Wkeno

Hvordan å unngå flekker på prevensjon

Uregelmessig blødning og spotting er vanlig når du først begynner å ta en p-pille, men likevel irriterende. Vit at du ikke er alene. Uregelmessig blødning og spotting vil skje til nesten hver eneste kvinne på enkelte punkt. Det tar ca 6 måneder for kroppen å venne seg til de hormoner nivåer, men det er noen ting du kan prøve i mellomtiden for å unngå flekker på prevensjon.

Trinn

Hvordan å unngå flekker på prevensjon. Ta p-pillen til samme tid hver dag.
Hvordan å unngå flekker på prevensjon. Ta p-pillen til samme tid hver dag.
 1. 1
  Ta p-pillen til samme tid hver dag. Ta pillen mer enn fire timer forsinket kan forårsake småblødninger.
  • Hvis du reiser til en annen tidssone når du begynner å ta p-piller, kan du prøve å ta det så nært til pre-reise ganger som mulig for å holde seg på samme timeplan.
 2. 2
  Følg instruksjonene på prevensjon resept for å håndtere mangler en pille. Mangler en pille kan kaste dine hormoner inn i en tailspin og nesten alltid fører til fange. Det kan ta litt tid å flate ut igjen.
 3. 3
  Slutte å røyke eller redusere antall sigaretter du røyker hver dag.
 4. 4
  Spør legen din om dine medisiner kan være den skyldige. Antibiotika og til og med kosttilskudd kan endre måten kroppen forbrenner visse hormoner.
 5. 5
  Ta pillen din om natten, slik at den ikke konkurrerer med annen mat å arbeide gjennom kroppen din.
 6. 6
  Forbruker 1000 milligram av vitamin C under spotting eller opp til en uke. Vitamin C øker kroppens evne til å absorbere østrogen.
 7. 7
  Unngå stress, utgivelser som kortisol i kroppen din. Kortisol påvirker direkte kroppens hormonbalanse. Trening, meditasjon, yoga og dyp pusteteknikk er bare noen av måtene du kan redusere stress nivå.
 8. 8
  Slutt å ta aspirin, som kan forlenge varigheten av blødning.
 9. 9
  Opprettholde en sunn vekt og spise en diett rik på frukt og grønnsaker. Vektøkning eller vekttap kan påvirke kroppens hormonbalanse, samt dårlig ernæring.
 10. 10
  Unngå eller redusere inntak av koffein.
 11. 11
  Få regelmessige celleprøver og livmorhalskreft eksamener ved helsepersonell. Blødning kan være et symptom på alvorlige helsemessige forhold, for eksempel livmorhalskreft eller en seksuelt overført sykdom.
 12. 12
  Unngå magen influensa. Diaré flytter p-pillen gjennom systemet for fort og oppkast garanterer at du ikke vil fordøye det hele tatt. Hvis du blir syk kan du begynne å fange, men fortsette å ta p-som anvist.
 13. 13
  Kontakt legen din hvis småblødninger mellom perioder siste i mer enn seks måneder, eller hvis de spotting blir til kraftige blødninger med kramper.
  • Hun kan utføre en eksamen for å utelukke en infeksjon eller andre årsaker for unormal blødning. Legen din kan bestemme at en annen dose av prevensjon hormoner, et annet merke p-piller, eller en annen metode for prevensjon kan være i orden.

Tips

 • Hold en dagbok relatert til fange og skrive ned hva som skjedde den dagen. Dette kan bidra til å indikere noen utløser relatert til fange.