Wkeno

Hvordan du får dratt triceps

Har du vært ute etter å oppnå de dratt triceps? Ønsker du alle øyne på deg så snart du går i gym? Vel, hvis du gjør det, er du på rett sted. Enten du er nybegynner vektløfter eller bare noen som ønsker å starte en diett du er på rett sted. Denne artikkelen vil vise deg trinn for trinn hvordan å oppnå mest mulig dratt sett triceps du noensinne har sett.

Trinn

Hvordan du får dratt triceps. Din første aktiviteten er å varme opp.
Hvordan du får dratt triceps. Din første aktiviteten er å varme opp.
 1. 1
  Din første aktiviteten er å varme opp. Du ønsker å få blodet til å pumpe og få armene løs. Starter ut på tunge vekter kan forårsake alvorlig skade på armen. Varme opp før hver øvelser. Utføre samme bevegelse, men bruker 30% av din maksimale vekt.
 2. 2
  Start ut ved å utføre et tett grep benkpress. Ta tak i benkpress bar med hendene 8 inches bort fra hverandre. Utfør 3 sett med 12 reps. På det siste settet, når 12 reps er fullført, slippe vekt 50% og utføre ytterligere 6 reps. Dette kalles "Down Stepping".
 3. 3
  Flytte til en dukkert bar. Dette er den mest effektive triceps øvelse. Akkurat som du gjorde i det andre trinnet, utføre 3 sett med 12 reps, etterfulgt av en ned skritt på siste settet.
 4. 4
  Flytte til en rett stang trekke ned maskinen. Den vil fungere utenfor triceps. Hold albuene inn din side, og fokusere på å pumpe blodet på utsiden av triceps. Utfør 3 sett med 12 reps, etterfulgt av en ned trinn.
 5. 5
  Til slutt finner en benk å utføre skallen knuseverk. Legg ned flatt på benken og ta en curl stang. Sted så mye vekt som trengs for å utføre 12 reps. Trykk på linjen rett over brystet og la den komme ned til hodet, holde albuene rett. Akkurat som de andre øvelsene, utføre 3 sett med 12, og følg det siste settet med en ned trinn.
 6. 6
  Gå tett push ups til failure, 6 sett, og skyv så mye triceps gjør ups som du kan
 7. 7
  Når du er ferdig, gå til badstuen og slappe av. Dette vil frigjøre giftstoffer fra kroppen din.

Tips

 • Hold kroppen full av protein. Drikk et glass protein umiddelbart etter trening og rett før du går til sengs.
 • Følg treningen dager med aerobic dager. Du kan løpe og sykkel, noe som vil tillate deg å miste fett. Dette vil gi muskler til å komme gjennom.

Advarsler

 • Ikke over arbeidet selv. La kroppen din tid til å hvile. Du bør utføre denne rutinen en gang i uken.