Wkeno

Hvordan fjerne all spenning fra kroppen din

Du er ikke høyspenningsledning! Nei, faktisk, du virkelig trenger å fjerne denne spenningen. Du vil føle deg mye bedre for det. Her er noen måter å fjerne all vedvarende fysisk spenning fra kroppen din.

Trinn

Hvordan fjerne all spenning fra kroppen din. Forstyrre skadelige atferdsmønstre.
Hvordan fjerne all spenning fra kroppen din. Forstyrre skadelige atferdsmønstre.
 1. 1
  Tenk å få en massasje. Eller alternativt kan du gjøre dette selv. Dette er en flott måte å slippe kroppen muskelspenninger.
 2. 2
  Spis konsekvent. Mange har sporadiske matvaner som øker adrenalinet og utløser kroppens "fight or flight respons" som skaper miljø for irriterende fysisk spenning. Spise holder ofte stoffskiftet på et sunt nivå som øker vekttap, energinivå og fysisk avslapning. Også prøve å spise så mange frukter og grønnsaker som du kan fordi kvaliteten på kostholdet ditt har en distinkt effekt på fysisk velvære og emosjonelle helse. Dietten av neandertalerne var stort sett kjøtt-basert... gjennomsnittlig levealder var også mye kortere enn nå på grunn av vår innlemmelse av frisk frukt og grønnsaker.
 3. 3
  Forstyrre skadelige atferdsmønstre. De fleste skape spenning ved gjentatte ganger å gjenoppleve de samme stressende situasjoner om og om igjen om det fungerer på et skrivebord, kjøring, snakker med noen, telefonsamtaler eller hva. Hvis du tror arbeider ved datamaskinen i timevis om dagen bidrar til fysisk spenning... eksperiment i forskjellige måter å gjøre opplevelsen mer avslappende og behagelige. For eksempel, hvis du er alltid bøyd over i en stol... se til å kjøpe en bedre stol for ryggen din, eller hvis halsen er alltid verkende mens på datamaskinen, sette skjermen på en høyere plassering slik at du må slå opp med god og avslappende holdning å vise det. Du trenger ikke nødvendigvis å slutte å gjøre den stressende aktivitet, men heller endre hvordan du gjør det.
 4. 4
  Utøve ofte. Mange mennesker liker ikke å trene fordi de føler at det er bortkastet tid. Løsningen på dette problemet er følelsen produktiv mens du trener. Du kan gjøre det gjennom lyd og bildemateriale. Se undervisningsmateriell mens du er på en tredemølle, lytte til en informativ forelesning mens du går, har en opplysende samtale med noen mens du løfter vekter, etc. Vær kreativ.
 5. 5
  Prøv å tenke avslappende tanker. Det skjer ofte at når sinnet er avslappet at kroppen også følger etter.

Tips

 • Lag en liste over alle stressende situasjoner som du møter hver dag... like stor som å få en hodepine på jobb til så lite som irritasjon over en dårlig dørhåndtak.

Ting du trenger

 • Kreativitet
 • Ønske om å endre
 • Tålmodighet i å venne seg til nye mønstre av atferd
 • Bevisstgjøring av de viktigste årsakene til spenningen