Wkeno

Hvordan få tykkere lår

Noen individer ønsker å tykne utseendet på lårene ved å skape større og mer kraftige lårmuskler. Det er flere trinn som kan tas for å oppnå fyldigere og tykkere lår. En kombinasjon av riktig kosthold og øvelser kan, over tid, hjelpe deg å bygge fyldigere og tykkere lår.

Trinn

Hvordan få tykkere lår. Stå oppreist med føttene litt bredere enn skulderbredde fra hverandre.
Hvordan få tykkere lår. Stå oppreist med føttene litt bredere enn skulderbredde fra hverandre.

Knebøy

 1. 1
  Stå oppreist med føttene litt bredere enn skulderbredde fra hverandre. Har tærne pekende fremover. Ikke låse knærne.
 2. 2
  Hold en medisin ball eller hånd vekt, med begge hender, foran deg på rib nivå. Plasser vekten fra din holdning i hælene, ikke ballene dine føtter.
 3. 3
  Bøy knærne og presse bunnen tilbake og ned, som om du sitter i en stol, deretter sakte stige opp igjen til stående skjemaet. Gjenta denne prosessen 15 ganger på rad, ta en pause, og gjøre det igjen, to ganger til. Gjør denne øvelsen 3-5 ganger i uken for å bygge tykkere, sterkere lår.

Hamstring heiser

 1. 1
  Pakk en etappe vekt rundt ankelen din, finne en vekt som koordinerer med din nåværende form. Stå på en trapp, med et fast grep om trapp rekkverk. La foten uten vekt på trappen, og slippe benet med vekten litt ut på siden av trappen så det er dingler i luften.
 2. 2
  Bøy vektet beinet så den når en 90 graders vinkel, hold den inne i 15 sekunder. Sakte senke beinet ned igjen så det hengende ved siden av trappen igjen. Gjenta denne prosessen 15 ganger, ta en pause, og gjøre to sett av 15.
 3. 3
  Slå beinet vekten til motsatt ankelen, og gjenta øvelsen med motsatt ben, gjør tre flere sett av 15. Gjør disse øvelsene 3-5 ganger i uken hvis mulig.

Diet

 1. 1
  Opprettholde et næringsrikt kosthold, rikt på protein. Innlemme protein i hvert måltid vil hjelpe bena bygge muskler. Protein kan oppnås gjennom matvarer som kylling, tunfisk, egg eller bønner.
 2. 2
  Drikk protein shakes eller ta proteintilskudd. Protein pulver kan være blandet inn med lettmelk eller soyamelk. Spis protein før arbeider ut, som det vil gi musklene den energien de trenger under trening.
 3. 3
  Hold deg hydrert hele dagen ved å drikke 8 til 10 glass vann. Dette vil bidra til å holde kroppen sunn og aktiv og gjøre trene og bygge tykk muskel enklere.
 4. 4
  Spis sunne karbohydrater som hele korn, brun ris eller hvete pasta og brød, natten før store treningsøktene. Dette vil gi deg den ekstra energien du trenger for å trene, og vil bidra til å bygge tykkere muskler. Sørg for å ikke overbelaste på karbohydrater, da dette kan føre til et fett på kroppen i stedet for muskler.

Ting du trenger

 • Medisin ball eller hånd vekt
 • Leg vekter
 • Stairs