønsker ikke hva øynene ikke kan se. Kontrollere øynene dine og alt vil falle på plass.

Advarsler

 • Folk kan erte eller latterliggjøre deg. De kan selv tenke på å prøve å få deg "lagt" som en utfordring. Hold deg unna gruppepress. Dette sier mer om dem enn det gjør om deg.
 • Ekteskapet er ikke en magisk beskyttelse for noen av de negative effektene av sex. Du kan fortsatt få en kjønnssykdom og / eller en uønsket graviditet. Lær om seksuelt overførbare infeksjoner, prevensjon, osv. Men, hvis du og partneren din har vært rusfrie siden du var gift, så det ville være svært usannsynlig at du ville få en STD.
 • Hvis du ignorerer eller ikke handle på gyldige ideer, gjør du deg selv en bjørnetjeneste. Lytte til folk. Revurdere valget nå og da. Er dette virkelig det du vil? Hvorfor er du selv gjør dette? Er det verdt det? Er du så redd for risiko?