Wkeno

Hvordan gjøre en front flip

En front flip, også kjent som en front tuck i turn, er en avansert gymnastikk trekk. Hvis du ønsker å vite hvordan å utføre en imponerende frontflip, må du ha styrke, fleksibilitet og vilje til å trekke den av. Du bør først øve med en kunnskapsrik spotter i et trygt miljø utstyrt med matter og gymnastikk blokker. Når du er komfortabel, vil du være i stand til å utføre flip på egen hånd. Hvis du vil vite hvordan du gjør en front flip, bare følg disse trinnene.

Trinn

Hvordan gjøre en front flip. Ta noen kjører trinn og deretter "punch hoppe" rett opp.
Hvordan gjøre en front flip. Ta noen kjører trinn og deretter "punch hoppe" rett opp.

Forbered deg på å gjøre en front flip

 1. 1
  Strekk. Varm opp musklene du skal bruke til å gjøre en front flip, betaler spesiell oppmerksomhet til anklene, hamstrings, kalver, tilbake, quadriceps, nakke og håndledd. Du kan også bruke et balansebrett å strekke ut anklene. Her er noen gode strekninger som vil hjelpe deg varme opp til å gjøre en front flip:
  • Strekk håndleddene. Hold hånden ut foran deg, som du sier "stopp", og trekk forsiktig fingrene mot deg.
  • Strekk anklene. Sett deg ned og krysse ankelen på det ene benet over kneet på den andre, og rulle ankelen av de kryssede ben. Slå og rulle den andre ankelen. Du kan også stave ut alfabetet med foten av valset ankelen hvis du vil.
  • Strekke hamstrings. Stå opp og kaste ett av bena opp til ankelen når din rumpe. Hold på ankelen og trekk foten tilbake inntil du føler at strekningen.
  • Strekke halsen og skuldrene. Rull skuldrene forover og bakover og rull hodet klokken og deretter mot klokken i en sirkelbevegelse.
 2. 2
  Ta noen kjører trinn og deretter "punch hoppe" rett opp. Dette trekket vil hjelpe deg å få vertikal momentum. Fokus på kraft hopp din oppover, ikke ned til bakken. Øv ta noen kjører trinn, deretter bøye knærne litt og hoppe rett opp med hendene høyt i luften, med albuene ved ørene.
  • Øv deg landing også. Du vil lande med knærne bøyd, på omtrent en fot lavere enn din vanlige stående posisjon, med armene rett opp foran deg.
  • Etter at du lander med føttene på bakken, kan du rette din kropp og løft armene i luften i en grasiøs finish.
  • Når du er ferdig med å trene den grunnleggende "punch jump", kan du gjenta "punch jump" mens tucking knærne opp mot brystet i stedet for å holde dem rett som du hopper.
  • Når du får hoppe ned, kan du gå videre til å øve på rotasjon.

Utfør en front flip

 1. 1
  Øv på frontflip på en trampoline. Starte med "punch jump" og deretter brette knærne når du roterer forover, landing med knærne bøyd før du rette opp. Gjøre dette på en trampoline eller i en grøft før du føler deg komfortabel nok til å gjøre det på gulvet. Du vil være å legge en rotasjon til "punch jump" for å utføre flip på trampolinen.
  • Ha en kunnskapsrik spotter stå ved deg som du øve flippen. Den spotter bør holde hånden på eller nær magen din slik at han kan hjelpe deg rotere forover.
 2. 2
  Gjør en front flip off av en gymnastikk blokk som står overfor en matte. Praktisere de samme frontflip ferdigheter mens du står på en gymnastikk blokk som står overfor en myk og slitesterk matte. Dette vil hjelpe deg enda mer behagelig enn å prøve å gjøre dette på en trampoline. Dette vil bli vanskeligere fordi du ikke vil ha den ekstra oppover sprett at trampoline ga deg, så du må jobbe med å samle ditt eget momentum.
  • Arbeidet med å gå opp mer i stedet for lener seg fremover. Selv om du kanskje tror at lent fremover vil hjelpe deg å lande på føttene, vil du faktisk være å gjøre det vanskeligere for deg å fullføre rotasjonen fordi du ikke vil være å få så mye høyde.
 3. 3
  Gjøre en front flip på gym gulvet. Når du har mestret trampoline og turn blokker, og er komfortabel med å gjøre en front flip uten en spotter, er det på tide å finne en solid og spenstig gymnastikk mat som vil hjelpe deg å gjøre flip. Selv om du skal gjøre dette på gulvet, har gymnastikk mat mer sprett som en vanlig etasje, så det vil bidra til å gi deg oppadgående momentum. For å gjøre en front flip, bare string sammen alle trinnene som du mestrer mens praktisere mens du legger en rotasjon.
  • Begynn med punsj hopp, dytter knærne, og roter frem mens du holder hendene rundt eller nær leggen.
  • Land med knærne bøyd og armene foran deg, og deretter rette kroppen og heve armene rett opp for avslutning din.

Tips

 • Når du begynner å hoppe, hold brystet oppreist, ikke kaste frem umiddelbart. Men, også sørge for at du ser hvor du skal før du tar av.

Advarsler

 • Aldri snu på egen hånd før du er sikker på at du kan gjøre det uten å skade deg selv. Sjekk din nakke!
 • Bruk gymnastikk matter som du lærer.

Ting du trenger

 • Gymnastikkmatte
 • Spotter