Wkeno

Hvordan bli en elite turner

Elite er det øverste nivået av konkurranse i turn. På dette nivået kan du konkurrere internasjonalt og fra dette nivået ditt land vil velge de gymnastene som kan konkurrere i de store konkurranser som OL og VM.

Trinn

Hvordan bli en elite turner. Har fleksibel skoletid.
Hvordan bli en elite turner. Har fleksibel skoletid.
 1. 1
  Tenk på det. Å være en elite turner krever opptil 30 timer trening per uke, pluss trening, trening, stretching, og spise et sunt kosthold. Du må være fleksibel og sterk til å være et nivå 3, 4 eller 5 student. Hvis du aldri har gjort gymnastikk før, du bør begynne nå. Hvis du ikke vet hvordan du gjør en cartwheel, starter i nybegynnere. Du må trene så tidlig som mulig for å få mer fleksibilitet i ung alder.
 2. 2
  Har rett kropp. Du må vite ferdigheter og strekker seg for å være i et høyt nivå. Elites eller EuropeG er når du kan være på et team og begynne å konkurrere. Du må holde styr på helsen din fordi å være på et lag krever god ernæring. De fleste turnere er små, korte, og er forholdsvis tynn. Det betyr ikke at du bør sulte deg selv. Det vil si at de er ikke nødvendigvis overvektig. De trenger ikke å være riktig vekt, og det betyr at du kan ikke være undervektig eller annet som kan føre til ytterligere problemer. De har normalt tykke, sterke muskler og flotte magemuskler. Ikke overexercise. Det kan føre til sårhet, svakhet, og du vil være i sterke smerter. Men du må trene minst fem (5) ganger per uke. Seks (6) er valgfritt, men du trenger litt hvile. Du kan ta lørdag og / eller søndag off for resten.
 3. 3
  Få en god coach. Noen trenere er altfor lett på deg og noen er for vanskelig for deg. En coach presset så hardt på sin olympiske turner at hun ble anorektisk og bulimisk og døde i en alder av 22 år. Det er - sikkert - ikke en god coach. Et tegn på en god coach betyr stabilitet, presisjon, men fortsatt setter litt press.
 4. 4
  Har fleksibel skoletid. For å være elite, som jeg sa, må du trene mye. Halvparten av dagen vil bli brukt på å gjøre gymnastikk. Halvparten av elitene er homeschooled i stedet for offentlig skole, men noen kan lage planer for å gjøre deltid offentlig / privat skole.
 5. 5
  Tog for TOPPER. TOPPER er en spesiell EuropeG treningsprogram utviklet for å hjelpe 7-11-åringer forberede seg til å bli elite gymnaster. I TOPS vil du bruke mye tid på å jobbe på styrke, fleksibilitet og avanserte ferdigheter, og deretter delta på en testing klinikken. Dine resultater vil bli sammenlignet med andre over hele landet og de med topp resultater vil bli invitert til å delta på en treningsleir. TOPPER trening er ikke absolutt nødvendig, men er en fin måte å sørge for at du ikke har noen svakheter som kan stoppe deg fra å bli elite.
 6. 6
  Jobb hardt i styrke og fleksibilitet trening. Disse kan være noen av de mest kjedelige deler av opplæringen. Det er alltid mer moro å være med å konkurrere og lære nye ferdigheter, men disse er også de viktigste delene av opplæringen. Ikke lure deg! For å gjøre elite-nivå ferdigheter, må du være veldig sterk og veldig fleksibel.
 7. 7
  Eliminere frykt. Frykt er en ting som stopper mange gymnaster fra noensinne å bli elite. Ferdighetene på øverste nivå er skummelt, men trenerne vil vite om du er klar til å gjøre dem eller ikke, og vil hjelpe deg å arbeide mot dem. Det er tryggere å stole på dine trenere enn å prøve ferdigheter og trekk ut på grunn av frykt.
 8. 8
  Aldri gi opp. Veien til å bli elite vil være svært vanskelig, og det vil være mange ganger underveis der du vil ønske å avslutte og gå tilbake til å leve et "normalt" liv. Bare husk at røykesluttere aldri vinne og vinnerne aldri slutte.

Tips

 • Husk at hvis du ikke gjør elite, er det fortsatt mange fantastiske ting du kan gjøre med gymnastikk. Du kan fortsatt lære mange spennende ferdigheter og konkurrere med masse suksess. Du kan selv gjøre det til college-nivå gymnastikk!
 • Selv om du starter i en alder av 13, kan du fortsatt ha en sjanse til å være i stand til å gå til OL. Jobbe så hardt du kan og så fort du kan for å bli en elite / Olympian på 13 år.