Wkeno

Hvordan å rense et offentlig toalett


Offentlige toalettene kan overføre sykdommer og hudinfeksjoner. Til tross for forbedrede bestemmelser om desinfiserende offentlige toaletter, er det fortsatt tid i løpet av hvilken det kan være nødvendig å rense et offentlig toalett. Hvis du misliker ideen om å bruke et offentlig toalett sete eller om setet er synlig våt eller skitten, kan du følge trinnene nedenfor for å rense setet nøye før bruk.

Trinn

Hvordan å rense et offentlig toalett. Bruk toalettpapir å tørke av setet ren.
Hvordan å rense et offentlig toalett. Bruk toalettpapir å tørke av setet ren.

Rense toalettsete med deksler

 1. 1
  Bruk toalettpapir å tørke av setet ren. Mange bakterier kan bli drept av trykket av å gni. Bruk en liten klump av toalettpapir og tørk toalettsete til den er ren og tørr.
  • Hvis du bærer rensemiddel, kan du også bruke toalettpapir å tørke noen spruter av desinfeksjonsmiddel over toalettsetet før bruk.
 2. 2
  Bruk et toalett setetrekk hvis tilgjengelig. Noen offentlige toalettene tilby toalettsetet dekker laget av lett voks papir. Disse dekker er ofte lagret i en enhet på veggen på toalettet eller i holdere på hvert bad stall.
  • Bruk bare én dekselet og bruke den riktig (med sentrum kategorien hengende ned i vannet), slik at den spyler bort etter bruk uten å måtte røre den.
  • Vurdere å gjennomføre en personlig single-bruk toilet seat cover. Dette er identisk med gitt voks setetrekk og kan foldes ubemerka inn i en lommebok, veske eller lomme.
 3. 3
  Bruk toalettpapir å skape et toalettsete dekke. Dersom en særskilt toalett setetrekk er ikke tilgjengelig, kan du konstruere en med toalettpapir ved å legge en enkel eller dobbel lag på hver del av setet at bena vil berøre.
  • Vær nøye med å skylle papiret med avfallet slik at det ikke blir stående til neste bruker å rengjøre.

Kjemisk desinfisere toalettsetet

 1. 1
  Carry desinfiserende våtservietter i din lomme, veske eller stresskoffert. Flushable desinfiserende våtservietter kan brukes til å tørke dørhåndtaket, bunnventil, og toalett sete i et offentlig toalett, og kan spyles eller kastes etter bruk.
  • Mange rengjøringsmidler merker tilbyr reiser størrelse pakker som lett kan stues i personlige vesker eller klær for turer i offentlige toalettene.
  • For å hindre tilstopping i avløpet, alltid kontrollere etiketten på sanitære tørk pakker før skylling.
 2. 2
  Bære en liten alkoholserviett for offentlig toalett bruk. Spritkompresser er effektiv på å drepe de fleste bakterier og virus som kan smitte gjennom offentlige toalettseter, og er iøynefallende og små. Tørk setet grundig og kast av alkohol tørk i søpla, la setet tørke før bruk.
 3. 3
  Bære en reise-sized desinfiserende spray flaske. Mange rengjøringsmidler produktlinjer tilby desinfiserende spray som kan overføres til en reise-størrelse sprayflaske for enkel bruk i offentlige toalettene.
  • Disse spray bør påføres rikelig og tillatt å sette seg opp til 90 sekunder, eller så lenge som flasken anbefaler. De sprayer drepe bakterier og virus, og mange varianter er helt trygt for hudkontakt.
  • Tørk toalettsete med ren toalettpapir etter sprøyting rensemiddel løsning og før bruk.
 4. 4
  Spør anlegget ansatte til å rengjøre toalettet. Mange offentlige toaletter rengjøres regelmessig med sterke desinfeksjonsmidler ved å bygge ansatte. Hvis toalettet er synlig skitne eller rotete, be om at en medarbeider rengjøre toalettet og stall før du bruker den. Hvis du jevnlig bruker offentlig toalett, sjekk rengjøring tidsplan og prøve å gang turene dine til å skje umiddelbart etter planlagt rengjøring besøk.

Ting du trenger

 • Spritkompresser
 • Desinfiserende spray
 • Personlig single-bruk toilet seat cover
 • Desinfiserende våtservietter

Tips

 • Selv om svært få bakterier og virus stammer kan overføres gjennom bruk av et offentlig toalett, er det lurt å bruke en fysisk barriere metode hvis du har ødelagt huden på leggene eller ønsker å unngå muligheten for kontakt med en uren sete. Ved hjelp av barrierer kan tillate deg å sitte på en ren, engangskode overflate som kan spyles vekk med avfallet ditt.
 • Hvis et offentlig toalett er synlig skitne, og det er ikke nok toalettpapir å rense setet og bruke for personlig hygiene, bør du vurdere huk eller svever over toalettsetet for å unngå kontakt med setet.