Wkeno

Hvordan å praktisere buddhistisk meditasjon

Grunnleggende buddhistisk meditasjon er ikke vanskelig å lære, selv om det kan ta et helt liv å få det riktig. Du kan starte i dag med bare et par ting. Du har allerede et villig sinn. Over tid vil meditasjon hjelpe deg å opprettholde et klart sinn og en fredelig syn på livet

Trinn

Hvordan å praktisere buddhistisk meditasjon. Få en pute eller myk pute å sitte på.
Hvordan å praktisere buddhistisk meditasjon. Få en pute eller myk pute å sitte på.
 1. 1
  Få en pute eller myk pute å sitte på. Hvis du fortsetter å øve, og ønsker å prøve noe mer behagelig enn gulvet, kalt spesielle puter zafus og zabutons er tilgjengelig fra mange steder på nettet. For nå noen pute stor nok til å sitte på vil gjøre.
 2. 2
  Finne en rimelig rolig rom eller uterom. Det trenger ikke å være stille, men slå av TV og stereo og å komme vekk fra overfylte områdene er sannsynligvis en god idé når du er nybegynner (Etter en stund, vil det ikke saken, og du vil være i stand til å meditere i Grand Central Station eller ved siden av en bråkete lekeplass uten at det påvirker din fokus.) Sørg for at du er kledd for å være varm eller kald nok for plassen.
 3. 3
  Sett deg ned på matten eller pute. De fleste er komfortabel sitter cross legged (skredder stil), men du kan også knele, sitte på bunnen på føttene. Ikke bekymre deg om du sitter i en lotus stilling (kryss legged med føttene på toppen -. Som tar praksis og vil distrahere deg fra din meditasjon hvis du er ubehagelig)
 4. 4
  La hendene hvile en i den andre på fanget, håndflatene vendt oppover, eller plassere hendene håndflaten opp på knærne med tommelen berøre andre finger. Igjen, ikke bekymre deg for mye om form for å begynne. Bare være komfortabel og avslappet.
 5. 5
  Lukk øynene og begynner å telle dine åndedrag. Stol på hvert åndedrag i... pust én, pust to, pust tre... Prøv å puste dypt og langsomt. Slapp ansiktet og kjeven. Slapp av hendene. Når du kommer til ti, starte på nytt på en. Hvis du savner ti og finne deg selv på 12 eller 13, ikke bekymre deg, bare gå tilbake til en. Med hvert åndedrag ut, føler spenningen går ut også.
 6. 6
  Når tankene kommer inn i ditt sinn, prøv å ikke følge dem. Bare identifisere dem og la dem gå. Det samme med lyder og opplevelser. "Jeg tenkte bare om bilen min" "Det var en hund bjeffer" "jeg er sulten". Hvis du bare identifisere tanker og distraksjoner og ikke følger dem eller fokusere på dem, vil de begynne å bare passere deg.
 7. 7
  For en nybegynner, prøv å meditere for bare noen få minutter - 10 minutter eller så er en god start. Du ønsker kanskje å sette en stille alarm eller har dempet musikk start på slutten av meditasjon perioden. Når du mediterer, begynner å bevege seg sakte. Åpne øynene, la hendene falle til sidene, strekke tærne, føtter og ben.
 8. 8
  Hvis du bestemmer deg for å fortsette med meditasjon, kan det være lurt å investere i meditasjon puter, bønn perler (malas), røkelse og kanskje noen dekorasjoner for å skape en meditasjon område i ditt hjem. Men det er alt ekstrautstyr. Ingen ekstra utstyr som er nødvendig for meditasjon.

Tips

 • Les noen gode bøker om buddhismen og meditasjon som "Zen Mind, Beginner Mind", eller noen av de andre grunnleggende buddhisme tekster tilgjengelige hos din lokale bokhandel.
 • Beroligende musikk kan hjelpe denne prosessen.
 • Ikke bekymre deg for mye om form eller tilbehør når du starter opp. Bare finne at semi-rolig sted og noe å sitte på og begynne. Folk som ikke kan knele eller sitte med bena i kors kan meditere sittende på en stol med føttene på gulvet.
  • Sjekk ut meditasjon grupper i ditt område. Noen er notert på Meetup-com på http://buddhism.meetup.com. Sjekk ut din lokale telefonboken eller internett for buddhistiske grupper nær deg. Mange Barnes and Noble og Borders butikker har også vert buddhistiske forelesninger og møter.

Ting du trenger

 • En pute eller pute
 • En rimelig rolig og godt opplyste rom eller utendørs plass