Wkeno

Hvordan være grasiøs

Det finnes to typer nåde: sosial nåde, som betyr å vite hva slags oppførsel skal ha, og fysisk nåde, som betyr å være komfortabel med din kropp og dine bevegelser. Denne artikkelen handler om den fysiske form for nåde.

Trinn

Hvordan være grasiøs. Kjenn din kropp og være komfortabel med hva det er.
Hvordan være grasiøs. Kjenn din kropp og være komfortabel med hva det er.
 1. 1
  Kjenn din kropp og være komfortabel med hva det er. Prøv å se i et speil og verdsette hvor fantastisk og flott kroppen din egentlig er. Kroppen din er et mesterverk, og det kan gjøre noen utrolige ting hvis du lære hvordan du bruker den.
  • For å være grasiøs, hjelper det mye å være fysisk form. Så hvis du ikke trener, nå er det på tide å begynne. Du trenger ikke å løpe maraton eller løfte store vekter. Bare gjøre litt om gangen, og gjør det konsekvent hver dag, eller minst et par ganger i uken. Yoga kan virkelig være til stor hjelp!
  • Strekk daglig. Ja, hver dag. Selv på dager når du ikke trener. Det er mange nettsteder og bøker som forteller deg hvordan du kan strekke, så lære det grunnleggende og gjøre det trygt. Ikke skad deg selv gjør det, men gjøre det. Storsinnet folk har et komplett utvalg av bevegelse, og du kan ikke ha det hvis du ikke strekke regelmessig.
 2. 2
  Få så mye søvn som du trenger. Hvis det er nødvendig, gå til sengs tidligere. Hvis du går gjennom dagen halvt bevisstløs, vil du ikke være grasiøs i det hele tatt.
 3. 3
  Korrigere din holdning. Storsinnet folk stå oppreist og sitte rett. Ikke henge slapt når du sitter ved skrivebordet (justere stolen høyde hvis nødvendig). Du ønsker kanskje å ta kontakt med en kiropraktor, hvis du har råd til det. Hvis du jobber for et stort selskap, er sjansen stor for at du kan få en ekspert til å sørge for at din arbeidsplass er "ergonomisk riktig."
 4. 4
  Pust dypt og fullt. Ikke bare ser dette ut og føle seg bedre, men også forbedrer din mentale funksjoner.
 5. 5
  Ta en dans klasse. (Mer enn en er enda bedre, men ikke på samme tid!) Ballet er den tradisjonelle symbolet for grasiøse bevegelser, og det er ikke så Dorky som det høres ut.
  • Ikke bare danse i dans klasse. Danse på din egen tid. Du trenger ikke å være på en fest, og faktisk kan det hjelpe om du øver alene. Bare sette på litt musikk, flytte møblene om nødvendig, og dans på rommet ditt.
 6. 6
  Hvis du virkelig ikke tror ballett er for deg, eller hvis du allerede har prøvd det, og hatet det, prøv en annen stil av dans. Enhver form for dans vil engasjere bevegelsene dine og lære deg rytme og koordinasjon, som vil hjelpe deg å være mer grasiøs.
 7. 7
  Ta en fungerende klasse. Storsinnet folk er klar og trygg, både verbalt og non-verbalt. Lær noen gode gester og bevegelser, og bruke dem.
 8. 8
  Snakk med hodet opp, med klar stemme. Snakke med personen foran deg, ikke til skoene dine.
 9. 9
  Når du går, gå med hensikt. Hodet opp, øyne fremover, naturlig rask strak arm.
 10. 10
  Når du sitter, ikke flopper i en stol. Trekke stolen ut og sitte ned forsiktig. Tenk som kongelige sitte på en trone. Må ikke henge slapt. Du kan hvile uten å se halt, men det kan ta praksis.
 11. 11
  Ha det gøy. Storsinnet folk er "komfortabel i sin egen hud." De vet hvor vakre de er.
 12. 12
  Folk som er grasiøs er rolig og ikke få super hyper eller høyt. De snakker med en hensikt også. Så ikke si tilfeldige ting og ikke være støyende Hvis du ikke trenger å være. Hvis du noen gang har sett Phineas og Ferb, og deretter prøve å snakke som Ferb. Han er ikke grasiøs, men hvis du snakker bare med formål som han gjør, kan du bli ansett som mer grasiøs.
 13. 13
  Ser grasiøs er også viktig. Crazy klær er ikke ideelt. Fargerike t-skjorter er greit, men ikke bære noe som er for prangende. Også, posete bukser er dårlig. Ikke bare gir de deg inntrykk av shuffling, men de er som regel altfor lenge også, og du kanskje snuble i dem! Flowy ting er bra så lenge de ikke er baggy!
  • Ikke bruk klær som begrenser din bevegelighet i vanskelige måter. Høye hæler ser kul, for eksempel, men de bør ikke brukes over lengre perioder. Baggy overdimensjonerte bukser gi deg en merkelig shuffle som ikke er veldig grasiøs. Alltid bruke klær som gjør at du føler deg kul og attraktiv, og style håret ditt deretter.
 14. 14
  Bruke sminke. Litt concealer og mascara kan gå en lang vei. For jenter, holde makeup balansert. Du kan bruke fet eyeliner, men holde leppene naken eller spille opp dine lepper, men slitasje minimal øyesminke. Fortsatt bruke concealer og et skikkelig fundament (som passer din hudfarge!). Også holde kroppen barbert. Voksing kan bli bedre, men barbering er ikke så dyrt eller smertefull.
 15. 15
  Det er det på innsiden som teller. Husk at alle går gjennom harde tider. Men flott kroppsholdning kommer ved å smile gjennom storm og holde den sammen. Uansett hvem du er, har du alt du trenger å ha god likevekt inne i deg!

Tips

 • Prøv ikke å si "liker" for mye, da det avgir inntrykk av å være umoden.
 • Kunsten å leter grasiøs er å gå greit. Du ønsker å se ut som om hver bevegelse er bevisst og vurdert, men ikke for sakte eller oppjaget. Dette vil ta litt praksis.
 • Å være grasiøs betyr ikke å være uhøflig eller prissy.
 • Bruk rene klær. Du trenger ikke designer klær, bare har en følelse av stil og presentabel klær og hår.
 • Vær alltid oppmerksom på hvor hver del av kroppen din er og hva den gjør. Du eier dette verktøyet og kontrollere det, betyr det ikke kontrollere deg.
 • Prøv å gjenta affirmasjoner eller fokusere ord til deg selv. Tenk fraser som "Jeg er glatt, elegant og grasiøs." "Jeg feie inn i et rom som dette." Føl deg fri til å danse litt eller gjør en gest som du sier disse ordene.
 • Glem hvordan kroppen din "bør" være større, mindre, mykere og hairier, en annen farge, eller hva. Det er hva det er, og sannheten er at det er ganske kult. (Likene du ser i blader vanligvis ikke er ekte likevel.)
 • Hold deg rusfri etter dusjing hver dag eller to, og lukter godt. (En god aura kan oppnås med en subtil parfyme eller body spray.)
 • Pass på hva du spiser. Vi snakker ikke om å miste vekt her (nåde har ingenting å gjøre med vekten, er det alt i hvordan du bærer den). Spise grønnsaker og unngå alt for mye stivelse (brød, poteter). Drikk mye vann, og gå lett på sentralstimulerende midler (koffein og nikotin).
 • Når du kommer ned trappen, eller går ned, alltid gjøre det synes som du reiser opp. Hold skuldrene åpen og hodet og blikket hevet. Hvis du tur, gi et lite smil og komme ut av det glatt, i stedet for folk ler, de er overveldet av utvinning.
 • Du kan svaie eller rocke forsiktig, men ikke nappe eller nervøs.
 • Hvis du er på den tyngre siden skjønt, bruke klær som passer - men ikke for stramt. De gjør at du ser mer presentabel.
 • Å være grasiøs fysisk betyr også å ikke være så ille på øyet - hvis du har mye akne, får en ansikts krem. Acne avgir inntrykk av å være skitten eller at du ikke vaske ansiktet.
 • Hvordan du ser til andre: jo mer du forstår dette bedre, kommer du videre.
 • Hvis du har lest Twilight-serien, tenker Alice Cullen. Hun har veldig grasiøs bevegelse hele tiden.