Wkeno

Hvordan bli kvitt et myggstikk

Hvis du liker friluftsliv om sommeren, og du bor i et varmt, fuktig miljø, så er du nesten nødt til å bli bitt av pesky mygg. Følg disse tipsene for å redusere hevelse, kvitte seg med myggstikk så raskt som mulig, og finne ut hvordan du kan hindre dem helt.

Trinn

Hvordan bli kvitt et myggstikk. Vask bite med såpe og vann så snart du innser at en mygg har bitt deg.
Hvordan bli kvitt et myggstikk. Vask bite med såpe og vann så snart du innser at en mygg har bitt deg.

Del én: å behandle myggstikk

 1. 1
  Vask bite med såpe og vann så snart du innser at en mygg har bitt deg. Etter såpe og vann, DAB litt rubbing alkohol på myggstikk, tørke dem ut og hjelpe det klør å avta.
 2. 2
  Påfør salven eller hydrokortison krem til bite. Begge disse behandlinger kan redusere kløe. Salven er en anti-pruritisk med sinkoksid og jernoksid som anvendes verden over for å behandle kløe. OTC hydrokortison har små mengder av steroider (1% av den totale løsningen) som bidrar til å avlaste kløe. Det er også mye brukt.
 3. 3
  Gni trollhassel eller underarm deodorant på bittet. Med sin anti-klø og anti-inflammatoriske egenskaper, er trollhassel en plante som ble mye brukt av EU-indianerne før den ble markedsført som en snerpende.
  • Deodorant inneholder aluminiumklorid, som er effektive i å stoppe smerte og hevelse assosiert med myggstikk.
 4. 4
  Suge bite i vann og Epsom salter. Epsom salter er laget av magnesium og sulfat, og tilbyr en gå-til rette for mange helsemessige plager i tillegg til å slappe av sinnet. Magnesium bidrar til å regulere aktiviteten av tallrike enzymer, så vel som å øke serotonin i hjernen. Det er flere måter å lindre myggstikk med Epsom salter:
  • Ta en Epsom salt bath. Fyll badekaret med Epsom salter som anvist på pakken. Bløt i 30 minutter til en time.
  • Lag en Epsom salt komprimere ved å blande akkurat nok Epsom salter til vann for å lage en tynn pasta. Påfør lim på myggstikk. Ta en veldig varm vaskeklut (nesten for varmt å touch) og dekke såret tett i 10 minutter. Gjenta om nødvendig.
 5. 5
  Redusere hevelse. Å spesifikt dempe betennelser, bruk følgende triks:
  • Fyll en baggie eller kald pakke med knust is. Påfør ispose til bite å dempe kløe, smerte og hevelse.
  • Ta en muntlig eller naturlig antihistamin. Et antihistamin vil bidra til å redusere hevelse og kløe. Naturlige antihistaminer inkluderer:
   • Brennesle. Noen leger anbefale å ta et frysetørket preparat av brennesle, som er kjent for sin evne til å redusere mengden av histamin kroppen produserer.
   • Coldsfoot kan være effektiv som en naturlig antihistamin. Europeerne har en lang historie med å bruke anlegget til å kurere hudsykdommer. Bladene kan enten være grunnen til et lim eller coldsfoot ekstrakt kan inntas i tablettform.
   • Basilikum kan også fungere som en naturlig antihistamin. Varm et par kvister basilikum opp under litt damp og påfør forsiktig til elveblest. Basilikum kan hjelpe berolige kroppen at utenlandsk agent forårsaker elveblest er ikke noe det bør være med å kjempe.

Del to: Å behandle myggstikk med hjem rettsmidler

 1. 1
  Bruke eteriske oljer. Eteriske oljer kan lindre huden, behandle betennelse, og til og med redusere størrelsen av bite. Vær klar over hvilke essensielle oljer fungerer godt med huden din (og hudtype), som lavendelolje, for eksempel, kan gjøre underverker i behandling av myggstikk, men kan også tiltrekke seg bier.
  • Tea tree olje er en stor dermatologiske medisin. Ikke bare hjelper det å behandle flass, fotsopp, og akne, fungerer det også som en anti-inflammatorisk, klø-symptombehandling, og inneholder antivirale egenskaper som hjelper avverge infeksjon.
  • Som tea tree olje kan lavendelolje hjelpe behandle hevelse, redusere betennelse, og lindre kløe sensasjon forbundet med myggstikk. Lavendel olje, liker også tea tree olje kan avverge andre mygg. I motsetning til tea tree olje, kan det også tiltrekke seg bier.
 2. 2
  Bruk skall av en banan. Skrell en banan og lagre banan for senere. (Du kan spise den til å holde deg oppmerksom på bittet!) Unn området først med rensemiddel, og hold deretter inne (kjøtt siden) av bananskall på bittet i 5-10 minutter, gni skallet på huden av og til. Den bananskall skal lindre kløen og tørke ut huden ut raskt.
 3. 3
  Bruk kjøtt mørsalt pulver. Bland en spiseskje vann med en spiseskje tørr kjøtt mørsalt pulver for å lage en lime. Påfør lim til berørte områder.
  • Kjøtt mørsalt pulver, som inneholder papain eller bromelain, bidrar til å trekke ut giften av insektbitt, eller i dette tilfellet, trekke ut spytt fra myggstikk, redusere kløe sensasjon.
  • Enzymer som mørt kjøtt, papain eller bromelain, kan også bli funnet i flere naturlige ingredienser: bromelain kan finnes i juice og stammen av ananas, mens papain kan finnes i papaya og fjellet papaya.
   • Hvis du ikke har kjøtt tenderizer hendig, men du er utstyrt med papaya eller ananas, skjære ut et stykke kjøtt av enten frukt og gjelder for huden i et knipetak.
 4. 4
  Bruk klar neglelakk. Plassere noen klar neglelakk på myggstikk og la tørke i fem minutter. Skrell neglelakk off, reapplying hvis nødvendig.
 5. 5
  Bruk økologisk cider eddik. Eple cider eddik er en stor klø-symptombehandling av myggstikk på grunn av surhet. PH i cider eddik er litt mindre syrlig, hjelper det "balansere ut" pH av kløende rød hud. Det er to måter å bruke cider eddik til bitt for å lindre kløen:
  • I en flytende løsning:
   • Bland like deler varmt vann og eple cider eddik.
   • Suge en bomullsdott i løsningen og gjelder biter.
   • Hold et minutt eller to og la tørke. Påfør etter behov.
  • I en paste:
   • Bland like deler eple cider eddik og potetmel.
   • Påfør lim til biter og la den tørke.
   • Vask av med varmt vann.

Del tre: å forebygge myggstikk

 1. 1
  Prøv en daglig dose av vitamin b-1. Forskning tyder på at dette vitaminet kan endre duft, noe som vil gjøre deg mindre attraktiv for mygg.
 2. 2
  Eliminere stående vann rundt hjemmet ditt slik at myggen har ingen steder å legge egg. Rense takrenner, endre vann i vading bassenger eller birdbaths og lagre containere opp ned slik at de ikke samler vann. Også, ikke la dekkene legging rundt i hagen din.
 3. 3
  Reparere hull eller åpninger i vinduene eller døren skjermer.
 4. 4
  Bruk en innsektsmiddel. Få en insektsspray som inneholder DEET, Picaridin eller sitron eucalyptus olje. Citronella lys kan også gi en viss beskyttelse mot mygg.
 5. 5
  Bruk beskyttelsesklær når du går utendørs.
  • Sett på lange ermer, lange bukser og sokker. Også bære en bredbremmet hatt eller en baseball cap med en fold-out halsen klaff.
  • Bruk myggnett over ansiktet ditt. Du kan også drapere spedbarn seter og barnevogner med myggnett for å beskytte barn mot bitt.

Del fire: å lage mygg repellents hjemme

 1. 1
  Gjør en ambient myggolje. For en ambient myggmiddel som ligner på en mygg lampe eller stearinlys, samle sammen en tom blikkboks med lokk, en ubrukt oppvask svamp, og en eller en kombinasjon av følgende eteriske oljer: lavendel, pennyroyal, eucalyptus, citronella, peppermynte, eller sitrongress.
  • Mette svampen i den ene eller hvilken som helst kombinasjon av de essensielle oljer.
  • Plasser svampen i blikkboks, nært, og la stå i 24 timer.
  • Bruk det omgivende frastøtende ved å åpne lokket på kan og la de essensielle oljer blåse ut fra kan.
 2. 2
  Gjør en mygg spray med naturlige oljer og eddik. Dette er en veldig enkel oppskrift enn du kan utvide og utdype. Denne oppskriften krever eucalyptus olje, men føler seg fri til å bruke hvilken som helst kombinasjon av oljer som er nevnt ovenfor for bevist lettelse.
  • I en sprayflaske, bland sammen:
   • 1/2 kopp trollhassel
   • 1/2 kopp eple cider eddik
   • 30-50 dråper av essensielle oljer. Velg hvilken som helst kombinasjon av citronella, nellik, sitrongress, rosmarin, tea tree, cajeput, eukalyptus, sedertre, kattemynte, lavendel eller mynte.
  • Rist ingrediensene sammen og spray i løpet avdekket deler av kroppen din. Unngå å få myggmiddel i øynene eller munnen.
 3. 3
  Gjør et myggmiddel fra tørkede eller friske urter. Denne oppskriften bruker kokte urter og trollhassel som base. Det er effektivt fordi insekter, særlig fluer, misliker sterk lukt forbundet med urter.
  • Ta en kopp vann til å koke og legge til det 3-4 spiseskjeer av enhver kombinasjon av tørket peppermynte, peppermynte, citronella, sitrongress, kattemynte, lavendel, eller nellik. Cover potten.
  • Etter to minutter, fjern gryten fra element, og forlater dekselet på, la hvile før lunken.
  • Sil vann i 1/2 kopp trollhassel (eller isopropanol) og oppbevar i en sprayflaske i kjøleskap.
  • Bruk på huden etter behov.
 4. 4
  Gni lavendel eller lavendel olje direkte på huden. Lavendel er en naturlig fly frastøtende, og er enda stor på frastøter kattens eller hundens lopper. Klatte litt lavendelolje direkte på håndleddene eller på utsatte områder som trengs.
 5. 5
  Gni mynte olje eller medlemmer av mynte familien direkte på huden. Mint er en annen naturlig fly frastøtende, og det har den klassiske, søt mint duft. Peppermynte, peppermynte, kattemynte, pennyroyal er fantastiske på shooing bort uønskede fluer og holde deg lukter stor.
 6. 6
  Gni basilikum eller basilikum olje direkte på huden. Basil er en annen sterkt luktende urt som fluer misliker generelt, og grunnleggende er spesielt nyttig mot møll.
 7. 7
  Gni hvitløk direkte på huden. Denne er litt mindre populære, men bare fordi hvitløk etterlater en veldig distinkt lukt. Men hvis du er helt på arme råd, og du bare har hvitløk for å bruke som en frastøtende, forsikrer hvile som en liten bit av hvitløk gnidd på åpen hud vil holde fluene unna.

Tips

 • Når du bruker neglelakk, sørg bittet er ikke brutt åpen, ellers infeksjon og smerte vil oppstå.
 • Unngå å klø deg myggstikk. Du vil bryte huden, noe som betyr en lengre healing tid og en invitasjon for en infeksjon.

Advarsler

 • Hvis du merker andre symptomer med din bite inkludert feber, alvorlige muskelsmerter, kvalme eller oppkast, deretter oppsøke lege. Mygg spre sykdommer, inkludert West Nile virus, malaria og dengue feber, som krever medisinsk behandling.
 • Du kan oppleve en alvorlig allergisk reaksjon på en matbit. Alvorlige elveblest, tungpustethet og en hoven hals krever øyeblikkelig legehjelp.