Wkeno

Hvordan fange en fotball

Å fange en fotball på riktig måte er noe få mennesker kan gjøre. Mestrer det, og du vil være fanger baller som proffene stedet for å se ut som en tosk i enten fritidsaktiviteter eller konkurrerende situasjoner. Å faktisk være god på mottak har du også å bekymre hjørnet tilbake, linebackers, og safeties.To komme i en god posisjon til å fange ballen, selvsagt må du være foran den personen etterfølgende deg.

Trinn

Hvordan fange en fotball. Hold øynene på ballen hele tiden.
Hvordan fange en fotball. Hold øynene på ballen hele tiden.
 1. 1
  Hold øynene på ballen hele tiden. En god måte å holde nullet på ballen er å se tuppen av ball.Every gang du tar øynene bort ballen du øke sjansene dine for å slippe det. Hvis du ikke er fokusert på ballen når den treffer deg i hendene, fanger blir det ren flaks.
 2. 2
  Utvide armene mot ballen, som ballen nærmer seg, slik at hendene møtes den på lengst mulig poeng. Ikke kjør med armene utvidet. Utvid armene rett før ballen når deg.
 3. 3
  Lag en trekant med begge hender, håndflatene vendt bort fra kroppen din. Tommelen peker på hverandre, alle andre fingre peker opp. Du vil tuppen av ballen på vei mot den åpne plassen mellom to hender. Hvis ballen er under beltestedet, håndflatene fortsatt står overfor ut, men sette pinkies sammen, hvis du kjører, og ballen kommer over dere bør også sette deg Pinkies sammen.
 4. 4
  Fange ballen, la den få omtrent halvveis mellom hendene før du klemmer ned på det med alle fingrene. Holde øynene på det hele tiden. (Dersom pass er under midjen la ballen skyv gjennom innsiden av håndflatene omtrent halvveis, og deretter slå ned på den)
 5. 5
  Fortsett å brette bort ballen under armen på motsatt side av noen forsvarere.
 6. 6
  Nå som ballen blir fanget, kjøre med den (fotballkamp), kaste den tilbake (spille fangst), eller hva det spillet du spiller krever at du gjør.
 7. 7
  Pass på at du ser i tankene dine å fange en pasning. Og under ingen omstendigheter tenker ikke å fange den. Ikke glem når fotball berører hendene eller noen del av armene dine prøve å brette det i.
 8. 8
  Ferdige.

Tips

 • Hold øynene på ballen hele tiden. Noen mennesker tror de holde øynene på ballen, og de egentlig ikke er. Jo mer fokusert du er på ballen, jo bedre jobb du vil gjøre for å fange den med hendene.
 • Ha tillit til din evne til å fange ballen. Hvis du tenker, "Jeg kan ikke ta fra denne vinkelen" eller bare tenke på hvor vanskelig det skal være å få fangsten, så sjansene er du ikke vil fange det. Det hele begynner med å tro på din evne til å fange ballen uansett hva omstendighet.
 • En drill for å oppmuntre fanger ballen i hendene: ligge på ryggen og kaste ballen i luften 4-5 meter over deg. Se ballen hele veien inn i dine hender, ta den bort fra kroppen din og klem den i to sekunder før du kaster den igjen. For økt fingerferdighet, fange den ene leveres med hver hånd.
 • IKKE ta med kroppen din. Det er feil. Det kan skade, det øker sjansene dine for å fomle det, og hvis du er iført pads du vil slippe det mye. Jeg bryr meg ikke hva du så Joe Pro gjør på TV, fordi Joe Pro kjører en 4,2 40 yard dash og folk er mer opptatt av hva han gjør etter at han fanger ballen. Likevel, hans trener trolig fremdeles forteller ham å fange med hendene.
 • Øv fanger ballen på rømmen.
 • Ignorere resten av verden, og fokusere på ballen. Det er ingen himmel, ingen grunn, ingen andre engang eksisterer. Det eneste er at ballen og hendene.
 • Øve, øve, øve. Du kan ikke mestre noe ved å lese det i en bok (eller online). Du trenger å komme ut dit og øve.
 • Se rotasjonen av ballen. Rotasjonen hastighet påvirker din evne til å fange den. Jo raskere spiral jo hardere du blir nødt til å gripe den. Dersom passet er en såret duck (rotasjonen er over alt fordi det er en stygg pass) så du blir nødt til å justere hendene for å få et godt grep når du fange den.
 • Prøv å trene med en grunnleggende fotball i stedet for en offisiell en.
 • Og ikke presse på ballen, la den komme til deg.
 • Hvis du ikke er flink til å fange en fotball, starte med en Nerf fotball. På den måten hvis du eim på å fange ballen og den plugger du i hodet, gjør det ikke vondt nesten like ille.

Advarsler

 • Som Jerry Rice justere til baller kastet av Joe Montana (høyrehendt) og Steve Young (lefty). På grunn av den motsatte spinn på ballen og andre effekter, må du justere deretter.
 • I motsetning til dagene av Fred Biletnikoff, Stick-Em-tallet eller noe som hjelper deg å gripe og fange ballen bedre er forbudt. Du kan bruke hansker skjønt.

Ting du trenger

 • fotball
 • mer enn en person
 • en hanske med godt grep (valgfritt)