Wkeno

Hvordan du utfører en juice raskt

Denne artikkelen vil vise deg hvordan å få en vellykket juice raskt. Juice fasting er ideelt for vekttap eller helsemessige ubalanser. Det er også en sunnere kalori fast i stedet for et vann raskt. En juice er raskt en type detox diett. En juice rask innebærer på kort sikt inntak av rå grønnsaker og juice og vann. Tilhengere av juice fasting bruk juice fordi det er tenkt å være en god kilde til vitaminer og antioksidanter.

Trinn

Hvordan du utfører en juice raskt. Forberede kroppen din for en juice raskt.
Hvordan du utfører en juice raskt. Forberede kroppen din for en juice raskt.
 1. 1
  Forberede kroppen din for en juice raskt. Spise noe annet enn rå frukt og grønnsaker for to dagene før fasten. Begynn din raskt med et avføringsmiddel (et naturlig avføringsmiddel) eller klyster. Du trenger en klyster hver dag at du ikke har avføring, ellers giftstoffer kan bygge opp.
 2. 2
  Kvitt systemet av avfall. Først i morgen: Avføring eller klyster. (Forskere har bevist at en kopp nesten varm te laget med sitronsaft og rå honning vil stimulere tarmene til å bevege seg.)
 3. 3
  Har disse matvarene til hvert måltid.
  • Frokost: Har en varm kopp urtete.
  • Mid-morgen: Ha et glass fersk juice fortynnet 50/50 med rent vann.
  • Om ettermiddagen: Har en varm kopp urtete.
  • Sen ettermiddag: Ta en tur, og har et bad eller mild trening.
  • Tidlig kveld: Ha et glass utvannet frukt eller grønnsak juice.
  • En time før sengetid: Ha en kopp grønnsaksbuljong.
  • Dette er bare en skisse. Du kan jobbe opp din egen timeplan som passer dine behov. Når du blir tørst kan du drikke rent vann. Husk alltid å fortynne din juice 50/50 med vann. Din totale juice og buljong volum bør være omtrent to halvlitere til en-og-en-halv liter per dag. Husk å aldri blande frukt og grønnsaker sammen. Uten en kvalifisert utøver øye med deg, ikke gjør en juice raskt i mer enn ti dager. Med veiledning, kan du gå opp til tretti dager! Og husk også at en "healing krise" er sannsynlig å skje hvis du har en historie med sykdom. ("Healing krise" forklart nedenfor)
 4. 4
  Bryte denne typen fort sakte for ikke å sjokkere systemet. Hold ferske suppen i kosten forlate i de biter av grønnsaker for den første dagen etter. Så, sakte legge rå frukt og grønnsaker. Prøv å holde deg på et sunt kosthold uten kjøtt for så lenge du kan!
 5. 5
  Gradvis komme tilbake til normal mat når du er ferdig med fort. Den første dagen bør bestå av to stykker av frukt. Hvert stykke frukt er delt i to slik det er fire porsjoner for den dagen. Den andre dagen bør bestå av lett dampet ikke-stivelsesholdige grønnsaker, som spinat. Den tredje dagen bør bestå av brun ris, frisk salat. Den fjerde dagen skal bestå av økologisk yoghurt, unflavored og usøtet, og egg. Den femte dagen skal bestå av kjøtt, kylling, fisk, tofu, hvis spist, og for dagene fremover, gjenoppta den opprinnelige kosthold.

Tips

 • Mellom 32 og 64 gram av juice er vanligvis anbefales per dag i løpet av fasten. Saften er nippet hele dagen. Typiske frukt og grønnsaker inneholder selleri, gulrot, grønnkål, kål, eple, ananas, tranebær, spinat, rødbeter, og greener. Sitrusfrukter er ofte unngås.
 • Jo mer toksisk ens legeme er, jo mer alvorlig avgiftning eller helbredende krise. Dette er karakterisert ved en midlertidig økning i symptomer under rensing eller detox prosess som kan være mild eller alvorlig. Du kan føle deg verre og derfor konkludere med at behandlingen ikke virker. Men disse reaksjonene er stedet tegn på at behandlingen virker og at kroppen din går gjennom prosessen med å rense seg med urenheter, giftstoffer og ubalanser.
 • Ved innføring av matvarene i kostholdet, talsmenn for faste foreslår å tygge maten godt, slik at de er mer lettfordøyelig.
 • Hvis du er interessert i en mer detoxing type diett, prøv en vann raskt.
 • Økologisk frukt og grønnsaker er vanligvis anbefales. Hvis økologiske produkter ikke er tilgjengelig, utøvere foreslår peeling huden av frukt og grønnsaker eller vaske grønnsaker med en ikke-giftig produsere renere, vanligvis tilgjengelig på helsekostbutikker.

Advarsler

 • Grapefruktjuice bør ikke brukes under en juice raskt, spesielt av personer som tar visse reseptbelagte legemidler. En forbindelse i grapefrukt kan endre måten visse reseptbelagte medikamenter metaboliseres i kroppen. Nyere bevis tyder på at granateplejuice kan også ha samme effekt.
 • Vanlige midlertidige bivirkninger av en juice raskt er hodepine, tretthet, hypoglykemi, forstoppelse, kviser, økt kroppslukt og dårlig ånde.
 • Pass på at når du utfører en rask, ta deg en lege og være under en lege våkent øye. Fasting under graviditet anbefales ikke. De i de avanserte stadier av kreft, diabetes, hjertesykdom og tuberkulose bør ikke fort. Unngå å faste i tilfeller av psykisk sykdom, lavt blodtrykk, og magesår. Spesielt må unngås er faste hvor en pasient har kreft i leveren eller bukspyttkjertel. Noen av disse nevnte ubalanser kan forbedre med fasting, men disse pasientene må ha medisinsk tilsyn. På den måten, hvis noen krise eller komplikasjoner oppstår, kan de bli behandlet umiddelbart.