Wkeno

Hvordan du kan nyte våren

Når vinteren farvel og dagene starte oppvarmingen og lysere, er det mulig å begynne å føle humøret bedre, så du er mindre tynget av den kalde og triste dager på vinteren. Våren er en tid for å fornye dine mål, friske opp hjemme, og å grave opp hagen din fra sin vinterlige lag. Som den stadig voksende dager lokker deg til å tilbringe mer tid ute, vil du lett finne mange måter å holde deg utenfor huset nyter den friske vårdager.

Trinn

Hvordan du kan nyte våren. Fokus på hagen din, hvis du har en.
Hvordan du kan nyte våren. Fokus på hagen din, hvis du har en.
 1. 1
  Starte planlegging. Begynnelsen av våren er den beste tiden til å planlegge hvordan du vil nyte resten av våren. Enten det er hagearbeid, vårrengjøring, starter en ny kurs, med en makeover, organisere oppussing, eller andre prosjekt eller aktivitet som er perfekt til å gjennomføre i løpet av våren, planlegging for det vil hjelpe deg til å få mest mulig ut av vårmånedene. Våren er den ideelle tiden å sette tempoet for de kommende varme månedene, herunder eventuelle overganger eller transformasjoner du håper å gjøre.
  • Hvis du ønsker å ta en sommerferie, starter planleggingen for det nå hvis du ikke allerede har startet.
 2. 2
  Spring rengjøre. Denne eldgamle tradisjonen med å rydde bort spindelvev av vinteren vil gi huset en ny begynnelse for de varmere månedene fremover og gjøre huset og omgivelsene mer innbydende og hyggelig for deg og din familie og venner. Våren er en flott tid til å gjøre grundig rengjøring fordi mange av oss har oppdemmet til å bruke, og etter å ha blitt sperret inne for mye av vinteren, energinivået er på vei oppover igjen. Vårrengjøring er ikke så verdslig som rutinemessig rengjøring fordi det handler om å lage plass, rydde ut ting, og selv gjør plass bør du finne uønskede ting rundt.
  • Sjekk at du har fått alle rengjøring forsyninger du trenger. Se nøye på sopelimer, børster, og svamper for å se om de fremdeles er i god stand eller om det er på tide å bytte dem.
  • Har alle dine rengjøringsmidler klar. Hvis du gjør dine egne rengjøringsmidler, sjekk ut Googles forslag under Home rengjøring forberedelser.
  • Vent til de første varme dagene av våren og komme i gang. Tømme søppel og feie ned spindelvev, støv alt, og donere eller kast alt du ikke trenger i huset lenger.
  • Ikke glem garasjen, bilen, noen ut-bygninger og hage skur.
  • Rense ut dine datafiler og e-poster. Ingen tid som våren for å bli kvitt den digitale rotet også! Jo mindre rotete ditt digitale liv, jo mer tid du har til å nyte dagene av våren.
  • For flere ideer, kan du lese Slik vårrengjøring.
 3. 3
  Fokus på hagen din, hvis du har en. Hagen trenger litt tender loving care etter vinteren for å oppmuntre til ny sunn vekst. Planter forskjellig i hva de trenger på denne tiden av året, men det er en god idé å vite hvilke planter i hagen din trenger en våren eller ryddig opp, og noen kan trenge å dele seg og nå kan være et godt tidspunkt å ta fra visse planter. Ta en god titt rundt i hagen for å se hva jobber trenger å gjøre, og for å sjekke om ny mulch og kompost lag er nødvendig og om det er ugress som skal fjernes.
  • Plante blomster. Den lokale hagesenter vil begynne å få leveranser av herlige nye ettårige og stauder i blomst som du kan plante rett i bakken, eller du kan vandre inn og sjekk ut de blomsterfrø tilgjengelig og plukke de som du ønsker å vokse. Solsikkefrø er en flott nybegynner blomsten hvis du er tom for ideer. Og tenk på å plante blomster i lokalsamfunnet planting hendelser også, en fin måte å møte andre og forskjønne ditt nærmiljø.
  • Klargjør veggie patch. Nå er det på tide å begynne å tenke på sommerens avling. Hvilke grønnsaker vokser godt i ditt område og er gode avlinger for våren eller sommeren? Vil noen lese opp av hagebøker hvis du ikke allerede er en etablert gartner.
  • Hvis komposten er blitt en stor svak, gir den en god oppsikt og starte på nytt.
  • Hvis du ikke liker hagearbeid, men har en hage å vedlikeholde, få noen i å gjøre jobben for deg. En ryddig og lykkelig hagen vil føle deg bra.
  • Hvis du ikke har en hage, kan du være i stand til å delta i et fellesskap hage eller en start et verksted aksje. Våren er en flott tid å bli involvert i felles hagearbeid, og du vil møte mange nye venner.
 4. 4
  Tenk oppussing eller renovering, kanskje også et trekk. Dette er en god tid for å lene seg tilbake og vurdere styrker og svakheter ved din nåværende boareal og å treffe en avgjørelse om hvorvidt det kan forbedres gjennom en endring i dekorasjon stiler eller tilføyelser gjennom dekorasjoner. Og hvis du synes huset er for liten eller stor, eller at det ikke oppfyller dine behov, og du ikke ønsker å renovere, våren er vanligvis en god tid til å plassere huset på markedet og for å finne en ny en med lette.
  • Ominnredning trenger ikke å bety hele huset. Kanskje fikser opp soverommet eller stue vil være nok en ny retning for deg og / eller familien i år.
  • Renoveringen kan ta tid å planlegge og få samtykke til. Jo tidligere du begynner å tenke på dem, jo ​​bedre.
  • Hvis du ikke er sikker på om det er bedre å flytte eller renovere, lese Hvordan avgjøre om å flytte eller renovere å hjelpe deg å ta beslutningen.
 5. 5
  Ta med blomster inn i huset. vil bringe glede inn i huset med sine lyse farger og herlige dufter. Sikte på å ha nye, friske blomster i huset hver uke i løpet av våren.
 6. 6
  Forynge energinivået. Samt våren rengjøring av huset, bilen, og hagen, bør du vurdere vår rengjøring din helse også. Vinteren er en tid for å spise mer enn i resten av året, og hvis du har glidd inn i matvaner som ikke er så sunt som de kunne være, er våren tiden for å reparere din måter og til å begynne å spise sunn, fersk mat igjen. Forbedre inntak og føler energinivået stiger igjen.
  • Våren er en flott tid til å gjøre endringer i kostholdet fordi det er så mange deilige baby eller unge grønnsaker, salat grønnsaker og fersk frukt tilgjengelig. Gjør det meste ut av disse matvarene mens de er friske, som de smaker best når ung og vil begeistre smaksløkene til å ha mer!
  • Tenk detoxing kroppen din. Noen mennesker liker å gå på faster som en del av en detox, men du bør virkelig kjøre gå på en rask med legen din først, bare for å være sikker på at det er trygt for deg.
  • Forbedre din. Hvis du har vært å få inn dårlige søvnvaner over vinteren, våren er en god tid å fikse søvn tidsplan for å gjenopprette energi. Les hvordan du sove bedre for flere ideer.
  • Ha en massasje eller mer. Eller bestille deg til en dag spa for en hel dag med velvære.
 7. 7
  Tenk å få en makeover. Det kan være så lite som en ny frisyre eller like stor som en hel garderobe endring, men våren er en perfekt tid til å vurdere personlige utseende endres. Over vinteren vår håret har blitt skjult under hatter og skjerf, og våren kan avsløre en frisyre du er bare ikke fornøyd med. Snakk med frisøren din om alternativer som vil bringe deg up-to-date og følelsen godt om hvordan du ser igjen. Og sjekk gjennom skapet. Er dine våren klær i god stand og fortsatt bærbar eller er de ute desidert gamle eller kanskje til og med "last season" hvis du er veldig motebevisste? Hvis du er klar til å endre din garderobe, er våren den perfekte tid til å gjøre det. Bruk en kort pause eller en helg å tømme ut skapet helt og å bare sette tilbake de tingene du virkelig elsker iført. Alt annet kan gå til veldedighet eller fille bag (eller kjæledyret seng) og da har du en unnskyldning for å gjøre litt shopping for noen nye elementer som vil blande godt med de klærne du har holdt.
  • For kvinner, er nå en ypperlig tid for å forkaste utdaterte makeup. Makeup ble ikke laget for å vare, så kaste ut alt som er gammelt, caked opp, eller åpenbart i dårlig forfatning.
  • Les moteblader og nettsider for å finne ut hva som er i sesong. Du trenger ikke å kjøpe alt, bare kjøpe noen få elementer som vil gi din nåværende klær en fjær fashion edge. Og les Hvordan lage en fasjonabel våren garderobe for flere ideer.
 8. 8
  Få utenfor oftere. Mens TV-sesongen er fortsatt godt i gang, timing livet av TV tidsplanen synes mindre fornuftig som dagene begynner å forlenge og solen skinner oftere. Finne massevis av måter å tilbringe tid utendørs, inkludert trening, på tur med hunden, hagearbeid, å komme tilbake i lagidretter, eller bare ta regelmessige turer for å nyte naturen.
  • Hvis du er ivrig på å kjøre rundt eller treffer baller, prøve yoga, tai chi, eller pilates i den lokale parken.
  • Ta med kameraet ditt når du gå på tur. Se etter tegn på våren dukker opp overalt og ta bilder som du kan bruke for collager, dekorasjoner og fotoprosjekter, eller du kan bare dele den utrolige våren gjennom bildene med folk på nettet (laste dem opp til et nettsted som).
  • Prøv å male eller tegne "En plein air" (de fancy kunstnernes måte å si 'maling utendørs'). Du vil bli overrasket over hvor mye lysere fargene er i vårsolen og hvor mange vakre ting det er å male eller tegne i nærheten. Når skissere fugler eller dyr fra livet, ikke forvent dem til å holde en positur - bare prøve å få gest ned i et slag eller to og vente for dem å ta det utgjøre igjen hvis de er dvelende. Se hvor skyggene legger og skissere sine skisserer først, vil de endre av den tiden du er ferdig maleri og så vil fargen på lyset. Vær forberedt på å male raskt uten å nøle. Arbeidet med et lite lerret, ikke større enn 11 "x 14", mens 4 x 6 "postkort størrelse boards eller akvarell blokker er fine -. Men bruker en ganske stor børste slik at du ikke blir fristet til å rote til maleri med detalj Hvis det interessant rock er for langt fra kjølig treet, bare gjør to forskjellige malerier eller male den foran treet Et maleri er ikke et bilde -. får det ser bra ut er viktigere enn nøyaktighet.
  • Ta med barna ned til den lokale park eller reserve med noen baller, racketer, og en piknik-kurv. Tilbringe en time eller mer å la dem lade om å spille spill og avslutte med en lunsj eller middag måltid på et teppe.
  • Tilbring tid på å spille med kjæledyr utendørs. De vil sette pris på oppmerksomheten og du vil nyte samspill med dem i verden utenfor.
  • Støv av sykkelen og begynne å se nabolaget ditt igjen fra to hjul. Samle noen venner og tilbringe dagen sykling. Hvis du ønsker å utforske, ta en telefon med en GPS installert i den. Du kan oppdage noen hemmelige steder, og komme hjem i tide!
 9. 9
  Sjekk ut festivaler. Det er mange festivaler og andre lokale arrangementer som holdes i løpet av våren og mange av dem feire våren, slik som kirsebær blomstre eller festivaler. Finn ut hva som skjer i ditt lokale område eller hvor du er forberedt på å reise til og nyte festligheter på tilbudet.
 10. 10
  Smil og ta deg tid til å sjekke ut hva som endring rundt deg. Lytte til fuglesang, se på fuglene bygger reir, se etter dyrene begynner å ha ungene sine, og se på plantelivet rundt deg dukker opp, skyter fremover, og endelig begynne å blomstre. Hver uke bringer subtile endringer før plutselig det virker som om våren er i full blomst rundt deg. Sett deg et mål om å legge merke til alle de små endringene som får våren til dette punktet.

Tips

 • Fornye nyttårsforsetter. Husker du dem? Våren er en tid for fornyelse, og du er nok mer sannsynlig å møte noen av de vedtak nå er du i stand til å faktisk komme seg ut døren for å trene og få om mer enn om vinteren! Gi dem en ny sjanse - du kan selv endre navn på dem "våren vedtak" om du vil.
 • Se etter en ny jobb. Hvis du ikke er fornøyd der du er nå, vurdere å se etter en ny jobb og ring i endringene med våren. Tross alt, hvis du prøver å nyte våren, er arbeidet en stor del av dagen.
 • Bruk passende klær avhengig av været. Våren er fortsatt foranderlig, så det er en god idé å alltid bære en jakke når overskriften utendørs, bare i tilfelle vinden tar seg opp eller den bestemmer seg for regn eller snø uventet.
 • Bruk solkrem hvis du brenner lett.
 • Bringe sammen en venn eller et familiemedlem kan gi deg noen gode selskap hvis du er overskriften utendørs eller gjøre en aktivitet.

Advarsler

 • Ikke sitte for lenge lurer på hva de skal gjøre med våren, før du vet ordet av det, vil det være sommer og lange, late dager er ikke så inspirerende for å transformere deg selv og din omgir som våren været er!