Wkeno

Hvordan du kan nyte den fallende regnet

Oh, det regner igjen! Drat og dobbel drat? Tid til å føle seg ned og kjedelig? Nei! Lære å elske den fallende regn, som farvann vår verden og bør holde motet oppe.

Trinn

Hvordan du kan nyte den fallende regnet. Åpne vinduet i regnvær.
Hvordan du kan nyte den fallende regnet. Åpne vinduet i regnvær.
 1. 1
  Åpne vinduet i regnvær. Legg deg ned og la lyden av regn berolige deg. Hvis det er sengetid, drive sovner til lyden av regn.
 2. 2
  Hold varme i kaldere vær. Ikke åpne vinduet med mindre det er utholdelig, i stedet kose seg under din favoritt dyne eller tepper og lytte til lyden av regn på taket. Ja, slå av TV-en!
 3. 3
  Fokuser på dine sanser. Se regndråpene som de skaper sølepytter, lytte til de forskjellige toner, fra hvit støy av fjernt regn til de mer melodiske store dråper som treffer pytter når du kjører ned fra taket. Spesielt puste dypt, tar i friskhet i luften at bare noen friske nedbøren gir.
 4. 4
  Ta barn ut i regnet i sine gummistøvler og regnfrakker. La dem plaske rundt i pytter og regn (Bring your own gummistøvler og bli med hvis du ønsker å føle seg som et barn igjen). De kan ta sine gummi ender og badeleker med dem, eller de kan prøve og få øye på hvor dyrene har skjult fra regnet (fugler, ekorn, pungrotter etc., uansett del av verden har). Hvis du har en maurtue i nærheten, la dem undersøke hva maurene gjør. Spør dem om maurene kommer inn i huset ditt tidligere for å advare deg regnet kom?
 5. 5
  Ta ut litt tid fra arbeid eller spille for å se regn faller gjennom vinduene. Slappe av og puste dypt. Be andre om å sette pris på regnet med deg.
 6. 6
  Cook din favoritt måltid som du forbinder med regnværsdager. Det vil bringe tilbake minner og muntre deg opp.
 7. 7
  Gjøre alle de tingene du sa du ville spare til en regnværsdag. Få ut de gamle puslespill og spill; ferdig som lang glemt sy eller treverk prosjektet; lese denne romanen, dans med din kjære på stuegulvet.
 8. 8
  Gå på en innendørs utflukt som på kino eller restaurant. Bortsett fra å måtte ta en paraply eller regnfrakk, når du er innendørs igjen, vil du glemme om været og du vil ikke angre sløse solskinn.
 9. 9
  Drikke varm te og nyte slurk med dine nære og kjære.

Tips

 • Noen aktiviteter i regnet er fantastisk, men ofte ikke vurdert. Prøve å svømme i regnet (varmt vær regn), ridning i regnet (soft regn), fotturer i regnet i en skog som soaks det hele opp (varmt vær), kano / kajakk i regnet på en rolig elv etc. Vær kreativ i å finne måter å nyte regnet.
 • Åpne vinduene litt sitte på en stol eller på en del av vinduet hvor du kan sitte og bare lese en god bok. Romaner er stor for this.The Last Song og Dear John av Nicholas Sparks er stor også.
 • Du kan prøve et eksperiment med regn. Hvis du er som lei, være kreativ og komme opp med et eksperiment.
 • Hvis du kjører, tregere. Reaksjonstiden din er doblet i regnet, med nedsatt syn og bremsene måtte arbeide på vått underlag. Tillat for andre som ikke har bremset ned.
 • Hvis du er stresset på en regnfull dag, er en måte å slappe av bare å ligge på en sofa eller sofa og lytter til regnet slå ned på taket ditt.
 • Kunst og håndverk med barna er alltid gøy. Og hvis du ikke er den fancy typen, har en familie dag. Tilbringe tid med familien din.
 • Hvis du er ute og går i regnet uten paraply eller en regnfrakk, ta ly i nærmeste døråpning eller butikken. Hvis du ikke kan, og du får grundig våt, skift klær så snart du er i stand til. Men er du ikke mer tilbøyelig til å forkjølet i disse værforhold, til tross for vanlig misforståelse, fordi forkjølelse er forårsaket av infeksjon og ikke påvirket av været.
 • En familie spillet natt er en morsom måte å nyte regn mens ikke få gjennomvåt utenfor.
 • En perfekt mulighet til å tilbringe tid med familien er en regnfull dag! Ha det gøy med dem!

Advarsler

 • Hvis du svømmer i regnet (som foreslått over), komme seg ut på den første lyden av torden. Elektrisitet kan reise en stor avstand gjennom vann, noe som gjør lyn super farlig for svømmere.
 • Hvis du nyter regnet ute i varmere vær (fotturer, ridning, etc.) det blir normalt svært fuktig etter regnet stopper, spesielt i en skog.
 • * Hvis det er en storm av torden og lyn, ikke stå under trær eller metallgjenstander (som park lysthus), da disse kan tiltrekke seg lyn til deg. Ikke være den høyeste gjenstand i et felt, heller! Hold lavere enn andre objekter rundt deg. Biler er faktisk ganske trygt i storm, minst lyn-messig. Forsiktig kjøring fortsatt nødvendig!