Wkeno

Hvordan få vekten til å være en gjennomsnittlig størrelse

Å være undervektig kan være problematisk for mange mennesker. Det kan være seg på helse og selvfølelse, og trekke uvelkomne kommentarer fra andre. Målet med denne artikkelen er å hjelpe folk opp i vekt samtidig forbedre deres generelle helse.

Trinn

Hvordan få vekten til å være en gjennomsnittlig størrelse. Rådfør deg med lege.
Hvordan få vekten til å være en gjennomsnittlig størrelse. Rådfør deg med lege.
 1. 1
  Rådfør deg med lege for å utelukke eventuelle underliggende helsemessige forhold. Få testet for forhold som genetisk diabetes og hypertyreose, samt innvollsparasitter eller unormale vekster. Også, se om du faktisk er medisinsk undervektig.
 2. 2
  Finn et mål "normal" vekt som er riktig for din kroppstype og høyde. Se på andre familiemedlemmer, og barndom bilder for å finne ut hva det er. Du kan naturligvis tenderer mot en slank kropp type. En BMI (Body Mass Index) på 22 er sunt mid-range for folk flest.
 3. 3
  Lag en meny plan når du er sikker på at du er frisk (ingen underliggende sykdommer!) Fokus på hele matvarer med mye proteiner og næringsstoffer, som for eksempel magert kjøtt, fisk, grønnsaker, bær, hele meieriprodukter og hele korn. Gi deg selv god variasjon.
  • Prøv å spise kosttilskudd, slik som fiskeolje og hvetekim for ekstra ernæring.
  • Unngå tomme kalorier fra pre-pakket mat.
  • Spise snacks, som frukt, nøtter eller ost på kjeks, hele dagen.
 4. 4
  Gjør en øvelse plan med fokus på vektløfting. Dette vil bidra til å bygge muskler og hjelpe deg å få vekt og bulk mens resterende sunt.
 5. 5
  Finn ut om vekten din er sub-normal på grunn av en ubalansert kosthold. En kort utforskning av "The metabolic typing Diet" (det er en gratis test på nettet) vil vise deg hva du bør spise. Vanligvis, hvis du ikke er sulten om morgenen, kan du prøve å drikke en 12 oz. glass appelsin eller annen juice, gjør magen knurre kort tid etterpå? I så fall kan du bli nekte kroppen proteinet den trenger.

Tips

 • Unngå vektøkning rundt midjen / magen. Dette er usunt for dine indre organer og sirkulasjon.
 • Hvis du er en kvinne, sjekk for kroppsfett på nedre mage, hofter og lår. Å ha fett i disse områdene er viktig for din helse og regulere sunt hormonelle sykluser. Vekten er her sunt.

Advarsler

 • Ikke overstadig på høy-kalori, men lavt næringsinnhold junk mat å få vekt. Det er skadelig for helsen din.