Wkeno

Hvordan velge og rense krystaller for healing

Hvis du liker å bruke alternative healing teknikker for å se og føle deg bedre, arbeide med krystaller kan være ideell for deg. Les videre for å lære hvordan du finner den rette krystall for deg, og hvordan du kan rense dem før bruk.

Trinn

Hvordan velge og rense krystaller for healing. Finn en butikk eller nettside som selger krystaller.
Hvordan velge og rense krystaller for healing. Finn en butikk eller nettside som selger krystaller.
 1. 1
  Finn en butikk eller nettside som selger krystaller. Hvis du er ny til å jobbe med de subtile energier av krystaller vil du trolig finne det lettere å velge krystaller i person.
 2. 2
  La øynene bevege seg over krystaller, og velg den første som du er tiltrukket av. Det kan ta en stund å bli vant til å se når en krystall er den rette for deg, men etter hvert vil du plukke den opp. Noen ganger vil du ikke se en krystall som du ønsker å ta med hjem, og andre ganger butikken vil synes å gnisten som hver krystall aura gløder. Åpne ditt hjerte og ditt sinn, og du vil finne det blir enklere, og at krystallene vil snakke med deg.
 3. 3
  Ta din krystall hjem og rense det. Det er viktig å rense krystallene med jevne mellomrom, men enda mer så når du først kjøper steinen som det kan ha blitt håndtert av mange andre mennesker. Sannsynligvis den enkleste måten å rense krystaller er å plassere den i lys av fullmånen, noe som bidrar til å fjerne negativ energi og lade krystallen. Hvis en krystall trenger en veldig intens rensing, begrave det mellom røttene på et tre, men husk å merke den slik at du kan finne den igjen senere.
 4. 4
  Etter rensing, er du fri til å arbeide med krystaller som du ønsker.

Tips

 • Noen steiner aldri trenger rensing, inkludert Kyanitt og karneol.
 • Vil du finne din egen favoritt teknikk for å velge krystaller. Hvis du vil, kan du prøve å skanne venstre hånd over utvalget og føle hvilken stein du er tiltrukket av.
 • Hvis du trenger å rense en krystall raskt bruke en visualisering. Hold krystallen i hånden og puste på det, visualisere den svarte negative energien flyter bort, som golden / white energien strømmer inn i steinen.

Advarsler

 • Aldri prute på prisen på en krystall.
 • Noen krystaller vil svekkes hvis de får for mye sollys, andre er skadet av vann-hvis du ikke er sikker, dobbel sjekk!
 • Krystaller kan forsvinne når de har gjort jobben de må i livet ditt.
 • Bare bruke krystaller med rene intensjoner, og aldri prøve å skade andre med steinens energi.
 • Noen mennesker kan synes det er morsomt hvis du snakker med krystaller!
 • Hvis det er en livstruende krise, ring 911. Ikke stol på en krystall for å redde et liv i en nødsituasjon. De ikke helbrede alvorlige traumer, og de kan heller pålitelig redde liv med alvorlige sår. Ringe en ambulanse, og få profesjonell medisinsk hjelp.