Wkeno

Hvordan takle livet forandre endringer

Hvis du arbeider med en stor forandring i livet, enten det er en ny jobb, en dårlig sjef, et brudd opp eller skilsmisse, blir diagnostisert med en lidelse eller sykdom, beveger seg over landet - du kan takle! Slik gjør du:

Trinn

Hvordan takle livet forandre endringer. Holde nær kontakt med venner og familie.
Hvordan takle livet forandre endringer. Holde nær kontakt med venner og familie.
 1. 1
  Holde nær kontakt med venner og familie. Om nødvendig, rengjør tallene for disse "fair-været" venner ut av din mobiltelefon. Bare sanne venner vil holde seg rundt og hjelpe deg å komme gjennom livet forandre endringer, alle andre vil bare ta opp verdifull tid eller legge til mer stress på allerede sprø liv. Snakk med dine nære venner og familie. Du kan bli overrasket av sin visdom.
 2. 2
  Gjør stille tid for deg selv. Tar tid å lade opp batteriene vil hjelpe deg å være bedre forberedt i krisetider. Lytt til myk, avslappende musikk. Slå av datamaskinen, TV og telefon. Lær å meditere. Meditasjon hjelper fjerne konstant "chatter" i hodet ditt.
 3. 3
  Hvis du har blitt diagnostisert med en sykdom eller lidelse som depresjon eller ADHD, lære så mye du kan om det. Det er nyttig å finne en lege som er spesialist på dette området som kan foreskrive deg de riktige typer behandlinger. Se på medisiner som kan hjelpe deg og ta på en helhetlig tilnærming til tilstanden din. Se på hvordan du lever livet ditt, hva slags vaner du dannet? Hva kan du gjøre for å endre disse vanene eller kjøpe sunnere seg? Dette er grovt i starten, men vil bli lettere etter hvert som tiden går.
 4. 4
  Bli en interesseorganisasjon eller kirke. Dette kan hjelpe deg å få kontakt med mennesker som deler en lignende interesse og kanskje gi et bredere nettverk av støtte. Det er mange kirker som sponser støttegrupper for å takle forandringer i livet. Du kan også forskning support / interessegrupper på internett.
 5. 5
  Tenke positivt. Lev livet en dag av gangen. Sett deg små mål for deg selv og belønn deg selv når du når dem. Noen ganger ser for mye på et langsiktig mål kan være overveldende. Bryte opp større mål i mindre mål.
 6. 6
  Gjør noe gøy! Dette kan ta tankene bort stressende hendelser. Besøke en venn du ikke har sett på lenge. Gå se den filmen du har vært døende å se. Ta en tur til dyreparken eller gå til et museum. Lære noe nytt.
 7. 7
  Lær å si nei. Hvis du allerede er strukket tynn, lære å gjenkjenne dette og selvsikre si nei når noen spør deg om en tjeneste til. Du trenger ikke å gi dem grunner hvorfor.
 8. 8
  Frivillig. Hjelpe dem som er i verre situasjoner enn du virkelig kan sette ting i perspektiv. Hjelp ute på en lokal sykehjem eller sykehus. Bli med et mentorprogram. Hjelpe en venn i nød eller et familiemedlem. Donere penger til din favoritt veldedighet.
 9. 9
  Finn din egen personlige høyere makt. Jeg sier ikke at du må gå delta i en kirke eller bli en hengiven religiøs person. Bilde en guddommelig høyere makt at du kan gi dine problemer til og ta over når du er utslitt. Du kan ikke kontrollere alle aspekter av livet ditt. Dette er umulig, så bare gi det til din personlige Higher Power.

Tips

 • Bli kjent med deg selv. Dealing med store forandringer i livet er en fin måte å vokse og modnes som menneske. Livet er tøft, og det blir ikke noe enklere. Finn noen selvhjelpsbøker også.

Advarsler

 • Noen mennesker vil være glad for deg, andre vil ikke. Noen mennesker blir opprørt fordi du ikke vil spille inn i rollen de tidligere tildelt deg. Du kan true dem med endringene. Ikke la disse menneskene få deg ned. Dette er folk som ikke vil endre.
 • Hvis du ikke er en veldig selvsikker person, kan det hende du må bli mer selvsikker med folk for å sette deg selv først.
 • Jo mer du vokse og endre under en krise, jo bedre person du blir. Folk vil begynne å legge merke til dette.