Wkeno

Hvordan å sykle i trafikken


Sykling i trafikken er noe som virker farlig, men kan være ganske trygg så lenge du følger reglene av veien og trening årvåkenhet og sunn fornuft.

Trinn

Hvordan å sykle i trafikken. Bruk komfortable klær.
Hvordan å sykle i trafikken. Bruk komfortable klær.
 1. 1
  Bruke hjelm. En hjelm vil ikke hindre ulykker og vil ikke gi deg mye beskyttelse hvis du blir truffet av et annet kjøretøy. Det kan og vil redde deg fra alvorlige hodeskader hvis du er i en ulykke. Ikke gjør den feilen å kjøre som om du er uforgjengelig så du ikke og tar råd på veien forstand nedenfor vil trolig gå en lang vei å gjøre din reise tryggere. Det bruk av hjelm er påbudt i enkelte land.
 2. 2
  Bruk komfortable klær. Pass på at du har på deg sko, bukser og topper som er behagelig og passer sykkelen. Du vil være ubehagelig å prøve å bære en klesbutikk som blir fanget i hjulene eller avslører for mye når du begynner ridning. De riktige sko er flate sko uten glatte såler.
 3. 3
  Sørg for at du er komfortabel med sykkelen. Dette betyr betryggende deg selv at du er i stand til alle de grunnleggende operasjoner, for eksempel akselererer, giring, bremsing, ser over skulderen din, og ridning samtidig som det gir et signal. Justere ting som sete-høyde og bremsene kan gjøre en stor forskjell.
 4. 4
  Begynn på den enkle gatene. Hvis du er en uerfaren syklist, er det ikke en god idé å kaste deg inn i den dype enden ved å prøve stor trafikk før du er vant til trafikk helt. Starter på stille bakgatene og bli vant til å være rundt biler og andre veitrafikk. Gradvis bygge opp din utholdenhet på større veier ved å øve på dem på stille dager eller i rolige perioder. Dette vil tillate deg å bli kjent med gatene og eventuelle hindringer. Til slutt, bygge opp tettheten av trafikk som du føler deg komfortabel med.
 5. 5
  Følge reglene i veien. Kjør alltid med trafikken. Hold deg av fortau, stoppe for rødt lys, stoppe ved stoppskilt, og overhold alle andre trafikkskilt. Selv om det virker som det er ingen overbevisende grunn for deg å slutte, vil bilistene gi deg mer respekt hvis de ser du adlyde reglene. IKKE kjør røde lysene uansett hvor mange andre syklister du ser gjør det!
 6. 6
  Nøye passere parkerte biler. Ideelt bo minst 3-5 meter fra kanten av parkerte biler, selv om dette betyr ridning i kjørefelt. Unngå veving frem og tilbake fra fortauskanten rundt parkerte biler, da dette skaper mange "sammenslåing" manuevers med trafikk bak deg. Hvis du må passere en parkert bil på nært avstand, se gjennom de bakre vinduer som du kommer opp til bilen, og hvis du ser en driver, det er en god mulighet for at de ikke kan se deg og svinge døren åpen rett inn i din banen. Sjekk for trafikk ved siden av og bak deg, og flytt deg lenger ut hvis det er nødvendig.
 7. 7
  Unngå auditive distraksjoner. Hvis du trenger å snakke på mobiltelefonen din, stoppe og trekke over. Ikke hør på en mp3-spiller eller radio. Disse vil i stor grad påvirke din evne til å høre biler kommer opp bak deg, med tanke på en sykkel ikke har speil, og du er svært sannsynlig å ikke sjekke bak deg ofte, er dette best unngås uansett hva. Du bør være i stand til å bedømme hastighet, relativ plassering og type kjøretøy, som det nærmer deg bakfra uten å se. Om natten bør du også se etter tegn på en passerende kjøretøy frontlykter å gi deg et tidlig varsel om at et kjøretøy nærmer seg. Mest bakre motors biler og hybridbiler er svært vanskelig å høre, så må du være ekstra oppmerksom på å ikke bli påkjørt av en buss.
 8. 8
  Adlyde forkjørsrett. ALDRI gå nedover gaten på feil måte. Det er å be om trøbbel. Den avsluttende hastigheten er mellom deg og den andre bilen bør du kolliderer. Bruk et fortau hvis du ikke kan gå rundt.
 9. 9
  Utvise forsiktighet og være på vakt. Som du ri, alltid holde vakt for andre på veien. Vær oppmerksom på at mange sjåfører ikke klarer å se syklister. Som sådan bør du alltid være oppmerksom på dem. Se over skulderen din, eller enda bedre, få en bakspeilet for å feste til hjelm eller dine styret. Du må være oppmerksom på dine omgivelser hele tiden.
 10. 10
  Være påståelig. Ikke ri for nær parkerte biler. Parkerte biler kan presentere et hinder for en rytter hvis en person plutselig åpner en dør eller trekker ut raskt. Hold alltid en dør lengde ut uansett hvor mye plass du tror du trenger bilister å komme forbi deg. Din sikkerhet er viktigere enn sin tid.
 11. 11
  Betale ekstra oppmerksomhet i kryss. Hvis biler ønsker å snu, se deres retning for å unngå muligheten for kollisjon. Parkerte biler lukke hjørnet fortauskant kan tilsløre en driver visjon om sykkelen din, være klar over denne muligheten og være forberedt på å vike. Ikke blokker høyresving linjen, og ta hensyn til eventuelle biler som kommer opp bak deg som skal snu. Sørge for at de er kjent du er der og at du er ute av veien. Ved kryssing et veikryss se opp for modeller som gjør en venstresving, da de er de mest sannsynlig ikke å se deg, og kunne T-Bone deg.

Tips

 • Bruk et blinkende lys foran og bak, dag og natt. Blinkende lys er mer merkbar i speilet enn silhuetten din. Dette kan spare deg fra å bli truffet av en bil, eller kjøre inn i en bildør.
 • Sykler generelt har en toppfart på 60 km / t og en marsjfart på 30 km / t. Du ønsker å minimere den avsluttende hastighet, noe som gir biler bak deg så mye tid som mulig til å legge merke til deg, og reagerer deretter. Du bør prøve å kjøre fortere på veiene med høyere fartsgrenser, for å holde tritt med trafikken så mye som mulig. Tung trafikk kan være en fordel i at det tvinger biler til å kjøre på eller under fartsgrensen. Men hvis trafikken ikke er tunge nok, så er det faktisk mer farlig fordi biler prøver å unngå deg vil bli tvunget til å presse av deg, snarere enn i stand til å endre linjer som de ville i lett trafikk.
 • Vær forsiktig rundt streetcars (aka trikker). Bør du tørke ut ved siden av en, eller en bildør ved siden av deg åpne (tvinger deg inn i trikken), kan du falle under hjulene, og bli en amputert. Hvis trikken er lasting / lossing, vent til den er ferdig, før du passerer.
 • Bruke sidesynet. Bruk den sentrale delen av visjonen din for å analysere din sti og se opp for hindringer. Bruke sidesynet for å se på flyten av trafikken rundt deg.
 • Når på kryss, ta hensyn til biler i sving baner. En sjåfør kan ikke se deg og T-bone deg.
 • Se opp for jettegryter. Mange jettegryter er dannet på kanten av fortauet ved siden av fortauskant.
 • Se opp for kloakk gittere og kumlokk med åpninger at hjulet kan bli fanget i. Noen kloakk ristene har store åpninger parallelt med veien, og tilstrekkelig stor nok for en road sykkel hjulet for å falle gjennom. De fleste har også et gap mellom hullet i asfalten for kloakken rist og selve kloakken rist, vanligvis på venstre side. Begge disse kan få deg til å fly over ratt, bør hjulet falle i dem. Kumlokk, vanligvis ikke har noen store åpninger, men kan være i en innfelt område som vil være som en stor jettegryte.
 • Vær forsiktig krysset trikkeskinnene. Hvis krysset på mindre enn en 30 graders vinkel, kan det hende at hjulet (s) falle i lunder i sporet, og du vil miste balansen og falle, spesielt bør forhjulet bli fanget. Hvis mulig, hoppe foran hjulet, over sporet, og ri i den sentrale delen, eller ved siden av sporet. Du kan også foreta en rask dreie, å ri over sporet, hvis det ikke er tilstøtende trafikk.
 • Ikke ha mørke klær om natten. Hvis det er mulig bære en gul, oransje eller hvit skjorte eller jakke, og lys farge bukser. Dette vil gjøre deg mye mer synlig i trafikken, som din silhuett vil være mer synlig.
 • Husk at venstre svinger må gjøres fra lengst til venstre kjørefelt, eller venstresving kjørefelt. (Omvendt for land som kjører på venstre.) Ikke forsøk å gjøre dette igjen fra fortauskanten.
 • Ikke gjemme seg i blindsoner. Hvis det er mulig, holde seg enten bak eller foran.
 • "Ta" kjørefelt når det er nødvendig - som okkuperer, sentrum av kjørefelt og kraft drivere for å gjøre et feltskifte å passere deg. Denne handlingen bør utføres når kjørefelt er for smal for bilen bak deg å passere trygt eller lovlig. Mange amerikanske stater og land har minimum 3 'eller 5' passerer avstand. Dersom det er rom for bilen, du som syklist, en trygg avstand fra vegkant, og minste lovlige klaring, bør du tilby å dele kjørefelt. Vanligvis bør et kjørefelt være 15 'eller så siden, noe vanlig på mindre forstads samlere og noen eldre to-felts bygatene.
 • I bynære områder, kan hovedfartsårer være trygt hvis linjene er bredt, og lastebil trafikk ikke-eksisterende.
 • Unngå å flytte krankgiret i trafikken. Det er generelt mer urolig, og vil distrahere deg fra veien. Du er også mer ustabilt som du er skiftende, så unngå å gjøre det på trange i rennende trafikk.
 • Se opp for kanter i asfalten eller fortauet parallell til hjulet. Hjulet kan bli fanget på dem, og du kan falle hvis hjulet ikke er i stand til å gå over dem.
 • Ikke kom til en stopp i et høyt gir. Det vil føre til ekstra belastning på kjedet og tannhjul. Skulle de hoppe fra trykket, vil du tørke ut. Du vil også bli mer ustabilt, for en lengre periode, og vil bli distrahert fra veien. Du vil også ha en hard tid å unngå trafikk bør du trenger å akselerere for å komme ut av veien for å snu biler.
 • Trafikkstrømmene i bølger takket være trafikk-signaler. Bruk pauser i trafikken for å ta vanskelige manøvre, som for eksempel venstre svinger i en høyre-side land eller høyre svinger i en venstre-siden landet.
 • Skifte gjennom girene mens akselererende. Forutsatt at du er på en multi-speed sykkel med Shifters. Ikke la sykkelen i et gear, som det vil føre til at du akselerere saktere, og legge mer press på sykkelen din, og knærne. Down skifte gjennom kassetten når du kommer til en stopp, eller som du sakte. Opp skifte når du akselererer. Prøv å gang dine skift, slik at de opptrer som dine pedaler kommer mot 12 og seks posisjon. Så kjeden bytter tannhjul som du søker minst mulig kraft. Du bør også presse mer lett på pedalene som du er skiftende, mens kjeden er fortsatt delvis engasjerende, slik som å stoppe den fra å hoppe. Som du akselererer, prøver å opprettholde en relativt rask likevel kraftig tempo, rundt 90-120 rpm, avhenger av dine spinnende evner. Skifte til det neste giret, som du begynner å spinne slik rask til å generere strøm. Du ønsker å spinne ganske rask, men også opprettholde en høy mengde dreiemoment spinner for fort. Som du nå en marsjfart, begynne å senke farten. Ikke skift for fort, prøv å holde en konstant tråkkfrekvens (rotasjonshastighet på veiver), mens skiftende gjennom girene, til du når ditt endelige hastighet, og deretter sette sette sykkelen i et høyt gir og pedal normalt. I likhet med akselererende en bil med manuell girkasse ved voldsom akselerasjon.
 • Sykler er bedre egnet til veier med fartsgrense 60 km / t eller lavere, og fortrinnsvis i urbane områder, hvor bilene er i en større ulempe. Her sykler er langt mer manøvrerbare og har større akselerasjon.
 • Dra nytte av synkroniserte lys. Ikke rush til et rødt lys, kjøre saktere og vent til det å endre, mens du ser på lys for vinkelrett trafikk.
 • Sykler er generelt på en stor ulempe i områder der fartsgrensene er høy, og stopper få og langt mellom. Dette er typisk for sub-urbane grundige-priser, og områder som brukes tungt av lastebiler, spesielt i tett trafikk. Dette er områder som bør generelt unngås ved sykler.
 • Hvis skulderen er tilstrekkelig ryddet, bør den brukes, og i noen jurisdiksjoner, kan du bli bedt om å ri på en asfaltert skulder eller i en sykkel kjørefelt når gitt.
 • Se opp for sprekker i asfalten. Tjære brukes til å fylle sprekkene blir myk på varme dager, kan hjulet da falle inn i sprekken. På kjøligere dager, vil du miste trekkraft.
 • Se opp for fotgjengere å krysse eller jaywalking. Spesielt der de kan komme ut fra bak et kjøretøy. Når passerer et stort kjøretøy, som en parkert buss, se opp for fotgjengere.
 • Unngå å stå på pedalene, spesielt mens giring. Stående på pedalene lar deg sette mer kraft inn i hvert slag, men skal kjedet hopper, er det større sjanse for at du kan miste balansen og krasjet. Ikke stå på pedalene hvis kjede hopper. Hvis du trenger å stå på pedalene, betyr det vanligvis at du bruker et gir som er for høy, og du bare legge unødvendig press på tannhjul og kjede.
 • Prøv å holde tritt med hastigheten på trafikken, hvis mulig. Dette er mye tryggere enn å sykle på en annen hastighet fra alle andre på veien, og det gjør det mulig å foreta venstre svinger (eller høyre svinger i en venstre-stasjonen land) som et motorkjøretøy.
 • Ved å svinge, se over skulderen din, gi et klart signal, og bare manøvrere hvis du er 100% sikker på at det er trygt. Det er viktig å planlegge og komme i posisjon (dvs. i midten av veien for venstre svinger eller høyre svinger i venstre-side land, eller i riktig kjørefelt) Hold utkikk over skulderen din hvis du må. Hvis det ikke virker trygt å gå ut i friluft eller gjør en sving over veien, det er bedre å få på fortauet, vente, og krysse til fots før du fortsetter.
 • Ikke stopp til høyre for et kjøretøy å svinge mot høyre. Hvis du er foran bakakselen, kan de presse deg inn i fortauskanten. Når du stopper i et kryss, ved fortauskanten, opphold bak kurven i hjørnet av fortauskant, hvor bilen ville gå gjennom når du gjør en høyresving. Du kan også føres videre og la snu trafikken, passerer bak deg. Eller blokkere kjørefelt, hvis kjørefelt dersom situasjonen tilsier det. Snu kjøretøyene vil vanligvis ikke respektere sykkel Veimarkeringene.
 • Lag øyekontakt med bilister som kan være uoppmerksom eller ser ut som de kan være i ferd med å gjøre en feil. Prøv å ikke krysse deres vei, til du er sikker på hva de skal gjøre. Hvis mulig pasning bak dem.
 • Hvis det er mulig, når du bruker fortauet eller sykkel kjørefelt, krysser når parallell trafikken vil blokkere veien for å snu biler, slik at de ikke kan utilsiktet T-bone deg.
 • Om natten, se opp for lys kastet fra frontlysene på bilene som kommer opp bak deg, på objekt foran deg. Hvis trafikken ikke har fanget opp til deg ennå. Dette vil gi deg beskjed når trafikken er å fange opp, før du kan høre et kjøretøy.
 • Vær forsiktig når du passerer parkerte drosjer (aka drosjer). Passasjerer kan ikke se før du åpner døren sin. Se for passasjerer i baksetet, eller lyset på toppen av kjøretøyet. Vær spesielt forsiktig når du passerer på høyre side, når bilen står stille, og det er en passasjer i baksetet. Døren kan plutselig åpne, så pass sakte.
 • Dra nytte av parkerte biler, og lane markeringer. Kjøretøyene kan ikke reise i visse områder rundt parkerte biler, så det er for smal.
 • Ri i et forutsigbart mønster. Drivere vil vanligvis forventer du å kjøre forbi en parkert varebil. Men vil ikke at du skal gjøre en plutselig svinge for å unngå rusk i fortauskanten de ikke kan se. Se fremover når vi unngå hindringer, og se over skulderen din før du gjør det.
 • Vær forsiktig på våte veier. Våt metall og maling (kjørefelt markører) kan føre til at du tørke ut. Oljeflak kan bli som svart is. Unngå harde svinger, prøver å holde sykkelen så oppreist som mulig. Bruke bakbremsen mer enn vanlig. Gi deg selv mer plass til å stoppe. Bruk bakhjul for å sjekke om veien er glatt. Hvis du låser opp forhjulet mens oppbremsing, vil du høyst sannsynlig utslette. Husk at biler bak kan du ikke være i stand til å unngå deg som de normalt ville, og de kan gli inn i deg bør de prøve å stoppe for hardt.

Advarsler

 • Bruker lysdioder og lys hvis ridning etter mørkets frembrudd. Et sterkt lys festet til hjelmen kan være svært nyttig siden det er lett å lede den.
 • Hvis en sjåfør er innstilt på å tvinge seg forbi deg, er det best å la dem gjennom mindre det er mer farlig enn å holde dem opp.
 • Aldri bære løse poser dinglende fra styret eller andre deler av sykkelen. Sett last i en ryggsekk og stram den til ryggen, slik at den ikke beveger seg. Alternativt kan spesialdesignet sykkel poser (som pannier poser) monteres på sykkelen. Dette alternativet gir bedre vektfordeling og en mer behagelig tur enn å bruke en ryggsekk.
 • Hvis du faller av sykkelen mye bør du alltid bruke hjelm om ridning i bytrafikk eller på en øde sti.
 • Unngå enhver form for tvist med andre biler som de vil ha muligheten til å tvinge deg av veien, bli sint og stresset i tilfelle en nesten-kollisjon vil distrahere deg fra veien og forårsake en ulykke.