Wkeno

Hvordan bli kvitt psoriasis

Psoriasis er en vanlig hudlidelse som berører 5,5 millioner europeere.. Psoriasis symptomer inkluderer stygge hudområder, ubehag og i noen tilfeller, smerte.

how-to-treat-psoriasis

Trinn

Hvordan bli kvitt psoriasis. Se på problemet, og dette vil oppfordre deg til å bli kvitt det.
Hvordan bli kvitt psoriasis. Se på problemet, og dette vil oppfordre deg til å bli kvitt det.
 1. 1
  Se på problemet, og dette vil oppfordre deg til å bli kvitt det.
 2. 2
  Gå til en klinikk. En lege vil vanligvis forskrive en aktuell Psoriasis behandling. Vanlige aktuelle salver for psoriasis er: Dovonex, steroid krem, kull, tjære, anthralin og en aktuell form for retonic syre.
 3. 3
  Påfør steinkulltjære gang hver dag om natten. Ikke gni tjære i for mye.
 4. 4
  Bruk E45 krem som en dusj eller kjøpe neem såpe for 79-99p i butikk (hjørne butikker selger dette)
 5. 5
  Se resultater etter to eller tre uker konstant uten å bruke noe annet.
 6. 6
  Se på den naturlige tilnærmingen for å løse dette problemet hvis det over ikke fungerer.
 7. 7
  Prøv å ta urten melk tistel, som hudproblemer er ofte et tegn på dårlig leverfunksjon, og melk tistel støtter leveren helse. The National psoriasis fundament heter det: "Milk Thistle har vist seg å inhibere human T-celle-aktivering, som forekommer i psoriasis."
 8. 8
  Prøv over skranke behandlinger, for eksempel Zenmed er dermcare, som gir en beroligende lindring fra kløe. Den er spesielt utviklet for å helbrede og gjenopprette skadet hud samtidig behandle og forebygge utbrudd av psoriasis.
 9. 9
  Sammenligne resultatene av å bruke melk tistel versus kull tjære for å se hva som fungerer best for deg.
 10. 10
  Aktuell behandling innebærer skånsom bruk av salver på den berørte huden. Behandlingen inkluderer lokale kortikosteroider, som er anti inflammatorisk narkotika brukes til å behandle mild psoriasis. Stoffet bremse ned produksjonen av celler vil derfor redusere betennelse og kløe i huden. For sensitive områder som ansikt, er milde salver anbefales. De steroider har en rekke bivirkninger, og er derfor bare benyttes inntil Psoriasis utbrudd er under kontroll.
 11. 11
  En annen form for topisk behandling er bruken av vitamin D-analoger som også forsinker celleproduksjon. Analogene kan imidlertid irritere huden, og bør derfor brukes i milde deler.
 12. 12
  Aktuell behandling inkluderer også bruk av anthalin, som er et medikament som brukes for å normalisere DNA aktivitet i hudcellene. Det brukes også til å fjerne skjell og således gjør huden mykere. Det er viktig å merke seg at medisinen kan til tider irritere huden, og bør brukes bare for en kort tid.

Tips

 • Bad i E45 i ca 10-15 minutter.
 • Gni vaselin hjelper også huden som salve.
 • Vask hendene etter at du bruker medisiner.
 • Red Sea tare kurert psoriasis
 • En studie utført ved Sheba Medical Center fant at alger dyrket i Rødehavet, dramatisk forbedret hudens tilstand av psoriasispasienter, uten bivirkninger. Og utover det, noen av deltakerne fullstendig kurert. Studien viste at algene inneholder materiale som påvirker celledeling.

Advarsler

 • Ikke bruk såpe fordi det vil gjøre det verre.
 • Prøv ikke å gni noe annet.

Ting du trenger

 • Kull tjære lotion
 • En klinikk som leverer resepter
 • E45 krem
 • Melk tistel