Wkeno

Hvordan du kan vinne din fantasi fotball

Fantasy fotball er ikke alt flaks. Jada, det er nok 75 prosent sjanse. Men den andre 25 prosent? Det er ferdigheter, forberedelser og Moxie. Og det er noe som kan læres: her er hvordan.

Trinn

Hvordan du kan vinne din fantasi fotball. Tenk på hvilke spillere du ønsker før utarbeidelse spillere.
Hvordan du kan vinne din fantasi fotball. Tenk på hvilke spillere du ønsker før utarbeidelse spillere.
 1. 1
  Tenk på hvilke spillere du ønsker før utarbeidelse spillere. Konsentrere seg om spillere som har gode statistikker, samt en favoritter.
  • Ikke kast bort en krone på kiosk rangeringer. Disse publiseres i mai og etter den tid utkastet ruller rundt, de er så godt som foreldet. I stedet, lese lokalavisen sports deler under treningsleiren: vil du finne flere skader oppdateringer enn du vet hva du skal gjøre med, og du vil finne super-sviller. For eksempel, for nyheter på Vikings, gjør et Google-søk etter "Minneapolis" og "avis". Du vil finne Star Tribune og Pioneer Press, som begge kan være uvurderlig. For eksempel ble denne metoden brukt for å utforme Nate Burleson, en virkelig verdig fjerde WR finne.
  • Se i går. Et løp betyr, begynner alle utkast fra samme posisjon. For eksempel si at du har tenkt på å ta utgangspunkt quarterback i 4. runde, og i 3. runde det blir en kjøre på quarterbacks, endre din utkast til strategi og hente ham da.
  • Ikke noen gang utkast til en eller en kicker før du har fylt de fleste av dine ferdigheter posisjoner. Forsvaret er i utgangspunktet flaks med trekningen og uke til uke match-ups. Vurdere utarbeiding 16 forsvar, det vil utarbeide en moderat team, og deretter vente en uke. Finn ut hvem som spiller på lag med en grønn quarterback eller svak lovbrudd og deretter plukke dem opp. Du kan finne en moden match-up hver uke.
  • Som for kickers, bare ta en kuppel booter og du blir fin.
  • Finn kontrakten barna. Hvert år spillere som spiller ut det siste året av sin kontrakt utføre på mye høyere nivåer enn sine kolleger som har signert fett lønn ark.
  • Les hvordan å lage utkast til din fantasi fotballag.
 2. 2
  Spille for penger. Selv om du spiller i en liga med venner bare gjør penger aspektet det mye mer morsomt og spennende. Det trenger ikke å være mye, bare noen få dollar.
 3. 3
  Handle ned. Hvis du har plukket 3-5, handel ned. Du vil føle deg mye bedre om du tar to spillere rygg mot rygg enn du vil se dine favoritter fly av brettet annenhver hakke.
  • Vent noen uker før slippe eller bytte bort spillere du plukket i løpet av de første 10 rundene av utkastet og være tålmodig med brede mottakere som har en tendens til å legge inkonsistente tall fra uke til uke. Spillere som lider av en hel sesong er skaden er et unntak.
 4. 4
  Gjøre regnestykket. Ta din liga scoring system, ta en kalkulator og en papir boks poengsum delen. Finn ut om din liga er skjev til quarterbacks eller kjører ryggen. Sjansene er det er partisk, selv om skaperen ikke vet det. Hvis det skaper paritet i henhold sentrum, så hold ut på din signal ringer og gå til bakken eller vice versa. Dette er en utrolig viktig oppgave. Det er enda tjenester på nettet som vil ta din liga scoring system og analysere det for deg.
 5. 5
  Holde av samme lag, samme divisjon, eller til spiller har samme hvile uker. Ikke la en merkelig spill eller en uke ta ut fire eller fem spillere. Hvis du laster opp med Bengals og Ravens, og de spiller et spill som går lavt på grunn av snø, er du død. I hovedsak holde eggene i mange forskjellige kurver.
 6. 6
  Plukk opp gratis agenter. Frie midler er spillere som ikke tilhører noen av dine ligaens lag. Frie midler blir tilgjengelige på en tirsdag, etter først-til-mølla basis. Bruk fotball nyheter kunnskap til å kreve gode gratis agenter. Du må slippe en spiller eller to for å gjøre plass for dem på vaktliste din, men det er verdt det hvis du oppdager en god spiller.
  • Handle med andre lag for å få sentrale aktører for å fylle hullene i liste din. Vær oppmerksom på at handlene må sendes inn til kommisjonær før en fastsatt frist, og de kan bli avvist noen ganger.
 7. 7
  Ikke hvile. Clincher er selvtilfredshet. Hvis du har det, er du i trøbbel. Gjenkjenne når utkastet er litt av en crap shoot - nøkkelen er å gjenkjenne feil og handle på dem, samt å være i forkant av motstanderne dine ved å kjenne spillerne og spillet planlegge godt. Hvis noen går ned tidlig, logge på og hente hans back-up først. Hvis noen byster ut et stort spill eller to, signere ham opp! Ikke passere på den neste Kurt Warner, Stephen Davis eller selv, Billy Volek.
  • Følg fotball nyheter jevnlig. Ta oppmerksom på skader og spillere som utfører over eller under forventningene. Holde en konstant øye med ukentlige match-ups.
  • Registrer deg for en oppdateringstjeneste som holder deg på toppen av utviklingen i løpet av sesongen. Selv om disse tjenestene varierer sterkt i kvalitet, holde utkikk etter en god en og bruke den, de er avgjørende hvis du ønsker å nå play-offs.
  • Grab kjører ryggen hvis statistikken er på oppsving. Holde dem på din liste som forhandlingskort for trades: kjører ryggen er alltid i etterspørselen.
 8. 8
  Se kampene regelmessig. Hver søndag og mandag, sørg for å se på spill for trivsel og for å fange opp mer verdifull informasjon.
 9. 9
  Ha det gøy. Fantasy fotball er en blast, hvis du husker å snakke godmodig søppel til ofrene dine. Det vil anspore rivalisering, holde ting og sikre følelsen av seier når du tar kaken. Men hvis du mister da du ikke har lov til å ha det gøy!

Tips

 • Selv i en liga som gir deg poeng for retur meter, ikke gå off signering inkonsekvent eller obskure spillere. Hvis de har en dårlig dag tilbake, minst en nr.2-mottaker eller topp kjører tilbake kan gjøre opp for det ved å ta fangster og kjøre for touchdowns.
 • Kjenn din liga regler! Det er nesten ingenting som er virkelig standardisert i fantasy fotball, så det er vanskelig å stole på nettstedet eller magasin rangeringer som ble beregnet med ulike scoring systemer i tankene. Har din liga poeng for mottakelser? Deretter utkast besittelse mottakere og kjører ryggen som kan fange tidligere enn du ville gjort i en liga som belønner bare meter og touchdowns. Det finnes dusinvis av regler variasjoner, så vet hvordan din liga avviker fra normen, og du vil ha en stor fordel helt fra starten.
 • I en standard scoring league, alltid prøve og få start kjører ryggen i de første tre rundene. Bygg ditt team av din kjører ryggen. Selv i dag, med framveksten av de store mottakere, kan dette være noe å se på som trenden er i ferd med å skifte. Poeng-per-fangst ligaer kan tillate eiere å hamstre på mottakere i stedet. Imidlertid vil noen eiere på mindre ligaer likevel prøve å finne suksess i strømpe opp på kjøre ryggen.
 • En rekke to eller nummer tre mottakeren på et godt lag er bedre enn et nummer 1 på en dårlig en.

Advarsler

 • Ikke la noen melde seg på mer enn ett lag i én liga. Gjennomgå alle handler etter tegn på samarbeid mellom lagene som er ute av jakten, og lagene som fortsatt er konkurransedyktig.

Ting du trenger

 • Internettilgang
 • Fotball nyheter (aviser, oppdateringstjeneste, osv.)