Wkeno

Hvordan endre deg selv

På et eller annet tidspunkt, blir alle av oss misfornøyd med en sfære av våre liv og bestemme endringen har fått til å komme. Men når vi får satt i våre måter, synes det umulig å manipulere som vi har blitt, for å "lære en gammel hund nye triks." Men med riktig tenkemåte og konstant flid, vil disse trinnene hjelpe deg å finne en ny "du".

Trinn

Hvordan endre deg selv. Identifisere problemet.
Hvordan endre deg selv. Identifisere problemet.

Sett hodet rett

 1. 1
  Identifisere problemet. Du har gjort ditt sinn opp til å endre, men hvordan og hvorfor? Klart å identifisere problemet er den eneste måten det kan løses. Hva vil endre resultatet i?
  • Det er best å starte positive. Skriv ned en liste over hva du vil om deg selv. Hvis det er vanskelig, hva andre sier de liker om deg? Kjenne dine gode kvaliteter som gjør det lettere å trekke på dem senere for å bli kvitt de vanene du prøver å sparke.
  • I én setning, oppgi nøyaktig hva du ønsker. Pass på at det er det du ønsker og ikke hva andre mener du bør ønske. Hvis du ikke egentlig ønsker forandring, vil det ikke komme.
  • Deretter lage en liste over grunner til hvorfor du ønsker denne endringen. Se alle motivasjoner skrevet ned foran deg - og henviser til det senere - vil holde deg på rett vei.
 2. 2
  Prime hjernen. Du har trent hjernen din en måte og nå er det på tide å trene det en annen. Holde rett tenkemåte er helt avgjørende for å erobre permanente endringer.
  • Ofte er vi ikke de menneskene vi tror vi er. Enkelte problemer kan løses ganske enkelt ved å justere måten vi tenker, skjønnhet er ikke den eneste i øyet som ser. Tenker på deg selv slik du ønsker å være er det første skrittet til å tro.
  • Få hjernen din tenker på rett spor. Hvis du er lengsel etter å være mer ambisiøs, lage en liste over tilknyttede ord ("drive", "do", "go", "skape", "begå", "ivrig", osv.) hver morgen for å få hjernen din i humør. Dette kan gjøres med et emne - hva ord assosierer du med målet ditt?
 3. 3
  Forvent avbrudd. Ting skjer i livet som vi aldri kunne forvente. Din vei til å endre kommer til å bli strødd med hindringer og folk prøver å bog deg ned. Å vite at de fallgruvene i veien er mindre tilbakeslag og kan overvinnes er nødvendig for å lykkes.
  • Bor realistisk er den beste måten å takle enhver skremmende tema. Ikke klandre deg selv eller andre for å holde deg fra målet ditt. Tilbakeslag er normalt og vil skje.
 4. 4
  Forvent svikt. Endringer skjer ikke over natten. De neste ukene vil være full av små feil. Dette er ikke på grunn av noen forglemmelse fra din side.
  • Sviktende gang betyr ikke at du er ferdig. Bare fordi du har funnet noe som ikke fungerer det ikke betyr dette er slutten av veien. Vet at å få tilbake opp er den delen som teller.
 5. 5
  Vær tålmodig. Hvis endringen kan komme over natten, ville det ikke være verdt det. Du kan ikke se resultatene så snart du hadde planlagt.
  • Det ville være bedre å undervurdere og overdeliver enn forventer verden og kommer til kort. Selv de minste endringer er indikatorer som du er på rett vei. Vær tålmodig, puste og slappe av.

Sett riktig mål

 1. 1
  Finne ut dine mål. Du vil endre, sikker, men hva betyr det egentlig? Tenk på affirmatives, ikke negativer.
  • Hvis du ønsker å gå ned i vekt, hvor mye? Gjennom kosthold eller trening, eller begge deler? Klargjøre dine metoder vil hjelpe deg å tenke klarere. Et mål som sier: "Jeg ønsker å miste £ 2 en uke gjennom begrense meg til en 1300 kalori per dag kosthold og trener 4 timer i uken" er lettere å forholde seg til enn "Jeg ønsker ikke å være fett lenger."
  • Hvis målet ditt er mer abstrakt (som i "jeg ønsker å bli mer trygg."), Mener i konkrete eksempler. I stedet for "Jeg ønsker å bli mer selvsikker," sette mål som "jeg ønsker å starte samtaler med fremmede", "Jeg ønsker å spørre en fyr / jente for hans / hennes nummer" eller "Jeg ønsker å vise mine arbeider til det offentlige angst-free. " Vær konkret og begrense det ned til hva du virkelig ønsker.
 2. 2
  Vær realistisk. Sikte på å miste £ 20 i en måned er å sette deg opp for svikt. Ikke å nå dette målet til slutt vil gjøre at du føler deg verre. Sett et mål som du tror er oppnåelig.
  • Å være realistisk betyr heller ikke å være negativ. Du er den eneste som hindrer deg i å endre. Ballen er alltid i retten din.
 3. 3
  Sett en tidsfrist. Å tillate deg selv så mye tid som du trenger fjerner enhver følelse av ansvar. Sett en frist for å oppmuntre til mer effektiv atferd.
  • Lag sjekkpunkter. Gi deg selv åtte måneder å lage 14 930€ kan ikke være utrolig nyttig. Tenk kortere sikt - hva er gjennomførbart i en måned? Din motivasjon vil bli høyere hvis en vurdering dato er i sikte.
  • Tenk hvor mye endring du søker. Hvis du trenger et år, gi deg selv et år. Hvis du tror du kan angripe problemet i løpet av noen uker, for all del! Kjenn deg selv og hva du er i stand til.

Sett riktige aktiviteter

 1. 1
  Starte nå. Sier du får gå "i morgen" er det samme som aldri starter i det hele tatt. I morgen er en dag som aldri kommer. For å endre, må du ikke utsette, vil du oppnå noe ved å sette den av.
  • Hvis du er for opptatt til å begå, nå er ikke rett tid. Vurdere om du er klar til å virkelig starte på veien til å endre og gå derfra. Hvis du ikke er, ikke føler seg skyldig. Revurdere igjen når du er på et annet sted.
 2. 2
  Tenke smått. Small er gjennomførbart og fjerner unnskyldninger. Tanntråd en tann er en start. Hvis store endringer er umulig eller skremmende, ikke viker unna fra å gjøre selv den minste bit av innsats.
  • Ofte er den første innsats hardest. Ha dette i bakhodet når du bare starte opp - det vil bli lettere herfra.
 3. 3
  Belønn deg selv. Erkjennelsen utviklingen din med positive følelser og utenfor godbiter vil holde deg gående på lang sikt. Kast dine nevene opp i luften, se den ekstra 30 minutter av TV, eller unn deg en dyr middag.
  • Prøv å ikke bruke belønning som er i strid med fremgangen din. Hvis målet er å gå ned i vekt, for eksempel belønne deg selv med et nytt antrekk eller en mini-ferie, ikke en tredje porsjon iskrem.
 4. 4
  Bruk dine følelser. Snarere enn å la dine følelser avgjør din oppførsel, la din oppførsel bestemme dine følelser. Det er mulig å dikte følelser å endre hvordan du føler deg. Et enkelt eksempel på dette er å holde hodet opp og smiler. Dine følelser ta signaler fra musklene og kroppen.
  • Bli en fungerende klasse. Dette vil gi deg førstehånds erfaring ved å bli en annen person. Det kan ikke være din kopp te, men det vil tvinge deg til å ta en dypere titt på følelser, forstå sine røtter, og dikte dem genuint.
 5. 5
  Gjør deg selv ubehagelig. Bor i samme boks vil gi de samme resultatene. Kom deg ut av komfortsonen og utvikle vaner av denne nye personen du blir.
  • Være ubehagelig ikke er behagelig, er det imidlertid, betyr å forandre. Gjør ting som setter oss på kanten egge nye følelser og tankeprosesser. Nye tankeprosesser føre til nye og annerledes muligheter, noe som resulterer i endring.
  • Plukk noe relatert til målet ditt. Hvis du ønsker å være mer selvsikker, oppsøke steder som tvinger deg til å møte nye mennesker. Praksis gjør ikke perfekt, men det gjør vane. Møte nye mennesker vil sakte blitt en dagligdags ting. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, kan du prøve en ny metode for å trene. Løping, praktisere yoga, eller en aerobic klasse kan vise deg resultater du aldri har sett før (og bevise en verdig, positiv erfaring).

Se fremgangen din

 1. 1
  Opprettholde motivasjonen. I løpet av denne selv-endring prosjekt, vil du treffer nedgangstider hvor det er vanskelig å holde seg på rett spor. Vær bevisst på disse tider og takle dem deretter.
  • Gjør deg ansvarlig. Vis din fremgang til familiemedlemmer eller venner eller delta i et nettforum.
  • Ikke slit deg ut. Du kan føle at du kjører 10 miles den første dagen, men neste du vil være for sliten til å flytte. Enkelt inn dine mål.
  • Overvåk selvfølelsen. Hvis det er negativt, stopp! Ta noen negative tanker og erstatte den med en positiv en. Avslutt tanker midt i setningen.
  • Finne likesinnede mennesker. En sterk støtte gruppen gjør noen forsøke eksponentielt lettere.
 2. 2
  Hold styr på hva du føler. Logging din atferd og leter etter mønstre vil hjelpe deg å løse de mest effektive måtene å nå målet ditt.
  • Hvis du ser deg selv å gi etter for dine gamle vaner, skrive ned når, hvordan og hvorfor. Analysere mulige årsaker. Kanskje du var sulten, trøtt eller frustrert fra en dag på jobben.
  • Merk din fremgang! Hvis du hadde en god dag, skriv det ned! Å kunne gå tilbake over fremgangen du har gjort vil presse deg til å fortsette videre.
 3. 3
  Holde seg frisk. Alt og alt er lettere å takle når du er frisk. Bortsett fra de utallige fordeler for din helse og generell livskvalitet, vil bo sunt gjøre det lettere å opprettholde en positiv holdning.
  • Spise godt, får en god natts søvn, og være aktiv er det første til en generelt god dag. Sette mål som er frustrerende og vanskelig å oppnå er vanskelig nok - du ønsker å gi deg den beste muligheten mulig. Ta vare på ditt sinn og kropp før du angriper noen større problem.
  • Hvis du ikke føler deg bra de fleste dager, må en større problem løses først. Spiller et psykologisk triks, tenke positivt, og sette mål må ta baksiden brenner for helse og lykke.
 4. 4
  Juster målet ditt. Som du fremgang, kan det være lurt å gjøre endringer i dine idealer. Merk din fremgang og lette opp eller slå ned for å passe hva du er i stand til.
  • Hvis du gjør fantastisk fremgang, fantastisk! Utfordre deg selv og sette nye, vanskeligere mål.
  • Ikke føl deg skyldig hvis du ikke treffer merkene du ble opprinnelig sikter til. Revurdere og mål for hva som er gjennomførbart. Det siste du ønsker er å bli motløs og avslutte.
 5. 5
  Keep it up. Når du har nådd ønsket resultat, ikke la opp. Vaner tar tid å danne - Tillat deg selv tid til å venne seg til den nye rutinen.
  • Dette bør være en livslang forandring. Mens utgangspunktet det vil ta bevisst innsats for å holde seg borte fra karbohydrater, for å starte samtaler, for å spare penger, snart nok det vil bli hardt kablet inn hjernen din og automatisk.

Tips

 • Fremfor alt annet, begynner endring med bevissthet. Hvis du ikke er klar over hva du gjør, kan du ikke endre atferd.
 • Ikke nøl med eller gi opp. Plukke opp fart og nekter å avta.
 • Smile. Dette vil automatisk sette en lysere spinn på dagen.
 • Reise et sted å tømme tankene. Du kan oppdage nye ting eller nye tanker som kan endre din måte å tenke, og legger til den nye identiteten.
 • Husk at du bør være hva gjør deg glad. Hvis en endring er for noen andre, vil det ikke holde.
 • Hva andre synes er ikke et problem. Du gjør dette for deg, ikke dem.
 • Være vedvarende. Det tar gjenta en handling 21 ganger for at det skal bli ein vane. Den første dagen vil være svært vanskelig, men så blir det dobbelt så lett hver dag etter det.
 • Du kan forandre deg selv så mange ganger du ønsker. Ingenting er permanent eller irreversible.
 • Endre ditt utseende er en måte å oppmuntre indre forandring (mer profesjonelle klær vil oppfordre deg til å bli mer profesjonelle, etc.), men bør aldri forveksles med the real thing.

Kilder og referanser