Wkeno

Hvordan gjøre boksen (foran) deler

Boksen deler, også kjent som front eller fremover splittelse, er en imponerende måte å vise frem din fleksibilitet - spesielt hvis du kan gjøre dem flate (uten mellomrom mellom deg og bakken).

Det er mange ting som påvirker din fleksibilitet inn i spagaten så ikke falle i fellen med å tenke at det handler om musklene dine!

Trinn

Hvordan gjøre boksen (foran) deler. Gjør en 10-20 minutters oppvarming før du selv prøver å gjøre det.
Hvordan gjøre boksen (foran) deler. Gjør en 10-20 minutters oppvarming før du selv prøver å gjøre det.
 1. 1
  Gjør en 10-20 minutters oppvarming før du selv prøver å gjøre det. Sørg for at du hver av musklene dine. Gjør hver noen ganger for å øke fleksibiliteten i disse strekninger..
 2. 2
  Pass på at du gjør andre øvelser for å mobilisere alle de andre systemer som kan stoppe deg fra å gjøre i spagaten før du praktiserer dette. Det er et flott program for å vise deg hvordan du gjør dette ved Fysioterapeut Lisa Howell kalt The Front Splits Fast program. http://www.frontsplitsfast.com
 3. 3
  Bestem hvilken etappe er naturligvis lettere for deg å bruke. De fleste mennesker favorisere en av sine ben mer enn den andre, og det vil være mye mindre vanskelig hvis du bruker den favoriserte beinet først. For å finne ut hvilken etappe du favør, sett en fot foran deg og den andre bak og stå for en liten stund, deretter bytte over og gjøre det samme. Benet du hadde foran når du følte den mest komfortable er din favoritt ben.
 4. 4
  Få noen puter organisert for å hjelpe deg å komme i riktig posisjon.
 5. 5
  Plasser din favoritt ben foran deg og den andre bak, står opp med hoftene torget. Sett putene mellom bena hvor hoftene vil bli.
 6. 6
  Skyv ned (skyve den fremre foten forover og bak en bakover) så langt du kan uten å tvinge bevegelse, og pass på at du har en støtte for å holde på slik at du ikke går for langt!
 7. 7
  Hold ved å støtte deg selv med hendene.
 8. 8
  Finn en posisjon der du føler deg litt, men resten av kroppsvekten støttes på putene.
 9. 9
  Fokuser på pusten din og prøver å bruke hjernen din til å slappe av musklene i stedet for å tvinge dem.
 10. 10
  Ikke inn i spagaten flatt på bakken fordi dette kan føre til alvorlig skade bena.
 11. 11
  Ro deg ned med en centimeter på det absolutte maksimum, hvis du føler deg klar. Skyve mer enn at en gang vil skade og kan forårsake skade på musklene, så når du er ned en annen centimeter, hold posisjonen hvis det ikke gjør vondt for mye.
 12. 12
  Stopp i spagaten hvis du har holdt den samme split stilling i mer enn fem minutter, eller hvis du føler deg mye smerte. Du kjenner dine egne grenser, så ikke gå over dem.
 13. 13
  Gjenta det varme opp og deler praksis hver dag, og du skal gjøre flat box deler i løpet av få uker.

Tips

 • Gjør noen form for andre hjelper mye før du gjør dine varme opp, så hopper (ved hjelp av et hoppetau), jogge, løpe runder eller noe sånt før stretching. Warm-up før oppvarming-up!
 • Ikke gå over når spagaten for første gang, ikke alle kan bare skli ned i perfekt flat deler. Hvis du ikke kan gjøre det med en gang, arbeide med alle de andre systemene, massasjer og utgaver av stramme muskler før du prøver i spagaten!
 • Pass på at du mobiliserer øvelser for Neural System og fascie Tension samt stretching.
 • Være bestemt! Du får det til slutt!

Advarsler

 • Sørg for at du strekke grundig først. Ikke strekk kan føre trakk muskler som sin verste effekt og sterke smerter i det minste. Så strekke før du prøver å gjøre noe, gjelder denne regelen for alle former for dans eller gymnastikk.