Wkeno

Hvordan fjerne en kondom

Praktisere sikker sex ved å bruke kondom under samleie er en effektiv måte å beskytte deg og din partner mot uønsket graviditet og seksuelt overførbare sykdommer (SOS). Imidlertid kunne feilaktig fjerning av kondom sette dere begge i fare. Sikker sex ikke bare innebærer å sette på en kondom riktig, men å fjerne det riktig også. Bruk disse tipsene for å lære hvordan du fjerner en kondom trygt.

Trinn

Hvordan fjerne en kondom. Trekk ut penis umiddelbart etter utløsning.
Hvordan fjerne en kondom. Trekk ut penis umiddelbart etter utløsning.
 1. 1
  Trekk ut penis umiddelbart etter utløsning. Etter ejaculating, fjerne penis fra oppføringen plassering før den blir slapp. Hvis det blir slapp før du fjerner den, er det en fare for at kondomet kan komme på innsiden partneren din. Hold bunnen av kondom som du trekker deg å sikre kondomet kommer ut trygt. Du eller din partner kan gjøre dette.
 2. 2
  Ta av kondom når du har trukket fra partneren din. Gjør dette ved å ta godt tak i kondomet sin åpning nær bunnen av penis og skyve den mot tuppen av penis. Ikke holde kondomet så stramt at det river eller tårer. Mye på samme måte som du rullet kondomet før samleie, skyv den av i motsatt retning for å fjerne det.
 3. 3
  Inspisere brukte kondom for lekkasjer eller brudd. Hvis det er en lekkasje i kondom, da andre tiltak må iverksettes for å forhindre graviditet. Hvis du er bekymret for kjønnssykdommer, kan det være lurt å kontakte lege for å bli testet.
 4. 4
  Knyt en knute på kondomet åpning for å hindre innholdet fra smitte etter fjerning sin.
 5. 5
  Kast den brukte kondom i papirkurven. Praksis takt. Pakk din brukte kondom i toalettpapir eller vev før du kaster den i søpla.

Tips

 • Forhindre en unødvendig rot ved å fjerne kondom på badet. Å være på badet er nyttig i tilfelle et utslipp fordi rydde opp er raskere og enklere. Fjerning av kondom på badet sikrer også avstand fra partneren din, eliminere enhver mulighet for at det skal være kontakt mellom partneren din og sæd.
 • Snakk med partneren din om riktig fjerning av kondom etter samleie. Praktisere sikker sex innebærer å utdanne din partner.

Advarsler

 • Hvis din penis blir slapp og kondomet kommer på innsiden partneren din, ikke bare du både blir utsatt for graviditet og / eller kjønnssykdommer, men partneren din er i fare for en bakteriell infeksjon i tillegg.
 • Bruk aldri kondom.
 • Spyl ikke din brukte kondom ned i toalettet. Dette kan føre til et tett toalett eller andre rørleggerarbeid problemer.
 • Den feil fjerning av kondom etter samleie kan føre sæden kan renne ut. Dette kan potensielt sette deg og din partner i fare for graviditet og / eller kjønnssykdommer.

Ting du trenger

 • En kondom
 • Vev eller toalettpapir