Wkeno

Hvordan gå fra nerd til muskel mann

Er du en av dem som er kjent som "nerd" på skolen? Ønsker du å sette noen muskelmasse på svak figur? Hvis du ønsker å gå fra en nerd til en muskuløs mann bare les videre.

Trinn

Hvordan gå fra nerd til muskel mann. First off, må du innse at dette er en gradvis prosess som du vil begynne å se resultater i et sted rundt 3-4 måneder.
Hvordan gå fra nerd til muskel mann. First off, må du innse at dette er en gradvis prosess som du vil begynne å se resultater i et sted rundt 3-4 måneder.
 1. 1
  First off, må du innse at dette er en gradvis prosess som du vil begynne å se resultater i et sted rundt 3-4 måneder. Ja, det høres ut som en lang tid, men til slutt vil det være verdt det.
 2. 2
  Gå til din lokale treningsstudio eller videregående skole vekt rom (Hvis du er en student der) og spør en trener eller en assistent der for å gi deg noen råd.
 3. 3
  Start ut med lettere vekter for å bygge opp en base og deretter gjøre vekten høyere hver gang du trener.
 4. 4
  Tren alle de områder av kroppen slik at du ikke er uforholdsmessig. Bruk sammensatte øvelser som inkluderer mer enn en muskel som benkpress, dips og knebøy. Disse har høy energi innspill til nytte forholdstall.
 5. 5
  Gå til arbeidet ut rom 3 til 4 ganger i uken hvis du kan.
 6. 6
  Sørg for å holde fokus på skolearbeidet og ikke slakk av. Jenter liker gutter som er godt avrundet, så ikke gi opp om hvem du var før, være stolt av dine gode karakterer!
 7. 7
  Trent er 20% av prosessen resten eter høyre og søvn. Øk matinntaket litt, mål for 10-15% av total inntaket å være fra karbohydrater, 35% protein, og 55-60% fett. Karbohydrater lagres som fett hvis ikke brent av, og vil hindre kroppen din fra å bruke fett det får i så faktisk fett for å bli brent av med en høy prioritet. Få nok søvn og vent til musklene er ikke sår lenger, og deretter legge til en annen hviledag før du arbeider den igjen.
 8. 8
  Hold rep range mellom 5-10, du prøver få muskel massen her, ikke trene for en utholdenhet rase. Også formen er veldig viktig, så aldri rykk eller svinge vekten. Bruk sakte kontrollerte bevegelser for å sikre at den tiltenkte muskel gjør arbeidet, og ingenting annet.
 9. 9
  Husk at styrkeøkning vil alltid komme før størrelse gevinster. Så din skal få en mye sterkere før du får noe større, men det vil komme i gang, tålmodighet er et must. Ikke bry veier deg fordi det ikke er et effektivt måleverktøy på fremgang. Du kan miste litt fett og få litt muskler som ville til slutt gjør du veie mer selv om du kan se slankere ut. Bare bedømme utviklingen på utseende og styrke gevinster. Hold en logg over treningsøktene dine slik at du nøyaktig kan øke vekten hver gang.

Tips

 • Ikke overdriv med kosttilskudd, flertallet av dem er en ripoff. Vitaminer og protein bør være i orden, men husk NO kreatin.
 • Bruk komfortable fornuftige klær, er du på treningsstudio for å trene ikke skiller seg ut.
 • Det er uendelig informasjon å lese opp videre om dette, gjør din forskning og lære.

Advarsler

 • Ikke overdriv trener så vil du allerede være sår som det er.
 • Hold gjør det bra på skolen ellers kan du virkelig skuffe dine foreldre / familie.
 • Ikke gi opp selv om du er sår neste gang du trener, vil dette lønne seg i det lange løp!