Wkeno

Hvordan å sovne fort

Når tanker, ideer og bekymringer virvle rundt hodet om natten, kan det føles umulig å sovne i det hele tatt, og enda mindre raskt. Likevel er det mulig å sovne fort, gjennom anerkjennelse av soverommet plass som en søvn sone, sett bortsett fra grubling og bekymringer. Prøv følgende teknikker for å oppmuntre raskere sover i livet ditt, og for å bedre sjansene dine for å lede et lengre liv på det.

Trinn

Hvordan å sovne fort. Hold soverommet som et fristed.
Hvordan å sovne fort. Hold soverommet som et fristed.

Behandling soverommet som et fristed

 1. 1
  Hold soverommet som et fristed. Dette betyr å holde det rent og fritt for søppel og distraksjoner og frisk. Endre arkene ukentlig, bank opp putene daglig og prøver å få minst litt frisk luft sirkulerer gjennom den hver dag.
 2. 2
  Unngå å holde datamaskiner, telefoner, digitale tabletter eller TVer i soverommet. Disse elektroniske distraksjoner gjøre soverommet ser ut som et sted for underholdning snarere enn hvile. Dette vil kanskje distrahere deg fra å fokusere på søvn! Verre, kan de piper på de mest ugunstige øyeblikk, fengende deg fra sårt tiltrengt søvn.
  • Hvis du ønsker å bruke slike elementer i soverommet, plassere dem tilbake utenfor døren til soverommet før søvn. Hold alle ladere i en annen del av huset for å tvinge deg til å gå og plugge dem inn andre steder.
  • Pass på å slutte å bruke dem minst en time før søvn, som de indusere opphisselse, ikke søvnighet.
 3. 3
  Vurdere å fjerne klokker fra soverommet. Hvis du er en klokke watcher som er gjort enda mer engstelig ved å se de timene som du ikke sover, fjerne klokken fra soverommet. Dette kan redusere din angst betraktelig.

Redusere aktiviteten før sove tid

 1. 1
  Chill før sengetid. Unngå å gjøre noe i timen fører til søvn tid som vil holde deg overstimulert. Glemme å se TV, bruke en datamaskin eller spill i minst en time før du går til sengs. Denne typen stimulering forteller hjernen til å holde seg våken, bare når det er ment å være svingete ned for natten.
  • Les heller enn å se på TV eller spille dataspill. Lesing er en rolig, fredelig aktivitet som fører pent til en god natts søvn. Og hvis alt annet mislykkes, finne en lærebok å lese og åpne for en spesielt tørr kapittel.
 2. 2
  Spise middag tidlig. Dette vil hindre fordøyelsen kommer i veien for behovet for å sove.
 3. 3
  Slå noen trening rutine til morgenen. Evening treningsøkter kan holde deg summende inn de timene når du burde være tungt sover. Hvis du ikke har en treningsøkt rutine, lage en! Det vil gjøre deg sunnere og hjelpe deg å sove bedre om natten.
 4. 4
  Sortere ut eventuelle problemer eller bekymringer før du går til sengs i stedet for å bekymre seg når du er i sengen. Noen måter å gjøre dette før sengetid inkluderer:
  • Skriv oppgavelister for neste dag.
  • Iron klær eller finne arbeid / pedagogiske elementer og pakke natten før.
  • Skriv ut alt som plager deg i et tidsskrift eller på et stykke papir, la disse følelsene ut og deretter slippe dem for natten.
  • Skriv ut din reaksjon på enhver forventet konfrontasjon på papir. I stedet for å ligge i sengen å arbeide gjennom en million scenarier, kan vite at du allerede har kommet opp med en liste over comeback spare mange timer med angst.

Å gjøre bruk av avslappende aktiviteter

 1. 1
  Prøv yoga eller meditasjon før sengetid. Begge disse aktivitetene kan bidra til å gjenopprette ro og indusere en tilstand av ro og fred. Svingete ned er en sentral del av søvnighet.
  • Dyp pusting er en annen metode for å indusere søvnighet og rolig.
 2. 2
  Ta en varm dusj. Noen ganger kan en varm dusj kan slappe av i kropp og føle deg ren. Etter å ha varme hender og føtter er ofte en ideell måte å sikre en god natts søvn, som det motsatte tendens til å være en garanti for å holde seg våken!
  • Bare skyll av. Det er ingen grunn til sjampo, men hvis du foretrekker du kan legge til et luksuriøst creme bath. Selv sørge for at du ikke tar for lang tid eller huden din vil bli rynkete.
 3. 3
  Drikk en avslappende drikke. En varm glass melk eller kamille te vil sette deg i den rette stemningen for å hvile. Å ha et glass vann på nattbordet om natten fungerer bra hvis du våkner opp midt på natten.
  • En håndfull nøtter eller et glass melk kan hjelpe ved å innføre noen tryptofan til kroppen din, en aminosyre som fungerer som en naturlig beroligende.

Dimming lysene

 1. 1
  Skru ned lysene før sengetid. Eliminere all lys er det viktigste du kan gjøre for å sovne og forbli sovende. Lys ikke bare hemmer produksjonen av søvn hormoner, men også stimulerer kroppen til å føle seg våken og varsling. Bytt til dimmer lysene, skru ned overhead lys eller selv gjøre bruk av stearinlys trygt. Kroppen reagerer på reduksjonen av lys ved å produsere melatonin, som forbedrer søvnen.
 2. 2
  Sett på et øye maske. Et øye maske kan blokkere ut irriterende lys som kommer inn gjennom døren og vinduet sprekker eller lys over hvilke du har ingen kontroll, for eksempel i motellrom eller på vei-vendt soverom. Noen ganger lavendel eye "puter" kan være mer avslappende.
  • For vinduer som slipper inn for mye lys, kan rullegardiner eller gardiner kjøpes for å stoppe lyset fra å komme gjennom om natten. Dette er en god investering hvis lyset har vært å holde deg våken om natten.

Økt komfort

 1. 1
  Gjøre deg komfortabel. Unngå stramme eller ubehagelig klær som sokker og hår band. Og sørg for å bruke badet rett før du går til sengs, et konstant behov for å urinere vil hindre deg fra å gå i dvale og tanker om å være for trøtt eller kaldt å stå opp og gå kan rett og slett føre til at du holde deg våken enda lenger!
 2. 2
  Juster sovende overflate. Hvis madrassen blir hengende eller pokey, snu det. Hvis det er for fast, dekke den med et skum pad. Hvis du blir for varm om natten, flip over putene. Hvis du har hakkete eller ubehagelig ark eller tepper, få nye.
 3. 3
  Slå på en hvit støy generator eller et opptak av lyder fra naturen. Den konstante, lavnivå lyd overdøver andre lyder som kan hindre deg fra å falle i søvn.
  • Du kan også lytte til myke, avslappende musikk. Det er spesifikke musikkstykker som er tenkt å hjelpe søvn - gjøre en online søk for de mange mulige typer å finne en som passer dine behov. Sørge for at musikken du velger er avslappende og fredelig.

Justere posisjonen din

 1. 1
  Få i riktig sovestilling. Sove på siden eller på ryggen, ved hjelp av puter å heve hodet. Sove på magen krever at du må vri nakken sidelengs og / eller oppover, noe som legger press på nakken og ryggraden.
 2. 2
  Juster pute (r) slik at halsen er i en rett linje. Hvis det er nødvendig, plasserer en pute mellom knærne for å holde hoftene i en nøytral posisjon. Noen mennesker bruker to puter, en for sin arm og en for deres hode høyde.

Beroligende teknikker en gang i sengen

 1. 1
  Bruk en avspenningsteknikk å hjelpe stille ditt sinn og kropp. (Meditere, børsting håret, lesing, dype åndedrag, yoga, etc.)
  • Tenk deg at du er på en stor, myk sky. Føle teksturen av skyen, vektløshet av kroppen din og effortlessness av din eksistens. Du kan begynne å få følelsen av at du er sakte synker inn i madrassen.
  • Tenk deg en varm følelse som slapper muskler og ledd, og starter med tærne og jobbe deg oppover mot hodet. Som du går, puste langsomt og dypt, og at musklene til å slappe av.
   • Bruke ekstra tid på musklene i skuldrene og ansiktet, da disse kan inneholde en overraskende mengde spenning. Når hele kroppen er avslappet, bare tillate deg selv å drive gjennom himmelen på skyen og nyte naturen.
  • Tenk deg en rekke linje. Det går på evig, men tallene utover 100 og negative 100 er uklare. Men det er ingen negative tall. Begge sider av null er positive. Starter på 100, telle ned til null, og deretter telle opp igjen den andre siden til 100.
   • Ikke prøv å få bildet perfekt. Bare erkjenne at de andre tallene er uklare er nok. Du trenger ikke å visualisere det perfekte bildet.
 2. 2
  Tenk om noen rolig eller fredelig sted som gjør at du føler deg avslappet. Du kan tenke på et sted i naturen eller tenke på en åndelig oase, som en kirke eller et tempel. Gå gjennom den i tankene dine, undersøke skjønnhet og følelsen av ærefrykt. Tillat deg selv å føle deg som om du faktisk er der og prøve å gå dypere inn i dette drømmeland. Sett din favoritt folk og familiemedlemmer der. Forhåpentligvis vil det snart bli en ekte drøm for deg.
 3. 3
  Gjøre opp historier i hodet ditt. Dette vil åpne opp den kreative siden av hjernen som trengs for søvn. Du kan også prøve å fortelle historier til barna, for eksempel yngre søsken eller dine barn, når de har lagt ned i sengen for natten.
  • Pass på at det er mørkt i rommet, selv om du forteller noen andre historien.
 4. 4
  Lukk øynene, ta et dypt pust, tenk på noen fine øyeblikk fra livet ditt, og tørk ut dine bekymringer.

Håndteringen av partner-forårsaket problemer

 1. 1
  Rolig finne et annet rom å sove i for natten.
 2. 2
  Diskutere problemet med partneren din om morgenen. Prøv å finne en fornuftig løsning for både deg og din partner.
  • Hvis problemet er snorking, er det noen medisiner for å hjelpe til med det.
 3. 3
  Hvis problemet er midlertidig, enten på grunn av en forkjølelse / sykdom eller annen grunn, kan det være lurt å sove i et annet rom til den er løst.

Tips

 • Bruk løse og behagelige klær.
 • Ikke lest noe veldig interessant, fordi i de fleste tilfeller vil du ikke fullføre materiale, og hjernen blir stimulert, som vil mest sannsynlig føre til dårlige drømmer.
 • Følelsen for varmt eller for kaldt kan holde deg våken om natten. Forholde seg til enten situasjonen raskt for å minske dens innflytelse.
 • Bare slappe av og glemme tiden. Ikke bekymre deg, du vil komme til å sove enventually. Fokuser på pusten din.
 • Tømme tankene før du sove og slappe av og pust sakte.
 • Prøv å frigjøre sinnet for noen tanker og avslappende.
 • Lukk øynene og bilde ting du liker og eller ønsker å gjøre i ditt liv.
 • Hvis noe er å holde tankene dine racing når du lengter etter å bli slumring, skriving er flott terapi. Prøv å skrive ned dine tanker, frykt og angst i en journal.
 • Åpne vinduer og lytte til lydene av naturen. Den beroligende lyden av naturen hjelper lulle folk til å sove.
 • Pusser tennene, vasker ansiktet, etc. slik at du føler deg frisk og fin før du sovner.
 • Hvis det er noe støy, prøve å lukke døren din soverom.
 • Hvis du ikke liker lyden av en hvit støy generator du kan bruke en fan i stedet.
 • Være kul.
 • Les noen sider i en bok før sengetid, da dette gjør du slappe av, men hvis du leser for mye og bli oppslukt i historien dette nederlagene formålet.
 • Kose seg med partneren din. Det vil gjøre at du føler deg trygg og hjelpe deg å sovne.
 • Unn deg en massasje.
 • Prøv å sovne sittende i noen minutter, og når du tror du vil raskt re-vekke og være veldig sliten. Deretter legge ned.

Advarsler

 • Langsiktig søvnmangel kan ha en rekke helsemessige konsekvenser, blant annet redusert levetid. Hvis du ikke kan sovne raskt med at-home løsninger, snakk med legen din om en over-the-counter eller reseptbelagte sovne.