Wkeno

Hvordan du får høyere raskt

Dessverre er det ingen måte å sette inches på rammen umiddelbart, eller det meste av verden ville ha brukt triks ved nå. Voksende høyere handler mest om gener. Hva det betyr er at DNA som dine foreldre gått ned til deg. Omtrent 20% av voksende høyere, men påvirkes av hvor mye du trener, sover og spiser før og under pubertet år. Hvis du ønsker å få høyere raskt, les videre for noen gode tips om hvordan å spire inches på flere forskjellige måter.

Trinn

Hvordan du får høyere raskt. Forstå at det er ingen skam i kunstig få høyere.
Hvordan du får høyere raskt. Forstå at det er ingen skam i kunstig få høyere.

Gjør deg selv synes høyere

 1. 1
  Forstå at det er ingen skam i kunstig få høyere. Kvinner, spesielt, gjør det hele tiden. Du kan være for ung til å begynne iført høye hæler, men du kan forstå noen andre tips og triks av å se høyere mens du venter på at vekstspurten å fullt sparke i.
 2. 2
  Bruk tettsittende klær. Iført tettsittende klær, for eksempel skinny jeans, bidrar til å fremheve linjene i skjemaet. Når du bærer baggy klær, er disse linjene egentlig ikke definert, noe som gjør at du ser mer knebøy. Skinny jeans, spesielt, vil definere din benlengde og vil klynge seg pent til beinet form, tiltrekke oppmerksomhet til beinet form snarere enn høyden din.
 3. 3
  Slitasje hæler. Iført hæler er en umiddelbar boost. Du kan vokse alt fra et par inches til seks inches så snart du setter dem på. Med et par hæler på, vil folk se på deg eller opp til deg i stedet for ned til deg. Når du først møter en person, vil deres første inntrykk være av høyden din, men heller av dine ansiktstrekk.
  • Gå i høye hæler er en alvorlig ferdighet som tar praksis. Vandre rundt som du er på en stram line er neppe attraktivt for gutter. Ta deg tid til å virkelig føle deg komfortabel i høye hæler før du rocke dem. Fordi rocke dem du burde.
  • Gå i høye hæler kan være farlig og skadelig for føttene. Prøv å bruke innleggssåler og moleskin, samt bryte nye sko i før du går ut i dem. Dette vil spare deg skam å måtte ta hælene av etter en time eller to.
  • Hvis du ikke ønsker å bære åpenbart store hæler, se etter sko med tykke såler. Eller kjøpe sko som er litt for stor, og legg noen ekstra fot pads der for ekstra høyde.
 4. 4
  Vis frem bena med en fin, trangt skjørt. Vis frem dine ben i stedet for å ha dem gjemme seg bak et par leggings. Sporting en skjørt vil hjelpe deg å fremheve sin naturlige lengde i stedet for å dekke dem opp.
 5. 5
  Gå for medium eller kort hår. Du tror kanskje at lengre hår ville gjøre at du ser høyere. Men faktisk, tar lengre hår oppmerksomheten bort fra nakken og halsen, noe som gjør at du ser mindre ut. I stedet velger for korte eller middels lengde hår. Disse frisyrer vil legge vekt bak i nakken din, hvis du har en ganske høy hals, vil disse frisyrer være ess!
 6. 6
  Bruk slanking farger for å se høyere. Slimming farger som sort, marineblå, og skogen grønn vil hjelpe deg å komme høyere. Hvordan? Ved å gjøre kroppen din ser slankere ut. Går for slanking topp og slanking bunnen får du doble effekten.
 7. 7
  Slitasje vertikale striper. Vertikale striper gjør at du ser høyere. For kvinner, prøve ut et par av vertikalt stripete bukser, eller kanskje til og med en krage skjorte. Unngå horisontalt stripete t-skjorter - disse har motsatt effekt av å gjøre deg vises husokkupant.
 8. 8
  Layer smart. Lagdeling dine lukkes, tro det eller ei, kan ha en effekt på hvor høy du ser. Gå for en v-hals over tank top, for eksempel å forlenge brystet og kroppen. Når du lag med mørke farger, alltid sette den mørke fargen på utsiden, da dette er den fargen som folk vil huske.

Komme høyere naturlig

 1. 1
  Juster din holdning. Du kan ikke forstå på hvilke måter din holdning er frata deg av høyden. En liten slumping av skuldrene, bøyer seg frem i hode og nakke, og vanligvis står med vekten på ett ben kan alle trekke fra din høyde. Gå med en bok på hodet for å trene kroppen til å holde ryggraden så oppreist som mulig. Stå med bena rett, og ikke lenger enn hip bredde hverandre. Stikke haken opp litt. Ikke bare vil det legge litt ekstra høyde, men det vil også gjøre deg mer selvsikker.
 2. 2
  Få mer søvn. Visste du at du bare vokse når du sover? Kroppen din produserer et hormon som heter HGH (eller menneskelig veksthormon) mens du sover. Dette hormonet hjelper deg med å utvikle muskel og faktisk vokse høyere. Så hvis du er seriøs om å få høyere, få alvorlige om å fange flere Zs.
  • Hvor mye bør du sove? Ifølge leger:
   • Barn i skolealder bør få mellom 10 og 11 timer med søvn.
   • Tenåringer og de i underkant av 18 år bør få minst 9 til 10 timers søvn.
 3. 3
  Spis riktig. Et balansert kosthold fylt med massevis av sunne næringsstoffer vil sannsynligvis ha en innvirkning på hvor mye du vokser. Det betyr bor borte fra kaker, brus og pizza og nå for salater, hele korn og fisk. Hvis du har problemer med å motivere deg selv til å spise disse "ekle" mat, søke etter forskjellige oppskrifter og se etter kombinasjoner av mat som du finner naturlig tiltalende.
  • Sett lean protein i kostholdet ditt. Lean protein inneholder hvitt fjørfekjøtt (kyllingbryst), fisk, melkeprodukter og soyaprodukter. Protein vil hjelpe deg å få muskler også. Et måltid uten protein er en mulighet til å bli høyere.
  • Sett sink i kroppen din. Selv om studiene er langt fra avgjørende, kan de vitenskapelige bevisene peker mot en mulig sammenheng mellom sink mangler og forkrøplet vekst. Det betyr få sink eller risikere muligheten for stunting din vekst.
  • Sett kalsium i kroppen din. Igjen, det er lite direkte bevis mellom kalsium og får høyere, men kalsium er en viktig ingrediens i å hjelpe deg å vokse sterke bein. Sterke bein kan bety høyere bein.
  • Få nok vitamin D i kroppen din. Vitamin D hjelper deg å vokse sterkere bein og fremmer muskelvekst hos barn. En mangel på vitamin D har vært knyttet til hemmet vekst og selv vektøkning hos tenåringsjenter har en fersk studie fant.
 4. 4
  Utøve. Uansett hva du gjør, ta deg tid til å trene. Trening er en kraftig aktivitet som kan hjelpe deg å bekjempe en lang liste med plager. Hvis du ønsker å vokse seg høy i løpet av tenårene spesielt, komme i en vane å trene kroppen din. Trene vil tvinge deg til å spise godt, som er et fast innslag i stadig høyere.
 5. 5
  Vent på tide å gjøre deg høyere. Hvis du gjør alle de foregående trinnene, det er en god sjanse for at du har gitt kroppen din det meste du kan gi det å vokse høyere. Ikke alle kommer til å være like høy som en basketballspiller eller modell. Baksiden er at det å være høy er ikke alt det er i livet, og overvinne den fysiske og følelsesmessige hinderet kan også hjelpe deg i det lange løp.
  • Dine vekstplater smelter sammen på slutten av puberteten, som er når du slutter å vokse. Når du treffer slutten av puberteten, kan du i stor grad forventer å slutte å vokse.
  • Vit at du kan gå gjennom puberteten og fremdeles ikke treffer din vekstspurten til halen slutten av puberteten. Noen mennesker er "sent bloomers" og bare treffer sin store vekst sprute når de fyller 17, 18 eller utover.
  • Hvis du er virkelig bekymret, se pediatrisk endokrinolog. Denne legen vil kunne gi deg verdifull informasjon om mulige medisinske kurs du kan ta for å bekjempe lav vekst.

Tips

 • Være sunn, og har et sunt immunsystem og du vil spire!